Tagi: airsoft-a, magpul akciju, ak dzelzceļu, apsardzes puses motociklu, aizsardzības picatinny, handguard, optikas vektoru, adapteris saskan, pinup, rifl darbības joma.

€40.56
  • Pieejams
  • w23581


  • Modeļa Numurs: SCRA-47
  • izcelsmes vieta: Šanhaja, Ķīna (Mainland)
  • Zīmola Nosaukums: Vector Optics

Vektoru Optika Galil Railed darbības Joma Montāžas Sistēmas (SCRA-47) Taktiskā Sytles, Zema Profila, Precizitāti un Šoks Pierādījums, Full Metal paredzēta Īsta Ugunsgrēka Kalibra Modelis: SCRA-47 Quad picatinny 1913 sliedes nodrošina ar platformu darbības jomu un optika, montāžas iespējas Dvīņu pusē sliedes katrā pusē Augšējā Sliede Garums: 285mm (11.2 collu) Apakšējā Sliede Garums: 183mm (7.2 collas) Svars (neto): 405g (14.3 unci) Top dzelzceļu skatīt caur stilu, Vieglais svars, augstas precizitātes CNC attīstībai Nodrošina atbilstošu siltuma izolācija Augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma izturīgs melnā, matētā Šoks pierādījums var izmantot par nekustamā uguns kalibra

Bezmaksas Piegāde Saiga 12 Taktiskās Ilgi Handguard Quad Dzelzceļu Sistēmas Bez Melnā Gumijas Aizsargi ASV dolāru 69.00 /gabalā

Vektoru Optika Taktiskās Dubultā Picatinny Sliedes Barelu Skavu Stiprinājums Fit 1" 1.1" Carry Zibspuldzes Lāzeri ASV dolāru 14.00 /gabalā

Vektoru Optika Taktiskās 45 Grādu Nobīde Picatinny & Weaver Piederumu Rail Mount Black US$ 9.90 /gabalā

Bezmaksas Pasta Piegāde Taktiskās AK Top Viens Gabals Tri-Rail Mount Piestiprināts Uztvērējs, kas Aptver 47 / 74 USD 39.99 /gabalā

Taktiskā AK Sērijas Double-Dzelzceļa Pusē Mount Picatinny Rail Pusē Mount Ātri Noņemams Stila USD 35.00 /gabalā

Vektoru Optika Sfinksa 1x22 Auto Spilgtuma Kompakts Red Dot darbības Joma Ārsts 3 MOA Reflex Sight US$ 55.00 /gabalā

Daudz 20pcs Picatinny & Weaver Sliedes Gumijas Vāciņš Panelis Aizsargs PAK ieroču Piederumi USD 12.00 /gabalā

Kombinētās Lukturīti / Lāzera Klipu Mount w/ 1" vai 30mm Gredzenu un Mucas Adapteri US$ 8.80 /gabalā

Uzņēmuma Politika: Censties panākt Klientu Apmierinātību

Pirms Nosūtīšanas,

Mums ir bagāta pieredze pēc starptautisko kārtību visā pasaulē.Mēs varam piegādāt lai APO Kastē.Mēs apvienojam kuģniecības izmaksas, vairāku vienumu iegādāties.

Pirms Nosūtīšanas,

Mēs piegādāsim preci, lai klients divām darījumu izskatīšanas diena, kad maksājums tiek noskaidroti.Mēs pārbaudīsim, lai rūpīgi, pirms tas tiek nosūtīts uz jums.

Mēs pack, lai arī grūts, ar normālu izskatu.Ja jums nepieciešama papildu pieprasījumu pēc iepakojuma lūdzu, dariet mums to informē ne pirmo reizi.

Ja iespējams, lūdzu, sniedziet mums savu telefona numuru, tikai, lai jūsu vietējās pasta nodaļas vajadzībām.Gadījumā, ja jums ir prom un nav iespēja paņemt preci pēc savas atrašanās vietas laika, post office var zvanīt jums par atgādinājumu (Galvenokārt, pasta pārvadātājs būs tikai nodot paziņojums).

P. S: Mēs pastāvīgi augsta drošība un konfidencialitāte mūsu klientiem, " personāla informācija.

Kuģniecības Režīmā

Mēs galvenokārt izmanto EMS Eksprespasta un kurjerpasta Reģistrā Pēc kuģniecības.EMS Express, var izsekot jūsu vietējā pasta nodaļā.Zemes gabala Reģistrā Pēc, var izsekot jūsu vietējā pasta nodaļā.Gan vajadzīga yoursignature pieņemt.

Ja jums ir nepieciešams sliežu ceļa numuru, lūdzu, nosūtiet e-pastu, vai atstājiet ziņu iegūšanu.

Mēs arī var izmantot citas express shipping, piemēram: "UPS, DHL, FedEx, TNT utt, bet izmaksas būs lielākas.Jums ir sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir nepieciešams, iepriekš pakalpojums.

Piegāde apdrošināšanas tiek iekļautas S&H, maksas.

Kuģniecības Periodu

Parasti runājot, EMS Express, nepieciešamas aptuveni 3 līdz 6 dienām, atkarībā no dažādās atrašanās vieta no MUMS.Zemes gabala Reģistrā Pasta aizņem ilgāku laiku, nekā EMS Express

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nav regulāru dienas.Mēs, pirmkārt, pārbaudiet to ar sliežu ceļu skaits.Ja tas nedarbojas, mēs nosūtīsim dziesmu pieteikumu papīra uz USPS pasta nodaļu, kas būs nepieciešamas vairākas dienas, lai iegūtu atbildi.

Maksājuma Veids

Darījuma ir pirmais variants un prioritāte maksājumu.

Pēc Pārdošanas Pakalpojumu

Izņemot mākslīgo kļūdas, mēs apmainīt bojāto ar pavisam jaunu, 14 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemtu mūsu produktu.Saskaņā ar ģildes noteikumiem, klients ir atbildīgs par atgriešanu, piegādes maksa.

Visas darbības jomas un priekšmetus ir trīs gadu garantija.

Visbeidzot, jūsu atsauksmju un ierosinājumu, ir ļoti svarīgi, lai mums.

Vēlreiz paldies par jūsu uzmanību.Mēs patiesi ceram, ka jums patiks mūsu produktiem.



Fearless Iararodriguez
2020-11-28
4/5
Wektordo Galil AR 100% OK recommend

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti