Tagi: doplera ultraskaņas, detektors augļa, doplera zondes, dopler augļa, spēlētājs meitene austiņas, doplera, commerical augļa doplera, augļa doplera profesionālās, auglis modelis, augļa.

€20.13 €25.16
  • Pieejams
  • w26889


  • Materiāls: ABS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: Small
  • Modeļa Numurs: Augļa Doplera
  • Pieteikums: Iestāde

Funkcijas:

Augstas kvalitātes

Izmantojot augstas jutības ultraskaņas devēju un augstas precizitātes FHR LCD ciparu displejs; ultra-zemas intensitātes ultraskaņas produkcija ar ļoti augstu drošības kvalitāti.

Droši

Augļa sirdsdarbība, var pārbaudīt jebkurā laikā.Tas ir drošs un nav nekādu starojumu.Skaisti izstrādāti un viegla ierīce dod vecāki-tā ir lieliska pieredze, dzirdes bērnu kustības, un palīdz veicināt tuvību, jo grūtniecības sākumā.

Ērta

Augļa sirdsdarbība var uzraudzīt mājās, tas ir ļoti pārnēsājamiem, augstas precizitātes, un nebūs nekādas lielas kļūdas.

Dodiet jūsu mīlēja vienu dāvanu

Pievienojiet austiņu ligzda uz galvenās ierīces, lai klausītos mazuļa balss klusumā, un dot savu mīļoto ar dāvanu, ko var dzirdēt bērna balss klēpī.

Piesardzības pasākumi

1. Lietojot pirmo reizi, pārliecinieties, lai atveriet bateriju nodalījuma vāciņu atpakaļ uz augļa Doplera un ievietojiet akumulatoru, kas atbilst prasībām.

2. Pēc tam, kad austiņa ir pievienota, nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzis, lai to ieslēgtu, līdz LCD ekrānā parāda

3. Nodot attiecīgu daudzumu ultraskaņas sakabes aģents vērā, ultraskaņas zondes vienmērīgi. (Regulētu skaļumu pirmais šajā laikā)

4. Atrast augļa sirds, vieta, kur zondes uz grūtnieces ir vēdera sienas, noregulējiet vai leņķa zondi, lai iegūtu augļa sirds signālu, jāklausās 1 minūti katru reizi.

Specifikācijas

Tips:Augļa Doplera

Materiāls:ABS

Daudzums:1set

Krāsa:zila/zaļa/violeta/rozā

Baterija:2*AA baterijas(Nav iekļautas)

Izmērs:117*57mm/4.60*2.24 gadā

Neto svars:131g/oz 4.62

Iepakojumā:

1*Augļa Doplera

1*austiņas

1*lietošanas pamācība



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti