Tagi: guaša massag, Sejas Veltnis, sejas skrubis, jade veltnis, tīras sejas, massag veltnis, kristāla kvarcu, liels rullīšu masāža, automātiskā celulīta masieris, nefrīta zaļš.

€4.12 €7.11
  • Pieejams
  • w22501


  • Veids: ādas kopšanas veltnis
  • Modeļa Numurs: SA4191
  • Function2: liftinga masāža
  • Function3: jade crystal rullītis
  • Function1: rožu kvarca rullīšu masāža
  • Zīmola Nosaukums: zoechic
  • Function4: jade rullīšu sejas massager
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Barošanas Avots: NAV

Rožu Kvarca Jade Rullīšu Sejas Novājēšanu Masieris Sejas Liftings Dabas Nefrīta Akmens Sejas Masāža Rullīšu Ādas Kopšanai Skaistumkopšanas Komplekts Kastē Par produktu √ Baudīt dabīgs un Veselīgs Masāža - Jade navi ir izgatavoti no 100% dabiska nefrīta akmens.Anti-novecošanās, pret grumbu līnijas, samazināt tumsā zem acīm, labāk ādu un veselību bez ķīmiskajām vielām vai kairinājumu √ Dual Pusēs rozā Kvarca Rullīšu - lielais veltnis ir ideāli piemērots kakla, zoda, vaigiem un pieres, bet mazākā ir ideāli piemērots ādai ap acīm, degunu un lūpas.Ruļļa veicina asinsriti, kas var samazināt tūsku un krunciņu √ Gua Sha rozā Kvarca Akmens - Tur ir viens rozā kvarca dziedināšanas akmens pakete pārāk.Tas ir ļoti labs skuķis gua sha skrāpējas rīku, liels, lai izmantotu par savu ķermeni, un daudz kas noderīgi palīdzības spiediens, vienmēr ar relaxative un patīkams noskaņojums √ Nozīmīgu & Īpaša Dāvana - Dod īpašas vienu dāvanu par mīlestību.Nefrīts jade navi nāk skaisti izstrādāti paketi, kas var būt nozīmīgs dāvanu elders, mamma, vecmāmiņa, sieva, meita, māsa √ 100% Naudu Atpakaļ Garantiju - Kā jūs zināt, jade sejas navi ir trausla, viegli būt bojājumiem ceļā, lai gan mēs pack to ļoti rūpīgi.Ja vēlaties saņemt sadalīti roll masieris, lūdzu, sazinieties ar mums jaunu Produktu apraksts Dizains:Rozā ir vecs stāsts, sakot, ka, pirms tūkstošiem gadu, Ķeizariene Ķīnas izmantotas skrituļslidas, kas izgatavoti no nefrīta, lai saglabāt viņas jaunības izskatu un mirdzumu.Pusdārgakmeņu akmens, uzskata par skaistuma simbolu, žēlastību un ilgmūžību jau sen ir revered austrumos tās mistisks pilnvaras.Godīgi, mēs nevaram mainīt mūsu vecuma, bet noteikti varam mainīt to, kā mūsu izskatu ar dažādiem paņēmieniem.Attīstīt veselīgu dzīvesveidu un, izmantojot dažus skaistuma rīki, piemēram, Jade navi.Skuķis joprojām ir cool touch (pat siltā laika), un tas var palīdzēt noteikt, anti-novecošanās pabalstus.Rožu Kvarca Rullīšu Anti Novecošanās Pabalstus 1. Mazina sejas spriedzi 2. Uzlabo ādas elastību, pievelkot un tonizējoša ādu 3. Attur izskats smalkas līnijas un grumbiņas 4. Samazina tūsku, acu maisiņus un tumšos lokus ap acīm 5. Palīdz iekļūt skaistumkopšanas produktus, piemēram, sejas krēmi un serumi, kas dziļāk ādā par labāku uzsūkšanos 6. Veicina asins cirkulāciju sejas dabīgo veselīgu mirdzumu, Kā izmantot 1. Nomazgājiet seju ar parastu tīrīšanas produktus. 2. Lietot nakts krēmus, lai jūsu sejas un kakla. 3. Izmantot augšupejošas kustības, lai pārvietotos Nefrīta rullīšu maigi pār jūsu pieres,vaigiem,ap lūpu zonas un kakla.Aizveriet acis un roll maigi pār jūsu acu plakstiņus, ja jums ir elsojošs acis, vai maisiņi zem acīm. 4. Izmantojiet rullīti uz jūsu sejas un kakla ādas uz 5 līdz 10 minūtēm.



Negao 02
2021-02-06
5/5
As in the photo. The purchase is very satisfied. The stone is heavy and cold, very beautiful, Recommend Seller
Walterpetrone
2020-12-26
5/5
The box is slightly crumpled in the corners, and so everything is wonderful. I will not drive the barrel)
Gregbennet
2021-02-06
5/5
Excellent set, everything is very beautiful and high quality. It can be seen that the stone is real, although it is true.I order the second time, the first time I ordered pink quartz and execution is also on top! Thank you very much!
Vasina Maria 99
2020-12-29
5/5
The product is great, I'm fast.
Diana Trade
2021-02-05
5/5
Love this, it is exactly as described I was so pleased.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti