Tagi: neiroma, blister plāksteri, kukurūzas mat, kuņģa zondi, priekškāja, pēdu spilventiņu, šinas, želeja, aproce, deguna caurule, roku atbalsta.

€3.58 €4.91
  • Pieejams
  • w26941


  • Veids: Vienīgais Pad
  • Daudzums: 1 pārī
  • Modeļa Numurs: Vienīgais Pad
  • Zīmola Nosaukums: Breathleshades
  • Materiāls: neilona, ozols SEBS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Specifikācijas: L kods S kods
  • Ietekme: Kaulu Aprūpe
  • Vienības: Dubultu

body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-svars: 700; } 1 Pāris Auduma Metatarsal Piedurknēm Vienīgais Spilvenu Gēla Polsteri Nodrošina Metatarsalgia Īkšķi Valgus Ārstēšanu P9

Objektu Specifikācija: Īpašības:

Materiāls: Neilons, gumija, SEBS

Izmērs: Kā bildes rādīt

Apraksts:

1. Neilona audums ir spēcīga stingrību, laba nodiluma izturība, un spēcīga ādas elastību un izturību.

2. Gumijas materiāla, šūšanas, spēcīgs ādas elastību, bez deformācijas, labu asaru pretestības un nodiluma izturība.

3. SEBS ir nostiprināts ar labu stabilitāti, novecošanās izturība, karstuma izturība, augsta elastība un kompresijas bez deformācijas

4. Piedāvāt vairāk komforta, atbalsta un uzticamību visā bumbu jūsu kājām.

5. Samazina Berzi un Diskomfortu.Atvieglo sāpes dēļ tulznas, bunions vai Morton neuromas, ko izraisa ilgstoši stāvot vai berzes, lai labāk visu dienu komfortu.

Komplektācija: 1x Pāri Vienīgais Pad

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.



Luvx4mhs
2021-01-20
1/5
He hasn't arrived.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti