Tagi: kontroles ps3 bezvadu, liels mīļu, kamera playstation vita 1000, plīša dūriens rotaļlietas, ps3 spēle, playstation stacijas uno, mobilais vent, ps4 gamepad, riteņa kronšteins, gadījumā gamepad ps3.

€14.31
  • Pieejams
  • w26792


  • Zīmola Nosaukums: NAV

ŠAJĀ LittleBigPlanet 3 Skekboy iet par unikālu braucienu uz noslēpumainu planētas murgi, gaisa, kas ir pilna ar Creativa un radošas idejas.

Tomēr labi nodomi, mūsu varonis pagriezās pret viņu, sevi, jo viņš nejauši palīdzējuši atbrīvot no ļaunajiem varoņiem mīti, kas nolēma iznīcināt visu, ko viņi var.Skecboy ir noslēgt nevienlīdzīgā cīņā ar ļaunuma spēkiem, lai glābtu planētu.

Tas ir labi, ka viņa uzticamajiem draugiem oddsok, swup un pārslēgt uzreiz nolēma nākt uz viņa glābšanu!Swup ir spēja lidot, kā arī veikt objektu maza izmēra, oddstock ir labi lekt uz sienām, bet visvairāk apbrīnojamo spēju var samazināt.Mazo izmēru palīdz pārslēgt, lai būtu ātri, izveicīgi un kāpt pat uz šaurāko vietu, un Toggl liela izmēra ir dzīles.Tikai apvienojot visus savas unikālās prasmes varoņi var pretoties ļaunumam!

Funkcijas:

Izskats trīs jaunas varoņiem -Toggla, oddsoka un zupa.Saģērbt rakstzīmes jaunus tērpus un iegūt piekļuvi ekskluzīvas lietas no Little Big Planet 3, vākt uzlīmes "Palaist Sackboy!Run!".Tagad jums ir iespēja, lai izietu spēli gan stāsts režīmā un pārvarēt līmeņus, kas izveidota ar citiem dalībniekiem.Tagad nav nekādu ierobežojumu, lai iztēli!

Jaunu unikālu līmenis redaktors LittleBigPlanet 3 ir kļuvusi daudz funkcionālāka, un ļaus jums pārvērst visas jūsu idejas.Jo LittleBigPlanet 3 jūs atradīsiet vairāk nekā astoņi miljoni līmeņos, ka citi lietotāji ir nostrādājis.Savākt visus draugus, lai spēli, jo tagad LittleBigPlanet 3 jūs varat spēlēt četrās!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti