Tagi: super grip toddler zeķes, toddler zeķes grip meitenes, zēns zeķes, bērnu zeķbikses, zēns zeķes 34, bērnu zeķes, bērnu zeķes, bērnu zeķbikses, kurpes zēniem 34, antirutsch zeķes zēniem 34.

€3.42 €4.55
  • Pieejams
  • w19251


  • Nodaļas Nosaukums: Bērni
  • Dzimums: Unisex
  • Modeļa Numurs: TC007
  • Materiāls: Spandex
  • Zīmola Nosaukums: YWHUANSEN
  • Modelis Tips: Karikatūra
  • Vienuma Tips: zeķes
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru

YWHUANSEN 5 Pāriem/daudz Vasaras Bērnu Īsās Zeķes Plānas Kokvilnas Izslīdēšanas Zēni Jauki Zeķes Ar Rokturiem Baby Toddler Meitenes

-Materiāls:80% Kokvilnas,17% Poliestera,3% Spandex

-Uz grippers pie zoles zeķes nodrošina lielisku saķeri, lai rudens novēršanas ejot darbojas uz slidenas virsmas, piemēram, koka grīda,flīžu grīdas. (Lūdzu, ņemiet vērā,izmērs 3-5T bez grippers).

-Biezums:Plānas,Piemērotas Pavasara/Vasaras.

Izmērs ir Vienīgais(CM) 6 līdz 24M 10 24 līdz 36M 12 3 līdz 5T 14

Mūsu Priekšrocības:

(1) Mēs esam rūpnīcas Yiwu, Ķīna.Mūsu cenas ir ļoti konkurētspējīgas.

(2) Mēs varam sniegt jums vislabāko cenu, pamatojoties uz vienādiem nosacījumiem Ķīnā.

(3) Mūsu rūpnīcas ir izveidojusi vairāk nekā 20years.Mums ir profesionāls, kas ražo matu aksesuāri.Tātad, mēs varam apliecināt, ka mēs sniegs jums labas kvalitātes produktiem.

(4) Mēs esam gatavi veidot savstarpēju labumu un ilgtermiņa biznesa attiecības ar visiem klientiem,

Gaidīti visi klienti no visas pasaules, lai sazinātos ar mums jebkurā laikā.

Klientu Apmierinātība

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Maksājuma

1. Maksājumu pilnā apmērā jāsamaksā 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu.

2. Mēs padarīsim preces piegāde 2 darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

Piezīmes

1. Pircējs ir atbildīgs par jebkuru apdrošināšanas jums šķiet nepieciešams.

2. Apstrādes laiks, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 2 līdz 15 darba dienām.

3. Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona utt.Ja jūs uzskatāt, ka postenis saņēmis, ir nepareizi krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

4.Izmēri ir ilustrēti ar konkrētiem mērījumiem, kas tiek veikti sīki izstrādātas specifikācijas.Lūdzu, pārbaudiet specifikācijas, pirms jūs vietu secību.Parasti pieļaujamā lieluma atšķirības ir aptuveni 0,5 cm mērījumu.Ja jums atrast izmēru produktiem, kas neatbilst jums, byou var tieši sazināties ar mums.

5. Ja jūs saņemat nepareizu) vai nekvalitatīvu preci, lūdzu sazināties ar mums 7 dienu laikā no dienas, kad esat saņēmis preces.Mēs atbildēsim 24 Stundu laikā.Atgriež jāietver visi sākotnējie elementi veselas, atkārtoti tirgus stāvoklī, oriģinālajā iepakojumā, ieskaitot rokasgrāmatas, garantija, veidlapas, utt.Pircējs ir atbildīgs par to, kas atgriežas pasta izdevumi, ja tas nav vaina produkta vai mūsu pakalpojumu.

Atsauksmes

1.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi un piecas zvaigznes par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.

2.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies ļoti daudz!



Stoljrenko70
2021-01-21
5/5
Супер носки! Не раз заказываем уже. Не сползают, очень удобные. Правда за неск месяцев немного стёрлись
Azamxat Not
2021-01-21
5/5
Nice socks! We already Order third.
Shoxa0210
2020-08-19
5/5
lindas recomiendo

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti