Tagi: virtuves taimeris, airsoft-a, airsoft co2 pistoli, ipsc, p90, šaut taimeris, aeg mosfet, airsoft gun, reddot airsoft gun, peldošās mērķa spēle.

€238.38
  • Pieejams
  • w192020


  • Modeļa Numurs: M4P1
  • Jauda: Iebūvēts Akumulators
  • Veids: taimeris
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Savienojums: Bezvadu

Īss Ievads par M4P1

ĪPAŠAS PĪRĀGS M4P1 Airsoft Laika Sistēma sastāv no shot taimeris un stop plāksne.M4P1 tiek izmantota laiks fotografēšanas piemēram, airsoft, ūdens bumba un peintbols.Stop plāksnes virsmas ir izgatavotas no tērauda, kas nodrošina atgriezenisko saiti ar šāvēja pēc sadursmes.M4pS var pieslēgt liels LED displejs, bezvadu režīmā sinhronizēt laiku un vērtēšanas dati.

Ārpus Pastāvīgās Funkcijas

Augsta Precizitāte

UHF radio frekvenču tehnoloģijas.Kompozīciju taimeris saņem vibrācijas indukcijas datus no pieturas plāksnītes, pēc uzņemšanas, kas atšķiras no skaņas spiediena indukcijas saskaņā ar šaujamieroci režīmā.Brīvs no skaņas traucējumus.

Intuitīva

Kad stop zīme ir hit mērķa seja maina krāsu.Ja mērķa sejas krāsu nemaina, taimeris, neapstāsies.Tāpēc tas ir ļoti intuitīva šāvēja, lai zināt, ja viņam/viņai uzņemt to vai nē.

Noņemams

Iebūvēts uzlādējams akumulators, ērti pārvadāt aptuveni.Tāpēc tas ir piemērots telpās, gan ārā.

Bezvadu Savienojums

Shot taimeris un stop zīme ir savienots, izmantojot bezvadu savienojumu, padarot filmēšanas posmā tiks uzcelta ļoti īsā laikā.

Optinal Piederumu Big Valdes LED Displejs

M4P1 var būt bezvadu savienots ar Īpašu Pīrāgs Big Valdes Displejs(Modelis:M16P1).Tas ir izvēles piederums, ne standarta piederums.Ja nepieciešams, jūs varat iegādāties mūsu veikalā.

Tehniskie Parametri

Ilgs Akumulatora Darbības Laiks

Gan taimeris, gan stop zīmes ir lithuim mīklā iekšā, maksas pilnībā izmantot 72hours.Tas padara laika āra ērtāk.



Melnik R60
2020-11-27
5/5
Just received the item and haven’t tested it yet. However, it is of high quality, rigid construction and professional packaging! I’ll update here after tomorrow’s test!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti