Tagi: krāc aizbāzni, miega maska, svārki gulēšanai, naftas trauksme, swatch sieviete, bezmiegs ārstēšana, toe nestuvēm, ebook kindle paperwhite, ant krākšana, hipnoze mikrofons.

€5.96 €7.45
  • Pieejams
  • w22594


  • Spiediena Diapazons: 4-20 cmH2O
  • Vienuma Tips: Miega & Krākšana
  • Veids: Anti Krāc Rokas Pulksteni
  • Darba Režīms: cpap
  • Zīmola Nosaukums: U-Kiss
  • Materiāls: ABS+nerūsējošā tērauda
  • Modeļa Numurs: Miega Atbalstu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Miega Atbalstu Miega Roktura Mikro Pašreizējo Nemieru Ātri Aizmigt Bezmiegs Artefakts Spiediena Samazināšanas instruments, Hipnoze

Motīvs: 1.Produkta pieņem ar vienkāršu ovālas formas dizains ar jaunu matētu tekstūru, kas atbilst dizaina tautas roku tvēriena, vienkārši un ērti. 2.Apaļā poga dizains, viena poga, lai ieslēgtu, pielāgot enerģijas piegādes.Aizmigt viegli katru dienu 3.USB ir ērta uzlāde, to var savienot ar datora USB portu, mobilie elektroenerģijas, elektroapgādes un citas apmaksas metodes, un akumulatora darbības laiks ir ilgs. 4.Lietojot šo produktu, var stimulē neiromediatoru garozas, izmantojot mikro-pašreizējā regulēt emocijas, tādējādi veicinot gulēt. 5.Izmantojot šo produktu, puses ir pareizi jāstimulē tā, ka nemiers var tikt nomierināja ar tādu pašu frekvenci rokas un smadzenes. 6.Mazs un ērts, jūs varat veikt to ar jums. 7.Piemērots cilvēkiem ar bezmiegu, overthinking, utt.Kā lietot: (var izmantot arī produkta attēls displejs metode) 1. Lieciet priekšā produktu pilnībā uz palmu jūsu puses. 2. Pagriežot augšējo pogu prom no OFF ir zemas frekvences dekompresijas režīmā, kas ir ieteicams, lai ar kreiso roku izmantošanu. 3. Nospiežot M atkal ir augstas frekvences iedrošinājumu režīmā, kas ir ieteicams, lai labo roku. 4. Jauda tiesības palielinās, stūres uz kreiso samazinās 5. Pagrieziet augšējo pogu, lai IZSLĒGTU slēgta.Specifikācijas: Produkta materiāls: ABS+nerūsējošā tērauda Produkta izmērs: 25*32*70mm Produkta neto svars: 38g Krāsu/stils: balta/oranža/zila Akumulatora kapacitāte: 500mAh Ieejas spriegums: DC 5V/1A Darba jauda: 0.5 W Uzlādes ports: Micro USB Taustiņu vadības metode: galveno Pakete Iekļauj: 1* miega atbalstu 1*USB datu kabelis 1*Ķīniešu un angļu rokasgrāmata Piezīmes: Piesardzība *Tā kā šis produkts īpaši nav pārbaudītas un novērotas blakusparādības pēc iedzīvotāju skaita, tas ir, nav skaidrs, vai tas ir kaitīgs iedzīvotājiem.Pamatojoties uz pacientu drošību, mēs neiesakām šādus cilvēkus izmantot šo produktu: 1. Pacientiem, kuri lieto implantētas elektroniskās ierīces (piemēram, kardiostimulatori, insulīna sūkņi) tās ir jāizmanto ar piesardzību; 2. Ir aizliegts izmantot tam ar augstas frekvences iekārtas, īsviļņu vai mikroviļņu attīrīšanas iekārtas; 3. Ir aizliegts izmantot terapija elektrodi pie krūtīm, vai izmantot terapiju, elektrodi, kad darbības, sarežģītas un bīstamas iekārtas vai transportlīdzekļa vadīšanu; 4. Aizliegts lietot pacientiem ar epilepsiju; 5. Pacientiem ar nesen hemorāģisko insultu tas ir jāizmanto ar piesardzību. *Drošības apsvērumu dēļ mēs iesakām nelietot miega ierīces šādos gadījumos: 1. Braucot; 2. Kad darbojas sarežģītu un bīstamu mehānisku instrumentu. 3. Izvairīties ilgu laiku.Spēcīga straume stimulēs pašā stāvoklī; 4. Ja jūs atrast, ka jūsu āda ir ierakstīts, jūs varat atpūsties uz pāris minūtes vēlāk, un pēc tam pārvietojiet elektrodu nedaudz, lai turpinātu ārstēšanu. 5. Ja elektrods ir atrasts, ir stipri dedzināti uz ādas, jums vajadzētu pārtraukt izmantot to laiku un izmantot to pēc ekspertu attieksmi.



Gastarit
2021-01-19
5/5
Received Today recommand sellers
Aliya2011aliya
2020-11-20
5/5
Just need to try. Super fast
Sean0001
2020-12-22
5/5
I
Filat2610
2021-02-03
5/5
Product made with great quality!!! Great seller!!! I recommend!!! More info. after testing!!!
Igorek G 81
2020-11-29
5/5
I tried it once and it looks like I relax to sleep

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti