Tagi: k balles kleita, elsojošs piedurknēm zīda kleita, balles kleita gaiši zila, izlaiduma, vēdera deju sieviete, polka sarkana, āfrikas mētelis, zilā kleita sievietēm, kleita oficiāli, papildu izmērs, rozā puff piedurknēm balles kleita.

€81.94
  • Pieejams
  • w195228


  • Modeļa Numurs: Pasūtījuma Izgatavotu
  • Vilciens: Vērienīgajai Vilcienu
  • Auduma Veids: Tills
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Iebūvēts Krūšturis: Jā
  • Vienuma Tips: Balles Kleitas
  • Faktisko Attēlu: No
  • Jostasvietu: Dabas
  • Izgriezums: V-Veida Kakla
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Siluets: A-LĪNIJAS
  • Zīmola Nosaukums: NCDIMS
  • Apdare: Ruffles
  • Modes Elements: vintage
  • Godu: balli
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna

1 Izmērs un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita , tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru, lūdzu, atbilstoši lieluma bildi, jo izmēri var būt dažādi, lai jūsu valstī. 2. Ja jūs vēlaties, lai padarītu pasākumu, kleita , atstāt mums ziņu par jūsu sīka izmēra .krūtis =, viduklis =, gurni =, dobu uz grīdas ar apaviem (collās vai cm) un pasākums pats kā mūsu mērīšanas instrukcijām. 3.ja jūs izvēlēties piedurknēm kleita ,lūdzu, contack mums ,mums ir nepieciešama arī cita izmēra,Armhole= plecu pie pleca=,Roku Garums=.Padušu=(collās vai cm) 4.ja jums ir evething jautājumi,lūdzu, contack mani .paldies

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru izvēlēties to, kad es ielieku šo rīkojumu, ko man darīt?

Mūsu izmēru un krāsu, ir bez maksas .Jūs varat ievietot šo rīkojumu, ar savu pieprasījumu.Mums būs kleita saskaņā savu jauno ziņu.

2. Es varu darīt dažas izmaiņas uz sākotnējo projektu vai Var jūsu rūpnīcas padarīt savu dizainu?

Absolūti OK !Lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.

3.Es varu izvēlēties dažādu krāsu un pielāgoto izmēru?

Pārliecināts ,lūdzu, skatīt informāciju zemāk.

4. Steidzami vai Skriešanās, Lai

Mēs arī pieņemt steigā, lai .Lūdzu, sazinieties ar mums pirms lai apstiprinātu datumu un bezmaksas attiecīgi,paldies.

5.Muitas nodevas

Lielākajā daļā laika, dažreiz dažās valstīs muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.

Piezīmes:

1. Kā godīgs pārdevējs, mēs garantējam, ka kleita būs 90%-95% pats kā sākotnējā attēlā parādīts .Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Mēs nevaram garantēt, tāpēc, lūdzu, nav pasūtījumu, ja jūs joprojām pieprasa 100% līdzība.Paldies par jūsu undertstanding.

2. Kāzu kleita nav nevienas accessaries, piemēram, plīvuri, cimdi, apakšsvārki iekšpusē un tā tālāk.Cenu noteikšana ir tikai kleita!Ja jūs vēlaties accessaries, lūdzu, sazinieties ar mums!

3. Mēs iesakām jums izvēlēties mežģīnes augšu, kas ir labāk, lai pielāgotu izmēru, lai atbilstu jūsu ķermeņa labāk.

4. Kleitu var veikt pielāgoto izmēru, krāsu, dizainu.Mēs iesakām jums atrast proffessional speciāli uz pasākumu, lai jūs rūpīgi pēc Pasūtījuma Mērījumi Pamatnostādne pirms iegādāties kleita tiešsaistē.

5. Nav gatavu jebkuru kleita.Visas kleitas ir izgatavotas pēc pasūtījuma!Visu pasūtījuma procesu(no dienas, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu, un mērījumus) būs 8-15 darba dienu laikā (Steidzamības rīkojumus, izņemot gadījumus) .

6. Pirms pasūtījuma, lūdzu izlasiet visus mūsu saraksti uzmanīgi , ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pati kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.Ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs veikt pasūtījumu.Paldies.

Ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.Pirms pasūtīšanas ir made-to-measure kleita no www.ogredogs.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.Šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.Brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!Lai iegūtu vislabākos rezultātus, vienmēr ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionālu vietējo pielāgot.

Ir daudzi maksājumu metodēm, kas pieejami par www.ogredogs.lv .com piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar www.ogredogs.lv, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet;"Piegāde un apmaksa"tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

1.Jums ir 5 dienas, lai izlemtu, ja šīs preces ir piemērots tieši jums pēc tam, kad esat saņēmis.

2.Jūs varat atgriezties vai apmainās unworn,nemazgājies,nemainītā veidā,nebojāta priekšmetus, oriģinālajā iepakojumā, ieskaitot jūsu pasūtījuma Nr.

3.Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

4.Lai slove jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un pastāstiet mums savu atgriešanās sezonā.

5.Pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu atgriešanās sūtījumu info un uzskaites Nav.mēs atmaksāsim jūsu naudu uz jūsu kontu 3-10 darba dienas.

6.Mēs esam tik žēl par to, ka, saņemot preci, kas ir, nevis to, ko patiesībā vēlaties pasūtīt, vai nav tas pats, kas attēlus rāda vai saka apraksts par tīmekļa lapām.

7.Visas kleitas ir kopijas no web lapas,kas nav tieši tas pats absolūti.bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai padarītu kleitu tuvu, lai bildes.tāpēc, lūdzu, iegādāties racionāli.lai gan tas ir lēti.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti