Tagi: panasonic touch, panasonic technics daļas, panasonic projektors, b140xw01, tadiran, panasonic eluga a3 pro displejs, es6510, rezerves panasonic, lcd panelis projektoru, konka ekrāns.

€32.18
  • Pieejams
  • w192372


  • LCD Komplekts: Jā
  • Zīmola Nosaukums: kpay
  • QC: tests pa vienam
  • krāsa: melns
  • Veids: LCD & Touch Screen Digitizer
  • Dāvanu: Rīki
  • Rezolūcija: 1080 x 2246 pikseļi
  • Postenis Stāvoklis: Jauns
  • Materiāls: IPS
  • Saderīgu Zīmols: Panasonic
  • Modeļa Numurs: Par Panasonic Eluga X1
  • Ekrāns: > 3"
  • Pieskarieties Ekrāna Tips: Kapacitīvais Ekrāns

Produkta Parādīt

Packge Saraksts

LCD + Remonta Instrumentu, + Burbulis Soma + seifu

Maksājuma

Pirms izvietojot savu pasūtījumu, lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm.Lūdzu, veiciet maksājumu 3 dienu laikā no pasūtījuma arī, ja iespējams.Mēs tikai kuģis preces jums saskaņā ar adresi, kas rakstīja AIiexpress, ja jūs vēlaties, lai mainītu, jūs vienkārši ievērojat man par to.Mēs pieņemam apmaksu, izmantojot www.ogredogs.lv.Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, par maksājuma metodi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas persona brīvi sīkāku informāciju.Kopējā summa, kas jāmaksā neietver visus nodokļus, nodokļus un citas neparedzētas nodevas.Piezīme: Kad priekšmeti ir apstiprināts un jūsu pasūtīto preci ir gatavs,kompensāciju nebūs pieejami, lai atceltu rīkojumu.Bet mēs atmaksāsim jums laiku, šajā gadījumā, ka mēs varētu piedāvāt produktus nepieciešams, jo trūkst vai nepieejamību.

Piegādes Detaļas un Loģistika

Jūsu pasūtījums tiks kuģa 1-5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu.Mēs neesam atbildīgi par jebkādu kavēšanos pasūtījumu, ja mēs nosūtītas tos, jo ātrums piegāde nav mūsu kontrolē.Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja atbildība.Piegādes laiks būs ļoti atkarīga no loģistikas uzņēmums un vietējiem laika apstākļiem, klientu /nodokļiem, pastmarkas, mēs ceram, ka jūsu izpratne, ja tā kavēšanās.Starptautiskā pircēju lūdzu, ņemiet vērā: 1. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircējs " s atbildība.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai mazinātu klienta pienākumus. 2. Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādē, lai detemine, ko šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkt.Piezīme: Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde express, daži izsekošanas informācija nav pieejama.Jūs vēlaties, lai iegūtu informāciju par jūsu sūtījumu nevis saņemt to, un ceru, ka jūs saprotat.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q:Kāds ir piegādes laiks?

A: Kā parasti 1-5 darba dienu laikā pēc apstiprinātu jūsu maksājumu.

Q: Kā jūs kontrolēt kvalitātes preci?

A: Katra vienība tiek rūpīgi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, Mēs veiksim daudz pārbaužu mūsu objektus.

Q: Kā par paraugu, lai maksā?

A: Visas preces paraugu, lai ir nepieciešama, lai veiktu maksājumu, nav brīvu.

Q: Kā par Maksāšanas Metodi?

A: Mēs pieņemam PayPal, T/T, Ali jāmaksā, mastercard, Western Union, VĪZAS, Money gram utt.

Q: Kad mēs saņemam pakete, atrast jebkuru objektu trūkst vai ir bojāts, to, kā mums vajadzētu darīt?

A: Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, mēs pārbaudīsim, un sniedz jums labāko risinājumu, cik drīz vien iespējams.

Q: Cik ilgs ir garantijas laiks?

A: Mūsu produkts ir garantēta uz sešiem mēnešiem.

Atgriešanās un Kompensāciju

1.Lūdzu, pārbaudiet preci saņemot, mēs ceram, var iegūt atgriezenisko saiti pirmo reizi. 2. Mēs piedāvājam 6 mēnešu garantiju par preci, bet lūdzu, ņemiet marķieri, arī tāpēc, ka tie ir produkti, kas pieder viņiem.Mēs esam godīgi piegādātāja, mēs esam pārliecināti, katrs objekts tika pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, lūdzu, ne instalēt to pirms testa, mēs attiecībā uz katru klientu, ceru, ka varat saņemt jūsu ziņā, tajā pašā laikā. 3.Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums nekavējoties, lai labāks risinājums. 4. Atgriešanās tikt pieņemts tikai pēc tam, kad mēs saņemt jūsu preces. 5. Mēs pieņemam peļņu un apmaiņu 15 dienu laikā pēc tam, kad saņemsiet savu preci un jums būs veikt atgriešanās kuģniecības izmaksas, mēs apstrādāsim jūsu atgriešanās pieprasījuma divu līdz piecu dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas. 6. Ja vēlaties atgriezt preces atpakaļ par turpmāko risinājumu, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš.Pircēji ir atbildīgi par atgriešanās kuģniecības izmaksas nekādā gadījumā.

Silts un Salds Atgādinājumi

Dārgais draugs, Vai jūs varētu darīt, ja saņem paketi? 1.Lūdzu, apstipriniet, ja sūtījums ir bojāts, ja saņemtu, ja jā, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums ar dažas fotogrāfijas vai video. 2. AII krājumi ir stingri pārbaudītas un iesaiņotas arī pirms piegādes.Lūdzu, nav instalēt pirms testēšanas.Ja jums ir apmierināti ar produktiem, kas pēc pārbaudes.Tad jūs varat instalēt uz jūsu tālruni.Tas' s ne viegls darbs, mēs iesakām jums veikt profesionālu speciālistu, darīt to you.Lūdzu, esiet uzmanīgi ar flex kabeli un uzstādīt ar pie varas statusu, ja darīt to pats, Lūdzu, ņemiet vērā, ja jums atrast problēmu, pēc instalēšanas, objekts nevar tikt atgriezta atpakaļ vairāk, jo tas ir bezjēdzīgi mums.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums laikā, mums ir jābūt atbildīgai.Ja jums ir savas intereses mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Mūsu pārdošanas komanda var sniegt informāciju, ko vēlaties noskaidrot.Ja mums nav uz līnijas, lūdzu, es eave jūsu vārds un uzvārds un kontaktinformācija.Mēs ar jums sazināsimies.

Atsauksmes

Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu un produktu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, un mēs sniegs jums labu geed atsauksmes drīz.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai produktu, ceru, ka jūs varat sniegt mums iespēju padarīt lietas labākas, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, ja jums ir kādi sūdzēties, mēs jūs uzklausīt pacietīgi, un izmēģināt mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt problēmu, līdz esat apmierināts.Biznesa nav viegli, ceru, ka mēs varam saprast, ka ar otru, lai mums ilgu laiku cooper pie jonu, nekad jums leju.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti