Tagi: cigāru plakāts, 4 ieslēdziet funkcijas wifi, saprātīga krāsns mājās, ieslēdziet wifi, vadu sienas slēdzi, wifi spraudnis-ligzda temperatūras sensors, fons dzimšanas dienas svinības, korejas slēdzis, alexa, jaucējkrāns gaismas slēdzi.

€5.63
  • Pieejams
  • w194037


  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • Vienuma Tips: Slēdži
  • Izmantošana: Apgaismojums
  • Funkcijas: Sienas Gaismas Pieskāriens Slēdzim
  • Modeļa Numurs: E-T601 602 603
  • Panelis Materiāls: Kristāla Rūdīts Stikls
  • Maks. Spriegums: AC 110V~220V
  • Sertifikācija: ce
  • Maks. Pašreizējo: 600W
  • Pašreizējo: 5A
  • Slēdža Tips: Touch On/Off Slēdzis
  • Materiāls: Akrila
  • Izmērs: 86*86*36mm

Eruiklink ES / UK Standarta sienas slēdzi,AC 110V-250V gaismas slēdži,kristāla, stikla panel touch ekrāns, gaismas slēdzis, kas paredzēts smart home

Amats:

• Rūdīta kristāla stikla panelis, ne fedings, elegants un stilīgs • Integrēta paneļa dizains, ūdensizturīgs un anti-rāpot, droši izmantot • Touch kontroli, kas nodrošina ilgāku kalpošanas laiku nekā mehānisks slēdzis • Jaunu importēti IC procesors laba jutība un stabilu sniegumu • Humanizēts dizains: slēdzis var atvienot automātiski pēc tam, kad elektrības padeve, un tiks stacijā izslēgta, kad elektroenerģijas atgriežas • Plaši izmanto lielveikalos, villas, viesnīcas, utt.

Apraksts:

Šis ir jaunās paaudzes gaismas slēdzi.Slēdzis ar integrētu konstrukcija ir ūdensnecaurlaidīga, izturīga funkciju un elektriskā šoka profilakses funkciju.Ļauj mitru roku darbība.Ar greznu un vienkārši izskatās, slēdzis iederēsies citā telpā, stilam arī, un uzlabos izskatu istabā, lai zināmā mērā.Skārienjutīgais slēdzis apvieno labāko no mājas bez pārtraukuma banka, un ir piemērots lietošanai visās telpās no mājām, biznesa un uzņēmējdarbību.Visi izstrādājumi tiek ražoti uz augstiem standartiem un ir ES sertifikāts izmantošanai AK, ES un citās Eiropas valstīs.

Paketē ietilpst:

-1x touch switch (Nevar tālvadības pulti) -1x led transformators -2x skrūves -1x lietošanas pamācība

Capacitive touch ekrāns

Augsta jutība

ugunsdrošs

Augsta jutība

Mitruma izturīgs

Ražotāja pat mitros apstākļos

Izturība

Rūdītais stikls ir izturīgs pret deformāciju un izbalēšanu Viegla apkope un tīrīšanas

Indikators, apgaismojums

Sarkanā ir; zaļā ir izslēgts.

Vienu vadu dzīvot kontrole

Viegli uzstādīt, nomainīt veco

Tehniskās specifikācijas

Instalēšanas Instrukcijas

Par Shippment

1.VISPASAULES PIEGĀDE.Mēs padarīt shippment ietvaros 2-15 dienu laikā pēc apmaksas pārbaudes. 2.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās. 5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6 Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 7 Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodokli vai impot nodokli.

Atgriešanās un Kompensāciju

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU! 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.UZVARĒTĀJU CENU.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par Garantiju

1.1 Gadu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2.Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Par Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Ja tur ir kaut kas, mēs varam palīdzēt vai sniegt to,pls, samazinājās brīvi sazināties ar mums!



Svirepova O
2020-09-12
5/5
All the same as the standard switch
Greenbud2222
2020-09-29
5/5
I order a second time such, good switches
Cterras1
2020-09-02
4/5
thank you so much
Funtikdaschaafonina
2020-09-23
5/5
I don't connect them yet but they came well they look good it's but there's no problem linking them
Frederic Gastaldello
2020-12-23
5/5
Delivery 3 weeks to the Altai territory. I liked the quality. The lights are glowing. Clearly fits in a round camshaft. I will order such for the whole apartment

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti