Tagi: kaķis uzlīmes, konveijera lentas mašīna, dooya rullo žalūzijas mehānisko, komori ofseta iespiešanas mašīnas, 12v elektrisko žalūziju mehānisko, automātiskā diy rullo žalūziju mehānisko, rullīšu lentes, heidelberg ofseta iespiešanas mašīnas, frēzes nazis, kempings koka naži.

€176.80 €198.65
  • Pieejams
  • w22810


  • Sertifikācija: CE
  • Modeļa Numurs: 6150
  • Zīmola Nosaukums: CXFWDJ
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Lai atgādinājums:

1. Elektrisko produktu, atstāt mums ziņu, ja pasūtīšanas, lai atgādinātu mums, kas sprieguma un kontaktdakšu, kas mums nepieciešams.Tāpēc, ka dažādās valstīs izmanto dažādas vadu un spriegums. 2. Sakarā ar dažādu partiju un uzlaboti produkti, dažu produktu, kas ir nedaudz dažādu krāsu stilus par detaļu lpp (bet ir tādas pašas funkcijas).Mēs par to paziņosim jums pirms sūtījuma 3.Pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pabeigta, tālruņa numurs nav pareizs, un pasta indeksu un adresi, kas ir saderīgas.Ja jūsu adrese ir tālvadības pults, jums būs jāmaksā papildus $ 35 par piegādes pakalpojumiem. 4. Par rēķinu un deklarāciju vērtību, ja jums ir īpašas prasības, jūs varat arī sazināties ar mums, vai atstāt ziņu pasūtījuma.

Lūdzu, izlasiet šos padomus, pirms pirkšanas.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Par ievedmuitas nodokļi / muitošanas 1. Ja jūs izvēlaties "Pārdevēja piegādes Metodi", mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu.Nosūtīt preces uz tuvāko ostu!Jums ir uzņemt preču ostā. 2. Pircējam ir jāmaksā galamērķa ostu nodevas (piemēram, termināļa iekraušanas un izkraušanas nodevas, dokumentu maksu, glabāšanas maksu, u.c.), muitošanas maksas un piegādes nodokļus.Mēs neesam atbildīgi par jebkādu muitas vai ievedmuitas nodokļi.Sakarā ar pircēja iemeslu dēļ, muitas neizdarīja un preces atpakaļ vai jāiznīcina.Mēs nav kompensācijas maksājumu.Piezīme: Attiecībā uz valstīm, kuras ir grūti, lai izietu muitas, piemēram: Brazīlija, Turcija, Argentīna, utt.Pirms pērkat, pārliecinieties, ka jums ir spējas, lai izietu muitas.Par to, express saņemšanas: 1. Ja jūs izvēlaties, DHL / ARAMEX / FEDEX, TNT, UPS, u.c., mēs palīdzēsim jums noorganizēt starptautisko express piegādi uz jūsu norādīto adresi tieši, (mājās pakalpojums)!Ja preces tiek nosūtītas ar express, pircējam ir jāmaksā nodoklis par ierašanos. 2. Pirms līguma parakstīšanas, pircējs rūpīgi pārbaudīt zemes gabala / sūtījumu, pirms to parakstīšanas preces.Pārliecinieties, ka iepakojums ir neskarts, ja ir kāds bojājums, lūdzu, fotografētu un, sazinieties ar mums 24 stundu laikā.Mēs palīdzēsim jums.Piezīme: Ja jūsu adrese ir attālā rajonā, mēs sazināsimies ar jums un jums būs nepieciešams, lai pievienotu papildu $ 35 (noklikšķiniet šeit, lai papildinātu kuģniecības izmaksas) papildu piegādes maksas pakalpojumu.Par Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, un servera, pēc tam, kad jūs apstiprināt šo pasūtījumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, un mēs arī dos jums "perfect 5 zvaigznēm", jūsu atsauksmes ir ļoti labs mūsu veikalā svarīgi Paldies.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti