Tagi: menedžeris, ziemassvētku portāls, crismas dekori, iekštelpu ūdens strūklaka ūdenskritums mājas, ģimenes ziemeļvalstu, dcoration noel, pusdienot tabula, strūklaka telpās, ziemassvētku ēdiens, jesu.

€7.98 €10.79
  • Pieejams
  • w191937


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Materiāls: Sveķu
  • Stils: Tautas Māksla
  • Tēma: cilvēki

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

OOTDTY

Funkcijas:

Mūsu Dzimis Bētlemē kristus dzimšanas kopums ir vienkāršs atpūtas silītē ainas, izmantojot neitrāli toņi akcentē siltās krāsas, lai akcentētu svētās ģimenes kristus dzimšanas aina.Skatuves ir mierīga, tomēr, iesaistoties daudziem mērķauditorijām un vecuma grupām.

Mūsu miniatūras kristus dzimšanas aina ir ideāls rotājumu, lai panāktu būtība Ziemassvētkus jūsu mājās.Mūsu vienkāršs horoskops kopumu, nes skaista uzmanību-gars, kas dod ietvaros silītē skatuves un attēlošanas nozīmi sezonā.

Mūsu augstākās kvalitātes horoskops, kas tiek izgatavoti no izturīga materiāla, kas atbalstīs gadu laikā no jūsu ģimenes Ziemassvētku tradīcijas, dodot taustāmu realitāti, lai kristus dzimšanas ainas, bērniem un tuviniekiem, vienlaikus saglabājot tās ir skaisti un kvalitatīvi.

Šī sarežģītā attēlota kristus dzimšanas aina, uzņem iemesls sezonu ar mūsu detalizētu mākslinieciskais noformējums.Katra dalībvalsts silītē skatuves ir skaisti animācijas ar smalku precizitāti, kas būs pievienot Ziemassvētkus jūsu mājās.

Mūsu brīnišķīgais ziemsvētku stāsts komplekts ir universāls, kas kalpo kā centrālais Ziemassvētku rotājumi ģimenes mājas svinībām, bet arī kļūst ideāla svētku dāvana draugiem un kaimiņiem, pie šī īpašs laiks gadā.

Specifikācija:

Figūriņas Izmērs:5cmH

Materiāls: Sveķi

Piezīme:1.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst(bez mazumtirdzniecības iepakojuma):

1 x Dzimis Bētlemē kristus dzimšanas Komplekts



Daria 910
2020-12-29
5/5
Beautiful and small you can put it in any housing cabinet.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti