Tagi: kabatas taktiskā militārā, molle taktiskās aksesuāri, knive, edc, bushcraft firesteel, asus edc nazi, izdzīvošanas nazis vīriešiem, daudzfunkciju instruments, edc rīks, multitul.

€9.04 €12.91
  • Pieejams
  • w2583


  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti
  • Materiāls: 1000D Neilona
  • Zīmola Nosaukums: ONETIGRIS
  • Izmērs: 15.2cm*5cm*3.3cm
  • Preci: taktiskās rīku maisiņš
  • Modeļa Numurs: TG-DTB04
  • Svars: 2.9oz/82g

Kāpēc Izvēlēties OneTigris vaļējās Lukturīti Maksts 04? Daudzfunkcionāls gabals komplekts ar vienu un to pašu minimālisma pieskārienu, kā mūsu HUNTERZ Pudeli Maksts un MONZTER Lietderība Maisiņš, kas raksturo izturīga 1000D neilona celtniecības un ļoti efektīva x-bungee konstrukcija, kas notur jūsu instruments vieta, un gatavs.Tā open-end dizains ir ideāli piemērots saimniecībā lineāro objektu no mag maisiņi paplašināma stekus, un tā var būt gan vertikāli, gan horizontāli, kas ir iekļauta siksna no jūsu rīku, vai vidukļa josta.OneTigris vaļējās Lukturīti Maksts 04 1000D Neilona, konstrukcija nodrošina papildus izturību un netīrumiem/ūdens/nodilumizturība Atvērtu galu, x-bungee dizains ar āķi un cilpas aizdari apakšējā atloka Piemērots saimniecības priekšmeti līdz 1,5" diametrā Vertikālās un horizontālās MOLLE saderības noteikšanai, uz somas, pakas, jostas, utt.Bungee saistīts vāciņš augšpusē, lai uzturētu jūsu instruments vieta D-gredzenu, lai nodrošinātu jūsu jostas, mugursoma, vai piekārtiem augšu, ja netiek lietots 5" 1,5" patch panelis savu vārdu, patch un morāli, plāksteris, Viegls, ērti pārvadāt un viegli piekļūt Specifikācijas Materiāls: 1000D Neilona Izmēri: 6"(L)*2"(W)*1.25"(D)/15.2 cm*5cm*3.3 cm Svars: 2.9 oz/82g Krāsa: Melnā Pakete Ietver vaļējās Lukturīti Maksts 04*1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums IR SASKAŅOT savu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, Ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.ogredogs.lv.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem.



Vassassins
2020-08-27
5/5
ZGODNIE Z OPISEM , DOBRY PRODUKT
Matrix55
2020-12-11
5/5
Excellent quality very good product
Nazira Tocmaganbetova
2020-11-15
5/5
good fit for most flashlights

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti