Tagi: korektoru postur, firma muguras atbalstu, atpakaļ lempis, nojauta, muguras jostas, muguras atbalstu, zeķes slīdni rituāls atbalsts, muguras sāpes, vīrieši poza, poza sensors, korsete veselības.

€7.58 €13.08
  • Pieejams
  • w2361


  • Ietekme: Kaulu Aprūpe
  • Materiāls: Kompozīta Materiālu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: JJ11604
  • Vienuma Tips: Bikšturi & Atbalsta

Sieviešu, vīriešu muguras atbalsta poza ortoze-regulējams muguras un jostasvietas atbalsta plecu atbalsta poza, var uzlabot stāju sniegšanu un muguras sāpes atvieglojums-augšējo un apakšējo vidukļa sāpēm,

1.Plecu izmanto kā atbalsta spēku.Muguras atbalsta šāda veida produkts ir slikts.Tas būs nožņaugt plecu, kad valkāt uz ilgu laiku.Bez saprātīga atbalstu, efekts ir slikta. ②Without magnētisms, šāda veida produkts ir vienkārši, lai labotu kuprītis un citiem kaitīgiem ieradumiem. ③ Ar magnētiskās īpašības, šie produkti ir ne tik labi, kā koriģēt kyphosis, un slikti ieradumi, bet arī uzlabo asins plūsmu un atvieglotu sāpes, kas parasti ir saistītas ar sliktu stāju.

2. Atpakaļ bikšturi iztaisnot plecus un atpakaļ ātri.Stiprināt muskuļus un uzlabo līdzsvaru.Poza correctors palīdz novērst muguras, plecu, kakla un jostasvietas sāpēm, sastiepumiem un muskuļu spazmas, nostiprināt muskuļus, uzlabot līdzsvaru un elastību, un novērstu turpmākus bojājumus.

3. Atvieglot muskuļu sāpes, kronis un koka frontālās daivas var saglabāt līdzsvaru ķermeņa smaguma, samazināt muskuļu slogu, pareizi un lai atvieglotu sāpes un slikta stāja var izraisīt kakla un plecu sāpes, un pat galvassāpes.

4. Aizsardzības efekts Ērti un elpojoši, piemērots vīriešiem, sievietēm un bērniem, tas ir labs efekts uz labo atpakaļ.Tā ir piemērota, lai darba ņēmējiem, kas stāvēt uz ilgu laiku, sēdēt vai saglabāt stāju un izraisīt muguras un plecu sāpes.

5. Viegli pielāgot un nodilumu, Universāls izmērs, viegli valkāt, bez jebkādas palīdzības, var pacelties nodilumu un pozas korekcijas.

Produkta iespējas:

1. Šī poza, leņķis koncentrējas uz nodrošinot pilnu atzveltni atbalstu.Efektīvu palīdzību un stingru atbalstu var atbrīvot muguru, kaklu un plecu sāpes, ko izraisa slikta stāja.Papildus vidukļa jostu var pielāgot, lai atbalstītu augšējo un apakšējo jostas, viegli valkāt.

2. Atpakaļ pretendētu Uz atbalstu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir gan ērts un elpojošs.Jūs varat valkāt to zem drēbēm, lai iegūtu taisnu muguru un plakanu vēderu bez ikvienam, kam nepieciešams pievērst uzmanību.

3. Viegli izmantot, pamatojoties uz ergonomisks dizains, regulējams drošības jostas.Vienkārši likts uz mūsu augšējo muguras atbalsta poza 1-4 stundas katru dienu.

4. Poza diski ir aprīkoti ar pilnībā regulējamu jostu.Tas var uzvalks lielākā daļa vīriešu un sieviešu visu izmēru.Pavelciet vai atslābiniet Velcro siksniņu, lai fit snugly.

Apraksts:

1. Stājas korektoru: Tas ir vienkāršs, nav ķirurģiska metode, kas var pareizi kyphosis, uzlabot pareizu stāju un atbrīvot plecu un muguras sāpes.

2. Piemēroti dažādām vidēm: var izmantot mājās, birojā, trenažieru zāle, joga istabas un āra, var novietot tieši uz apģērbu, kas atbalsta jostas, neizraisa ādas kairinājumu.

3. Perforēta dizains, elpojošs un ērts: poza korekcija josta ir izgatavota no ļoti mīksta kompozītu auduma un neilona lentes un muguras un plecu siksnas izmantot ventilācijas caurumi.Siltuma izkliedi un gaisa caurlaidība ir modernizētas, lai uzlabotu komfortu.

4. Augstas kvalitātes Velcro, bez korekcija: korekcijas leņķi ir atšķirīgi, dizains korekcija josta var izmantot regulējams neilona jostu, un ir pievienots ar augstas kvalitātes Velcro, ko var noregulēt tā brīvi ar plecu siksnu.

5. Uzlabota sēdus pozas: piemērots vīriešiem, sievietēm un jauniešiem (pusaudžiem).Neveselīgs poza, var radīt ilglaicīgu muguras sāpes, muskuļu sāpes, tuvredzība un citas veselības problēmas.Valkā atpakaļ lencēm būs attīstītu muskuļu atmiņas par laiku.Pat bez poza lencēm, jūs varat saglabāt jūsu atpakaļ taisni.

Lai paziņojumu:

1. Produkta Nosaukums: Poza Diski

2. Materiāls: acs audums, augstas izturības nesošo plāksni,, Velcro

3. Kaste platums: 76.5 * 38.5 * 47/60

4. Krāsa: melna

Valkā šādi:

1. Iet plecu siksna ar sprādzi.

2. Likts uz ierīci, piemēram, mugursoma.

3. Noregulējiet drošības jostas iztaisnot atpakaļ, un stick ar Velcro drošības jostas, kad tas sasniedz sev ērtu stāvokli.

4. Pēc lietošanas, muguras un plecu pamazām pielāgot un veidot muskuļu atmiņas par pareizu stāju.



Abc Abc 1911
2020-12-24
5/5
Perfect, thanks Fits great

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti