Tagi: valsts puse gaismas, lampas star, āra ziemassvētku decoratio, āra led līnijas, lei vainags apdare, klipi ziemassvētku led, ceļu, ielu apgaismojuma, alvas griestu lampas, led garland, bārkstis lampas.

€9.38 €13.40
  • Pieejams
  • w20268


  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • Godu: guļamistaba
  • Mūzika: NAV
  • Barošanas Avots: Sauss Akumulators
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Pamatnes Tips: Citi
  • Modeļa Numurs: 770614
  • Garums: 3.5M
  • Pievienojiet Asti: Jā
  • Zīmola Nosaukums: BR GAISMAS
  • Brīvdienu Nosaukums: Valentie Diena
  • Ir Regulējamas,: No
  • Tālvadības Pults: No
  • Spriegums: 220V
  • Ir Spuldzes Iekļauts: No
  • Baterijas Tips: AA
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas
  • Kontaktdakšas Tips: ES Plug
  • Sertifikācija: FCC
  • krāsa: Silti Balta
  • Galvu Skaits: 20-50 vadītājs
  • Apgaismojuma Attālums: 1-5m

LED Aizkaru Lukturi ar Zvaigžņu Pavadoņi 8 Apgaismojuma Režīmi Mirdzums String Gaismas Mājās Dekoratīvie Gaismas Guļamistabai Kāzu Valentīna Sienas TV Fonu

Apraksts:

Funkcijas:

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes LED Sirds Aizkaru Gaismas

* 124 Gaismas Sirds Formas LED Aizkaru Gaismas, Garums 3.5 M / 11,5 pēdas(acs 12pcs-Garums ir atšķirīgs)

* LED String apgaismojums kulons,katrs kulons ar zvaigzni vai mēnesi, kopā 12 droops.

* Divi apgaismojuma krāsas, Silti Balta, Daudzkrāsains.

* Ar 8 dažādos veidos: Kombināciju, Viļņi, Sērijveida, Slo-los, Pakaļdzīšanās/Flash, Slow Fade, Zibsnīšana/Flash, Vienmērīgs Par.Jūs varat to izmantot jebkurā vietā, kur vēlaties, jebkurā režīmā.

* Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP44, kas ļauj izmantot gaismu, gan iekštelpu un āra.(Plug nav ūdensizturīgs,lūdzu, aizsargāt to)

* Enerģijas taupīšanu ,ilgs mūžs(teorētiski līdz 50000 stundas vai vairāk) ,gaismas emisijas tīra, augstu spilgtumu, kas pārvietojas, nav viegli iznīcināt, var tikt izmantoti atkārtoti, aukstā gaismas avots, ne viegli siltumu.

* Piemērošanas jomas: Mājas Aizkari Dekorēšana, kāzu fona kārtību, viesnīcas, restorāni, iepirkšanās ēku, Logus, Guļamistabas, Valentīna Diena, Sienas Fona, TV Fonu,utt.

Specifikācija:

Materiāls PC

Garums(L X H):3.5 M / 11,5 pēdas

LED Daudzums: 124pcs Led-12 Karājas stīgas

Piederumi Daudzums: Mazo Zvaigznes: 6pcs,Lielās zvaigznes: 3pcs, Lielie Pavadoņi: 3pcs

Piederumi Lielums: Mazs Zvaigznes: 10*10cm / 3.94*3.94 collu,Lielās zvaigznes: 20*20cm / 7.87 collu, Lielie Pavadoņi: 18*16cm / 7.09*6.3 collu

Izmērs:

LED Blubs attālums: 12cm/0.39 ft

Jauda: 6W

LED Krāsa:Silti Balta / Multicolor

Kabeļa krāsa: Caurspīdīgs

Pievienojiet vadu Garums includ kontrolieris: 1.5 m / 5Ft

Spriegums : AC220V

Ūdensizturīgs: IP44(gaismas ir ūdensizturīgs,to var izmantot āra,bet kontrolieris nav,jums ir nepieciešams, lai aizsargātu to)

Komplektā ietilpst:

1 x LED Aizkaru Stīgu Gaismas

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.ogredogs.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!



Alvaradoj247
2020-11-22
5/5
Everything works, it came very quickly, in two weeks to Ukraine. Very satisfied, the boxes were slightly crumpled, but the stars themselves are whole, one crack for the month, but given the delivery from China can be forgiven, although I advise the seller to pack more reliably.
Flechozo
2020-12-17
5/5
Super

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti