Tagi: autisms aproce, alipearl matu n, samontēti dinozauru rotaļlietas, rakšana komplekts ģeoloģija, autisms rotaslietas, arheoloģisko izrakta rotaļlietas, indominus rex rotaļlietas, arheoloģisko plakāts, rakt rotaļlietas, rakt dinozauru.

€7.89 €12.32
  • Pieejams
  • w23514


  • Brīdinājums: N/A
  • Modeļa Numurs: k27
  • Vecums: 5-7 Gadi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Mēs dropshipping, pls sazinieties ar mani, ja nepieciešams.

【Materiāliem] aicina Ģipša 【objektu Saraksts] aicina augsnes grupu (ieskaitot 1 stils: pērle/shell), āmurs, kalts, suka, svina stieples, elastīgās virves, manuālā 【Vecuma] aicina 6+ Izmēri: Kā attēlā parādīts Paziņojums: 1.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 2.Lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas, kā dažādas izvietošanas bildes.

Atsauksmes: 1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu neatstāj nekādu negatīvu reakciju, pirmkārt, laipni lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu satisfication ir mūsu kustības darīt labāk.Kuģniecības un atgriešanās politiku: 1. Mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas. 2. Ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus un Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pasts notiek lēsts, 15-60 dienas. 3. Ieteicams sūtījumiem: www.ogredogs.lv standarta kuģniecības--stabilāku,drošāku,ātrāku. 4. Mēs piedāvājam arī izteikt shippings, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti