Tagi: komerciāla gaļas maisītājs, gefu gaļas mašīnā, gaļas mašīna nerūsējošā tērauda, pārtikas smalcinātājs, pārtikas stenda, mi gaļas mašīnā, augļu stends, bērnu pārtikas dzirnaviņas, chopper, electr gaļas mašīnā.

€9.73 €12.02
  • Pieejams
  • w193398


  • Korpusa Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Jauda (W): 1w
  • Modeļa Numurs: 9 Gab. Gaļas Mašīnā Asmeņi
  • Izmantošana: Ģimenes
  • Zīmola Nosaukums: Cikuso

9 Gab. Gaļas mašīnā Asmeņi Gaļas mašīnā Plati Diski Nerūsējošā Tērauda Pārtikas Smalcinātāju Piederumi Izmērs 5 Statīvs Miksera un Gaļas Smaidu

Saderība: gaļas maļamās plati diski un smalcināšanas asmeņi rezerves daļas gaļas mašīnā, saderīgs ar gaļas dzirnaviņas ar diametru 55 mm, piemērota izmēra 5 statīvs miksera un gaļas mašīnā, var palīdzēt jums, lai sasmalcina gaļu, sieru, dārzeņus, augļus, desas, maizi un tā tālāk, lūdzu pārbaudiet izmēru rūpīgi pirms pirkšanas.

Kvalitatīvs materiāls: gaļas maļamās plati diski un smalcināšanas asmeņi ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, izturīgs un izsmalcinātu procesā, nav viegli rūsas un pauze, ērti pievienot un atvienot, var sniegt jums ilgtermiņa pakalpojumu.

Viegli tīrīt: ieteicams mazgāt gaļas mašīnā plāksnes un gaļas mašīnā asmeni ar rokām, tad jums ir nepieciešams tīrīt ar mīkstu suku vai drānu, pēc tam izskalot ar tīru ūdeni un nosusiniet tos, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties izmantot.

Iepakojuma saturs: 4 gabalus gaļas mašīnā asmeņi 2 dažādas formas, 5 gabalus gaļas mašīnā plati diski 5 dažādus stilus, kas ir pietiekams daudzums, kas var apmierināt jūsu ikdienas lietošanai, sniegs jums labu, izmantojot gūto pieredzi.

Produkta apraksts:

Krāsa:Sudraba

Materiāls:402 nerūsējošā tērauda

Izmēru slīpēšanas plāksnes diski:

Diametrs: apm. 54 mm/ 2.12 collas

Centrālā atvere: apm. 7 mm/ 0.28 collas

Izmērs smalcināšanas asmeņi:

Diagonāli garums: apm. 48 mm/ 1.89 collas, 50 mm/ 1.97 collas

Centrālā atvere: apm. 8 mm/ 0.31 collas

Iepakojuma Saturs:

5 x Gaļas mašīnā plati diski

4 x Gaļas smalcināšanas asmens

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti