Tagi: makita koka planer asmeņi, rokasgrāmata planer, corsair plaknes, planer koka, ēveles grāmata, airplan, roku planer, japāņu planer, jointer planer kokapstrāde, plaknes stūris.

€34.80 €50.43
  • Pieejams
  • w26560


  • Korpusa Materiāls: Koka
  • Modeļa Numurs: Koka Planer Malas Kalts
  • Zīmola Nosaukums: Xzante

100% Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes!Profesionālās Un Nekad Nav Izmantots!

Mazs Un Pārnēsājams: Maza Izmēra Un Viegls, Lai Jūsu Rokas Darbu, Pārnēsājams Un Ērts, Lai Veiktu Jebkur Citur, Kā Jūs Vēlaties!

Izturīgs Pakalpojumu: Planer Korpuss Ir Izgatavots No Cietas & Premium Rožkoka Un 5 Asmeņi Ir Grūti Ātrgriezējtērauda, Arī Pulēti Liels Spīdums & Gludu Virsmu, Valkā & Izturīgs Pret Koroziju, Izturību Un Ilgs Mūžs!

Efektīva & Izturīga: Smart Ķīlis Var Noteikt Plaknes Asmens Stingri, Bet Viegli Noņemt, Dubultā Vērpjot Skrūves Var Palīdzēt Jums Noteikt Un Saglabāt Regulējams Platums Sturdily, Griezīgs & Lielu Jaudu Skaidas Noņemšanas, Piedāvājot Jums Stabilu, Vienmērīgu & Efektīvu Darbu!

Multi-Asmeņi Saliktas: 5 Asmeņi Dažādas Kuteris Platums Pieejams!Regulējams Platums Diapazons: Apmierināt Dažāda Veida Rievu Darbavietu, Šādu Durvju, Logu, Mēbeļu, Piemēram, Krēsla, Galda, Galda; Instrumenti, Piemēram, Vijole, Alts, Čells Un Citi Instrumenti Vai Modeļi, Utt.

Garums: 25cm

Materiāls:Koks + metāls

krāsa:brūna

Iepakojuma Saturs:

1 * Koka Planer Malas Kalts

5 * Planer Asmens(m,5mm,6mm,10mm,1m)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Ilmira Ish
2020-10-30
4/5
Good

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti