Tagi: jēzus keychain gaismas, pasūtījuma jēzus keychain, jaunavas marijas jēzus keychain, jēzus krusta keychain, jēzus keychain partijas, jēzus kristus keychain, jēzus kristāla keychain, jēzus keychain radošo, jēzus metal keychain, jēzus sirds keychain.

€14.06
  • Pieejams
  • w196681


  • Sods vai Modes: Modes
  • Stils: Gadījuma/Sportisks
  • Materiāls: Poliestera
  • Dzimums: Unisex
  • Vienuma Tips: Atslēgu Ķēdes
  • Metālu Tips: Sudraba Pārklājumu

Stāvoklis: pilnīgi jaunas un lieliskā Materiāls:poliesters Garums:apmēram 45cm(vienā pusē) Platums-2 vai 2.5 cm krāsa: kā picture rādīt, Ja jums ir vairumtirgotājs,lūdzu, sazinieties ar mani tieši.Paldies!Ja jūs vēlaties vairāk šāda veida produktiem,lūdzu, dodieties uz manu veikalā!

Jūs varat justies brīvi izvēlēties visiem tiem, ja jūs vēlaties,vienkārši atstāt man ziņu ,tas ir ok.Citādi,mēs nosūtīsim izlases veidā.

Ja jums ir vairumtirgotājs,lūdzu, sazinieties ar mani tieši,mēs varam sniegt jums labāko cenu.

piegāde:

1,Mēs nosūtīt priekšmetus no 5 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprināšanas.

2,lūdzu, pārliecinieties, piegādes adrese ir pareiza,mēs nosūtīt uz adresi, kas jums ir pa kreisi uz Kyocera,mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adresi.

3,Dažādās valstīs ir dažādas pielāgotu politiku,lai ļautu pircējam saņemt preci droši un netraucēti,mēs jums izvēlēties piemērotu un lētāko reisus uz kuģa.

4,Ja notiek importa nodevas vai citas maksas,pircējs ir atbildīgs, lai notīrītu pasūtījuma vai pasūtījuma nodokļu šie riski ir saistīti ar pasūtījuma, pircēja valstī,kas ir ārpus mūsu kontroles,lūdzu, saprast.

Atgriešanās Politika:

1, Ja noiet greizi preces/broken preces/īss daudzums gabalu,nekad iegūt zemes gabalu,vai kādi citi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis.

2,objekti ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī,jūs varat saņemt pilnu kompensāciju vai maiņas pēc tam, kad mēs saņemam, kas atgriežas priekšmeti,neietver kuģniecības un pārkraušanas maksu.

Atsauksmes:

1,Mēs zinām, jūs sadarbojaties ar mums,jūsu apmierinātība ir mūsu gala mērķis.

Ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem ,lūdzu, lūdzu, atstājiet mums "5"zvaigznes pozitīvu atsauksmju,mēs jums darīt to pašu jums.Jūsu pozitīvās atsauksmes un atbalstu, kas ir lielākais veicinātu mums.

2,Tur ir problēma, par vienumus, ko esat saņēmis?

lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt,mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Paldies!!!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti