Tagi: kabatas taktiskā militārā, rasas punkts, knive, izdzīvošanas multi instruments, edc, balisong treneris, asus edc nazi, izdzīvošanas nazis vīriešiem, auksti tērauds, tauriņš naži treneris.

€13.00 €15.86
  • Pieejams
  • w195764


  • Veids: Locīšanas Blade Nazis
  • Roktura Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: LEDUS KALNA
  • Modeļa Numurs: c33
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde

Jaunas Ielidošanas 2 STILA C33 locīšanas kempings āra Naži Kabatas EDC Prakses Balisong nazis apmācība medību Izdzīvošanas Taktikas EDC Instrumenti, Pilns garums: 23 cm Asmens garums: 9.8 cm, Roktura garums: 12.50 CM Asmens biezums: 0.3 CM Asmens materiāls: 440 c Cietība: 55 - 57HRC Neto svars: 170 g Roktura materiāls: tērauds rokturis, Citi: krāsu kaste

Nopirkt Jāzina

1. Ja jūs vēlaties vairāk informācijas par preci,lūdzu sazināties ar mums, paldies! 2.PIEZĪME:Attēla Reklāmas Mērķi Tikai.Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk informācijas,lūdzu, sazinieties ar mums!Visi mūsu produkti ir augstākās kvalitātes un nopietni pārbaudīta, pirms nosūtīšanas! 3.PIEGĀDE:prece tiks piegādāta noteiktajā 1-7 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas veikšanas.Jums vajadzētu saņemt par preci 2-4 nedēļu laikā.Rakstiet mums, ja ne saņemt preces, pēc 30 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas nosūtīts.Jebkuru pārliecinieties, ka jūsu nosūtīšanas informācija ir apstiprināts un up-to-date.Jebkurš, kas nav saņēmusi vienumi, ko izraisa spēkā neesošu adrese nav mūsu pilnu kompensāciju vai nomaiņa politiku.Visi vienumi tiks pārbaudīta pirms izvesti.Lūdzu būt pārliecināti, ka kvalitāte ir garantēta.Kaut kas var plīst laikā piegāde ir ārpus mūsu kontroles, ja jums atrast jebkuru problēmu, kad jūs saņemat pakete,lūdzu, sazinieties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai tās risināt.Mēs apsolām: 60 dienas pēc tam, kad maksājumu, produkts neieradās, mēs nosūtīsim atkal vai kompensāciju. 4.Iepakojumā izmeklēšanas mājas lapā: www.postn.post/www.17track.net 5.ATSAUKSMES:Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums visas piecas zvaigznes POZITĪVAS ATSAUKSMES.Tikmēr, mēs arī atstāt jums pozitīvas atsauksmes, protams, kādu iemeslu dēļ, ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties Ar mums iepriekšējā atstājot neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs saņemt atpakaļ uz jums 24 stundu laikā, un palīdzēs jums atrisināt problēmas. 6. LŪDZU, neatstājiet mūs 1,2, 3 zvaigžņu Detalizētu Vērtējumi tāpēc, ka tie ir vienāda ar negatīvo atgriezenisko saiti.Ceru saņemt jūsu sadarbību un izpratni. 7.Mēs apsolām: 60 dienas pēc tam, kad maksājumu, produkts neieradās, mēs nosūtīsim atkal vai kompensāciju.



Manunya S
2020-11-25
4/5
Got exactly what I wanted. Great store. Thumbs up
WindGaiden
2021-01-14
3/5
Nothing arrived.... I had my money back

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti