Tagi: overgrip teniss, raketbola rakešu rokturis, grip badmintons, badmintona rakete, 3 tenisa overgrip, bedminton raketi, mazās zvejas dvieli, bērniem badmintona rakešu soma, grip dvieli, bat rokturi tape.

€9.14
  • Pieejams
  • w20869


  • Grip Slāpēšana: Sauss
  • Modeļa Numurs: overgrip
  • Biezums: Plānas (Vasaras)
  • Materiāls: PU
  • Zīmola Nosaukums: XUANGOUXGCN

Nosaukums: 10m kokvilnas Dvielis Tenisa Overgrips Anti-skid Sviedru lentes Uzsūcas Wraps Badmintona rakete OverGrip Zvejas Skidproof Sviedri Band rokturis

Materiāls: Kokvilna

Garums: 10 M, var pack par 15-18pcs badmintona raketes (katra apmēram 60 cm)

Platums: 32mm

Biezums: 1.35 mm

Krāsa: melna\dzeltena\red\zils\violeta,lūdzu, pasakiet man, kuru krāsu vēlaties,ja nav kuģis izlases.

Funkcijas:

1.šo dvieli grip ir jaunu produktu ar augstu kokvilnas sastāvs , dažādas krāsas, lai izvēlētos,Super mīksts un absorbējošs .

2. nav toksisks, videi draudzīgi materiāli

3 .nav izbalināt, bezplūksnu izpildītu eksporta nosacījumus

4. dvieļu saķeri ar lielisku mitruma absorbcijas funkcija un slīdēšanas pretestību, jo īpaši, lai spēlētājs ar vairāk roku svīšana.tas satvēriens ir ideāls partneris raketi, nāk ar dubultu novietotās lentes, justies ērti, pēc tam, kad sasietas, un viegli nomainīt, mīksta , neslīdoša sviedri.

5. izmaksas, kas nav toksisks, videi draudzīgs materiāls ir daudz lielāks, nekā parastiem plastmasas roku dvieļi.bet tas vēl ir ar šiem labas cenas .ja jums patīk ,lūdzu, nepalaid garām to.

Īpaša piezīme: kad dvielis grip ir wraped, lūdzu, nav jābūt overlaped .

Piegāde:

1. Ja jūs adrese ir neapstiprināta mums nav atbildīga par to.Tas ir ļoti droši durvīm līdz durvīm " pakalpojumu, lielākā daļa shiping.please nekad nav problēmu ar pasūtījuma. (Lūdzu atstājiet jūsu tālruni, lai ļautu pasta darbinieki izveidotu savienojumu ar jums), ja jūsu adrese ir piederēja "cita valsts", lūdzu, sazināties ar mani, lai zinu, par detaļu kuģa izmaksas.

2.normāli, ķīnas gaisa pastu, ir apmēram 9-18 darba dienās.Bet tas var būt par 45days, ja ir custom problēma, vai jūsu adrese ir attālā vietā, vai jūsu valstī post office nepieciešams vairāk laika, lai nosūtītu pasta ziņojumu .

3.normāli, EMS gaisa pastam ir aptuveni 7-15 darba dienu laikā, bet tas var būt par 30days, ja ir custom problēma, vai jūsu adrese ir attālā vietā, vai jūsu valstī post office nepieciešams vairāk laika, lai nosūtītu pasta ziņojumu .

4.ķīnas gaisa pastu, tas nav saņemts, pēc tam, kad par 18bussiness dienas, EMS gaisa pastu, tas nav saņemts, pēc tam, kad par 13 bussiness dienu laikā, lūdzu, sazināties ar mums, ļaujiet mums uzdot ķīnas post office, lai pārbaudītu detaļu .man ļoti žēl, lai radītu savu neērtības, paldies.

Pircēja Piezīme

1.tas ir labāk, lai pircējs, lai ir detalizēts viedoklis par objektu apraksts, pirms pirkšanas.

2.ja jūs atradīsiet kaut ko nesaprotat , lūdzu, sazināties ar mani , jūs varat izvēlēties "par tērzēt" vai "sistēma e-pasts", es atbildēsim jums, cik ātri vien varu.

3.kad saņemsiet priekšmetus,ja nav problēmu,lūdzu, man palīdzēt apstiprinātu pasūtījumu ,un sniegt man pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 pilnas zvaigžņu.paldies

4.kad saņemsiet priekšmetus,ja atrastu kādu problēmu,lūdzu, neatstājiet negatīva vai fiziska atsauksmes tieši ,lūdzu, sazināties ar mani, lai dod man iespēju rīkoties tā, lai jūs , jo jūsu apmierinātība ir mūsu veikšanu.paldies.

Mūsu biznesa atgriešanās politika:

1.Pircējs var atgriezt 7 dienu laikā no dienas, ja jums tas nepatīk, vai citām problēmām.Pircējs ir jāsazinās ar mums 7 dienu laikā no piegādes datuma, lai iegūtu Atgriešanās Atļauju, pirms atgriezto preci pretējā gadījumā atgriešanās, tiks noraidīti.

2.Kuģniecības un pārkraušanas netiek atgriezta.

3.Pircējs maksā atgriešanās piegāde.

4.Lai pieprasītu atgriešanās lūdzu, rakstiet mums

5.Visām atskaitēm ir jābūt kopā ar visu iepakojumu un ietver visus piederumus, kas pievienoti sūtījumam.Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru atdevi, ja pareizi pamatnostādnes nav jāievēro.



Wesley Polo
2021-02-09
5/5
I always order these windings. They are thin, with excellent clutch. But this time the winding felt thicker than usual... :(
El Humor
2020-10-15
5/5
Great thin tenacious grip! Very fast delivery! Best regards to seller!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti