Tagi: suzuki swift key daudz, 4 string, gadījumā, akordeons, hohner mutes harmonikas, , akordeons jostas, profesionālā klavieru soliņa, akordeons profesionālās, akordeona instrumenta, akordeons gadījumā, 12 taustiņš.

€326.95
  • Pieejams
  • w26575


  • Zīmola Nosaukums: KGD
  • Uzbūve: Diatonic
  • Modeļa Numurs: 60bass 34key
  • Vairākas Atslēgas,: 34

produkta informācija Brand New 60 Bass, 34 Taustiņš 5-Slēdzis, Klavieres, Akordeons

3 niedru klavieres, akordeons funkcijas, itāļu Stilā, rotājumi un perlamutra krāsās .Tur ir 20 baltie taustiņi un 14 melnas atslēgas.Galvenais sākas ar G. ir 5 bass/horda rindās ar 12 taustiņu rindām .Tā ir visas 12 taustiņu rindas, kā arī 7 horda rindā, bet nav mazinājusies horda kārtas.

5 slēdži: Bassoon, Klarnete, Tremelo, Bandoneon, un Kapteinis.Tur ir vienas siksnas āķi uz katru pusi no akordeona ar pietiekami daudz vietas, lai divas papildus ilgi, ādas, polsterētas plecu siksnas.Akordeonu ietver arī regulējams kreiso roku siksna.Pasūtījuma grils dizains piedāvā skaistus touch.

Krāsas ietver: Melnā un Sarkanā krāsā, ja jūs, piemēram, Royal Zila krāsa, arī var pārbaudīt ar mums. 5 Kārtas, 60 Bass Pogas, 5-Slēdzis, Klavieres, Akordeons Rotājumi, 14 Melnas atslēgas 20 Baltie taustiņi

Izmēri : 16" x 7.5" x 16"

Zīmols : Shengjie

Vienības svars : 17lbs

********************

Par Starptautisko drošas kuģošanas, mēs izmantojam divas kastes kā bildes zemāk, pārliecinieties, akordeonu ieradīsieties, jūs labos apstākļos.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti