Tagi: volkswagen tiguan, dvd, mp5 dzelzceļa, automašīnas radio 2din dan, rokturis vw tiguan 2, radio vw, megana 2 multimedia, pioneer ekrāna pieskarieties, 2 din mount, 2din android radio.

€16.45 €23.50
  • Pieejams
  • w19832


  • Postenis Svars: 158g
  • Modeļa Nosaukums: U0203
  • Zīmola Nosaukums: SUPERIOR VAIRĀK
  • Materiāla Tips: ABS+PC Plastmasas
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ce
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Gads: 2010+
  • Vienuma Tips: Fascias
  • Īpašas Pazīmes: Radio uzstādīšanu

Svarīgs paziņojums pirms pirkšanas

Pirms iegādes, lūdzu, izmērītu savu sākotnējo auto radio ar lineālu.Ja izmērs ir saskaņā ar šādu attēlu, lūdzu, jūtieties brīvi iegādāties.Ja jūsu mērījumu rezultāts ir 23+/-1mm, lūdzu, atlasiet citu produktu no mūsējiem (ID:1005001575341593).

Produkta Apraksts:

1. Saistaudi ir piemērots VW TIGUAN 2010+ 2. Krāsa: Sudraba 3. Materiāls: ABS+PC plastmasas 4. Uzstādīšanas izmēri: 2 DIN 9 collas 5. Ražots Ķīnā, labas kvalitātes. 6.Iepakojuma saturs: 1*Panelis, rāmis, 1*A piederumi 1*B piederumi

Produkta Bildi

Fit 9 collu Radio

Produktu Parādīt

Par Mums

Mums ir ražotājs ar profesionālu dizaina komanda, atbalstu, vairumtirdzniecība, piegāde, pasūtījuma logo druka, OEM.Ja jums ir kādas idejas par cenām, iepakojuma vai izstrādājuma prasībām, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš, mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai atbilstu jūsu vajadzībām.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.ogredogs.lv Klientu Apkalpošanas Centru un lūdziet palīdzību.

Par Sūtījumiem

Dārgie,mēs nosūtīsim priekšmetus within3-5days (darba dienu)laikā pēc maksājuma saņemšanas.Visas mūsu preces tiks nosūtīti uz pircēja adresi, kas piedāvā pircējiem,lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms maksājumu.Parasti,mēs nosūtīsim šī vienumus, kas jums ar China Post office būs updata sekošanas informāciju par 3days,jūs varat izsekot to uz www.17track.net.Normally tas aizņem 2-3 nedēļas ASV un Eiropā,un 15-60 dienas uz Krieviju,un 30-90 dienas uz Brazīliju.lūdzu, pārbaudiet sekošanas informāciju.ja nepieciešams,lūdzu, sazinieties ar savu muitas un palīdzēt viņiem likvidēšana.Es domāju, ka jūs varat saņemt jūsu preces daudz ātrāk.

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

Kad jūs saņēmāt šo itmes jūs pasūtījāt ,24 stundas,lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi.Ja jūs didn ' t get to nosūtīšanas laiku vai citi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, lūdzu, samazinājās brīvi sazināties ar mums, vispirms, pirms atstājot negatīvu atgriezenisko saiti,Mēs atrisinātu šo problēmu, lai apmierinātu tevi.



Gyzmogirl
2021-01-05
4/5
ok
Monica Muljadi
2020-12-28
5/5
Yes!!
Tinatigr
2021-01-26
5/5
Very fast delivery and welcome again
Cgcy 1990
2020-12-24
3/5
The frame came only in color. The insert under the emergency alarm button, the business card and the lamp do not correspond to the size. The gaps are almost five millimeters between them. The photo is perfectly visible. The frame, which was included with the radio, came up to the seats perfectly. I wanted a frame in the color of all plastic inserts of the car. I ordered it, I wanted to put it, but here it is. I did not even try to put the magnet. With such gaps, I do not see the point of putting it. I do not advise anyone on Tiguan 2013 to take this frame from this seller. Before injection, I rewrote with the seller .. He said it would be perfect. And then I did not even understand the installation of the radio in the wrong place-I do not see the point.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti