Tagi: eva puses, koka rotaļlietas, dižskābardis grabēt, montessori bērnu, montessori rotaļlietas koka, komplekts izglītības rotaļlietas, montessori materiāli, montessori koka, gudrība kaste, kalendārs, pulkstenis, rotaļlieta, educ rotaļlietas.

€24.17 €33.11
  • Pieejams
  • w195608


  • Brīdinājums: Nav bezdelīga
  • Funkcijas: Izglītības
  • Dzimums: Unisex
  • Materiāls: Koka
  • Vecums: 2-4 Gadi
  • Modeļa Numurs: MS0026
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Produkta Apraksts:

Zīmols:MEROCO

Materiāli:Koks

Izmērs:Kā attēlu

Piezīme: Lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ rokasgrāmata mērījumi; postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras uz jūsu datora monitoru vai telefona ekrānu, jo monitori netiek kalibrēt pats, ceru, ka jūs varat saprast krāsu atšķirība.

Maksājuma

Pašlaik, jūs varat maksāt, izmantojot Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney un bankas pārskaitījumu.

Piegāde

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums izmantot pilnu nosaukumu, pareizo adresi un telefona numuru, tikai par kuģošanas vajadzībām. (Starptautiskās piegādes vajadzīga jūsu zīmi, lai mēs prasīto sava tālruņa numuru un apsolām, neapmainās ar informāciju ar trešajām pusēm)Mēs neesam atbildīgi par neveiksmīgu piegādi, ko izraisa, ka klients nenodrošina pareizu saņēmēja informāciju, ja tā vietā, lai.

2. Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde vairākām valstīm un reģioniem saskaņā ar dažādiem piegāde.Ja jūs vēlaties izvēlēties citu nosūtīšanas, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs aprēķinās papildu kuģniecības izmaksas, jūs.

3. Pasūtījumi tiks kuģu 3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Parasti jūsu zemes gabala būtu jānonāk 12 līdz 38 dienām, tomēr tas var notikt ilgāk par sliktiem laika, aizņemts sezonā utt.Lūdzu Vaicājumu izsekošanas skaits pasūtījuma informāciju, vai Sazinieties ar Mums.

4. Kuģniecības izmaksas neietver visus importa nodokļus.

Atpakaļ/Kompensācija

Atsauksmes

1. Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus.

2. Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Komunikācija bieži vien ir galvenais, lai atrisinātu problēmas.

Jebkuru pieprasījumu, pls sazinieties ar mums, mūsu būs atbildi 12-24 stundas laikā.



Guitarmike81
2020-12-06
5/5
Very nice finish. Good value for money. We're happy. Small flat the wooden frame of the support of numbers from 1 to 100 s 'removes too easily. He's not good.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti