Tagi: sieviešu zelda cosplay, cosplay princese, zelda, zelda cosplay kleita, vīriešu princese persiku kostīms, cosplay saiti, spoku apvalks t krekls, bonē zelda saiti, kyaru, zīmola lol, leģenda par zelda.

€41.38
  • Pieejams
  • w26234


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: mp005978
  • Sastāvdaļas: Kleitas
  • Materiāls: Pleather, EVA, šifons
  • Speciālā Izmantošana: Kostīmi
  • Zīmola Nosaukums: procosplay
  • Rakstzīmes: zelda
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Avota Veids: spēle
  • Vienuma Tips: Komplekti

Darba Laiks :

Pirmdiena-piektdiena 9--6PM(Pekina Laika) , sestdiena 9--12 AM (Pekina Laika), Sazinieties ar mani, pirms darba laiks 5 PM vai atstāt man ziņu šeit, kad es esmu prom,paldies.Uz.Procosplay.Tur ir draudzīgs atgādinājums, ka jūs Visas cenas ProCosplay veikalā IZSLĒDZ pasūtījuma nodokļiem un nodevām vienmēr.un, Lūdzu, pievērsiet uzmanību mūsu piegādes paziņojumu un skaidrs, muitas laikā pie jūsu valstī.pls piezīme.

Apraksts:

Ietilpst: kleita, josta, armband, kaklarota Materiāli: Pleather, EVA, šifons Izmērs: XS-XL Krūšu mērīšana ready-to-wear šī kleita (elastīgās uz krūtīm var regulēt plus 6-7 cm) : XS-80 cm, S-85 cm, M-90 cm, L-95 cm, XL-100 cm BEZ apaviem,parūka .Ja jums ir nepieciešams,pls atsevišķi iegādāties.Tips: 100% pavisam jaunu un nekad nav ticis izmantots.

Izmēri:

Kā Pasūtīt Pareizo Izmēru No Procosplay?

Ne visi cilvēki tika radīti vienādi, un tas pats attiecas uz supervaroņu!Vai jums ir minūte, piemēram, Ant-Man, lielgabarīta, piemēram, Pontons vai spindly, piemēram, Zirnekļcilvēka, Procosplay zina, ka pat visvairāk pieredzējušiem varonis ir nedaudz palīdzēt, kad runa ir par izgatavošana.Šeit ir zema, uz leju, uz to, kā lai pareizi kostīms izmērs:

A : Izmēram Ir Nozīme

Aizmirst par savu ierasto apģērbu izmērs!Vai jūs esat no ASV, apvienotās KARALISTES vai parasti valkā Eiropas izmēriem – mūsu tērpi ir izgatavoti no dažādiem materiāliem, ar specializētu vīles un detaļas, tāpēc jūsu parasto lielumu neattiecas šeit.Tas ir ļoti svarīgi, ka jūs novērtētu savu ķermeni, pareizi.Lai iegūtu precīzāku mērījumu nodrošinātu, ka jums ir valkājot plānas, cieša apģērba, tāpēc, ka visi izmēri ir veikti tik tuvu, lai jūsu ķermeņa formu, cik vien iespējams.Tur ir ļoti maza starpība kļūdas.Lai iegūtu precīzāku izmēru, jums ir ieteicams, lai saņemtu kāds, lai palīdzētu jums, ja iespējams.Mērījumus var veikt vai nu ar centimetriem vai collām.

1.Augstums(obligāti): no augšas uz grīdas. 2.Galvas Izmērs: apkārtmērs lielākā daļa no jūsu galvas. 3.Kakla Izmērs: apkārtmērs lielākā daļa no jūsu kakla. 4.Plecu Platums: garums no kreisā pleca šuves līdz īsto(pasākumu, tā no aizmugures). 5.Krūšu Izmēru(obligāti): apkārtmērs lielāko daļu no jūsu krūtīm. 6.Vidukļa Izmēru(obligāti): pasākums horizontāli uz nabu. 7.Hip Izmēru(obligāti): apkārtmērs lielāko daļu savu gūžas. 8.Augšstilba Izmērs: apkārtmērs lielākā daļa no jūsu augšstilbu. 9.Roku Garums: attālums no augšas, no pleca līdz delnas. 10.B.C.(biceps apkārtmērs: apkārtmērs lielākā daļa no jūsu bicepss. 11.Apakšdelma Cir: apkārtmērs lielākā daļa no jūsu apakšdelms. 12.Teļš Cir: apkārtmērs lielākā daļa no jūsu teļš. 13.Kājas Garums: inseam garums no kājstarpes līdz potītēm.

B. Ļaujiet Mums Vadīt Jūs

Kad esat uzņēmis savu precīzus mērījumus, ko pēc tam var atsaukties uz mūsu noderīgi tiešsaistes rokasgrāmatā.Ņemiet vērā, ka izmēri atspoguļo ķermeņa izmēri un ne drēbes sevi.Precīzs mērījums kostīms būs atkarīga no versijas pasūtīts un jūsu individuālo vajadzību komfortu.

C. Veikt Savu Pick

Kad esat pārliecināts par savu lielumu un kostīmu izvēle, tas ir tik vienkārši, kā izvēlēties nolaižamajā kategorijas.Ja jūsu mērījumi ir tuvu, ka standarta izmērs, tad pēc tam, kad esat apstiprinājis šo prasību precīzu versiju kostīmu, tad jūs varat izvēlēties un pasūtīt.Ja jums nav iederas kategorijā standarta izmērs, tad pielāgotu tērpu, ir iespēja, lai jūs.Neaizmirstiet, savukārt vispārējus mērījumus mēs esam augstums, krūtis, viduklis un gūžas – ja jums ir kādas īpašas prasības, tad jums būs nepieciešams ļaut mums zināt.Tas varētu nozīmēt, ka jums ir vairāk ieroču nekā vidējā vai īsāku ķermeni.Kā mēs nevaram pilnībā novērtētu savu ķermeni kā speciāli būtu, vai arī izmantot mūsu telepātisko spējas kā Ārsts Dīvaini, mēs paļaujamies uz jums, lai zinātu – kā neviens cits zina, jūsu ķermeņa, kā jūs darīt.

D. Piemērots, Un Booted(Daži Kostīmi IZSLĒGT Zābaki.Un Daži Zābaki nav Nepieciešams Teļš(A) un Boot Augstums(B).Pls PIEZĪME!)

Daži tērpi nāk ar papildu kvalitātes zābaki un kurpes, tāpēc neaizmirstiet, lai izvēlētos šo opciju, ja nepieciešams.Apavu iegādes ir ļoti vienkārša – vienkārši izvēlieties attiecīgo MUMS vai EUR apavu izmēru pēc vajadzības.Ar zābakiem, mums būs nepieciešams nedaudz vairāk mērījumus, jo variācijas teļu izmēra un kāju garuma, tomēr ir ērts ceļvedis par to, kā pasākums, un ko mums vajag no jums.

E. Super Kids

Vienlaikus mums ir plaša izvēle bērniem cosplay tērpos, ar pasūtījuma lielumu izvēli, pieaugušo apģērbus iespējams pasūtīt arī jūsu maz varoņi.Tomēr šie būs viss, kas nepieciešams, lai būtu pielāgota izmēra rīkojumiem, izņemot lielums 3XS un 6XS var strādāt.Ja jūs neesat pārliecināts vai jums ir šaubas, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu ļoti noderīga komanda, lai iegūtu vairāk informācijas.

Modelis Displejs:

Kostīmu Displejs:

Sīkāku informāciju Skatīt:(tuvplāna)

Par Krāsu:

Mēs cenšamies, lai precīzi parādītu krāsas produktiem, jūs redzēt uz mājas Lapā.Tomēr, Mēs nevaram garantēt, ka krāsas jūs redzat uz jūsu monitora, būs precīza.

Par Mūsu Darba Laiks:

ProCosplay Klientu Serviss ir pieejams no pirmdienas līdz sestdienai no 9 rītā līdz 6 pm (Ķīnas Laika).Mūsu klientu apkalpošanas būs prieks jūs pavada, kā jūs atklāt produktu ProCosplay.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti