Tagi: gaisa pele, pele ar mic, gaisa peli, g50, h12 ligzda, bmw g20 m performance, X96, gaisa klaviatūras peles, is acu, gaisa tālvadības tv, bmw g20.

€7.38 €8.79
  • Pieejams
  • w20374


  • Modeļa Numurs: H17
  • Iepakojums: Jā
  • Atbalsts APP: No
  • Pārraides veids: 2.4 G RF bezvadu
  • Biežums: 433 MHz
  • Izmantošana: Audio / Video Atskaņotāji
  • krāsa: melns
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Bezvadu Sakari: Wifi
  • Zīmola Nosaukums: SZBOX
  • Materiāls: ABS, Plastmasas un silikona
  • Baterijas Tips: AAA*2 (nav iekļautas)

lR Izglītības(Veikt Mācību Ieslēgšanas / izslēgšanas Taustiņu Televīzijas Tālvadības pults kā Piemērs)

1.Nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu 3 sekundes, un pēc tam indikators iedegas,norādot, ka tā ir iegājusi apguves valsts. 2.Saskaņot' tālvadības pults raidītājs ar apgūstamo tālvadības raidītājs caurule (1-5CM attālumā), nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas taustiņu iemācījušies, tālvadības pults,saglabāt mācību kods vērtību, un atmest apguves valsts pēc trīs mirgo indikators. 2.Saskaņot' tālvadības pults raidītājs ar apgūstamo tālvadības raidītājs caurule (1-5CM attālumā), nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas taustiņu iemācījušies, tālvadības pults,saglabāt mācību kods vērtību, un atmest apguves valsts pēc trīs mirgo indikators. 3.Nospiediet"labi + Backspace Dzēst", tajā pašā laikā, lai notīrītu kodu vērtības, kas ir iemācījušies.

Gaisa Peles funkcija:(Gaisa Peles funkciju vajadzībām, labi sakrata izturīgs funkcija)

1 .Openiclose Gaisa Peli: noklikšķiniet uz tukšs peles pogu, lai openlclose theAir Peli; 2.Kreiso taustiņu, Gaisa Pele: ja Gaisa Peles ir atvērta,noklikšķiniet uz labi, lai reaģētu uz kreisā atslēgas Peli. 3.CPl regulēšanas funkcija: CPl(peles rādītāja pārvietošanās ātrumu)noklusējumus uz otro pārnesumu(CPlis sadalītas četrās failus,1,2,3,4 attiecīgi), lielāka vērtība rīku, ātrāk tukšs žurkas pārvietojas.

lncreases ātrums CPl:

-nospiediet un turiet[OK] taustiņu +[volume +] taustiņu apmēram 3 sekundes,darba indikators mirgo divas reizes, un pēc tam izdala CPlon sākotnējo pamatu pieaugums par 1 failu.

CPl ātrums lēns uz leju:

-turiet nospiestu taustiņu [OK] taustiņu +[skaļums] taustiņu apmēram 3 sekundes,darba indikators mirgo divreiz pēc atbrīvošanas,CPl samazināt 1 failu, pamatojoties uz sākotnējo.

Balss Slēdzis:

-Nospiediet un turiet "Balss Slēdzi", lai ieslēgtu balss kanālu.Atlaidiet taustiņu, lai izslēgtu balss kanālu.

Pārī Savienošanas Metode:

Gaisa peli un uztvērējs, kas ir savienots pārī , tāpēc uztvērējs var tikt ievietota pēc automātisks savienojums gaisa peli, veicot nepareizas lietošanas vai citu iemeslu dēļ gaisa peli un uztvērējs nevar savienot ar normālu komunikāciju var savienot, izmantojot šādas metodes:Salīdzināšanas darbību, ir šādi:Lūdzu, turiet nospiestu [volume +]un [skaļums] taustiņus uz tālvadības pults, lai par 3 sekundēm, tajā pašā laikā.Darba indikators mirgo trīs reizes, un pēc tam ieslēdzas regulāri,norādot, ka tas stāsies savietošanas režīmu.Uztvērējs ir ievietota USB set-top box(dators), tālvadības pults ir tuvu uztvērējs (10CM robežās).Pēc tam, kad dažas sekundes, tālvadības pults uzplaiksnījumi trīs reizes un pēc tam nodziest, norāda piedāvātos panākumus.

Zema akumulatora atgādinājums

Sarkanā gaisma lēni mirgo, kad baterija akumulatora jauda produktam, ir zemāka par 2v,tas nozīmē, ka akumulators ir jānomaina šajā laikā.

Sensora kalibrēšana

lf žiroskops nav kalibrēts pareizi vai datu neizdodas kādu iemeslu dēļ, žiroskops var recalibrated, izmantojot šādas metodes: -Jūs varat pabeigta kalibrēšana, nospiežot jebkuru taustiņu,lai pamodinātu to, kad tā ir hibernācijas režīmā.

Produkta specifikāciju

-Pārraides veids:2.4 GRF bezvadu Sensori:6 ass Žiroskops -Vairākus taustiņus:17 -Diapazons:10m -Baterijas Tips:AAA x 2 -Materiāls:ABS Plastmasas un silikona -Izmērs:160 x 45 x 17.4 mm -Svars:75.3 g

Piezīme:

1.Pie normālas lietošanas.atkārtoti ievietojiet akumulatoru, lai to atjaunotu lf red light vienmēr apgaismojums. 2.IRieaning tikai"power"pogu. 3.Šis produkts ir sadalīta žiroskops versiju un nr. žiroskops versija. -Žiroskops versija:Šūpoles jums rokas, lai kontrolētu virzienu peles rādītāju un pārvietot! -Žiroskops-bezmaksas versija:Pārvietojiet peles rādītāju, nospiežot taustiņu"uz augšu", "uz leju", "pa kreisi"un"pa labi"pogas virtuālās peles.

Produkta Informācija

H17 Balss Tālvadības pulti 2.4 G Bezvadu un Gaisa Pele ar IS Mācību Mikrofons Žiroskops Android TV Box Mini PC vs G20, G50



Gepoh 717
2021-01-10
4/5
No pause button which is very not convenient

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti