Tagi: xceed, pogu kia, kia stinger, nissan juke slēdzis, Kyostar, kruīza kontrole, kia rīta stūre, pogu, kruīza kontrole "tempomat" k2 kia, kontroles kia, bongo kia.

€6.24 €9.60
  • Pieejams
  • w190542


  • Auto Maker: KIA
  • Modeļa Nosaukums: kia sportage
  • Zīmola Nosaukums: PUFEITE
  • Materiāls: Labs

Laipni lūgti mūsu veikalā

Paziņojums

1.Parasti ,mēs nosūtīt pa Pastu Ķīnas Gaisa (Tas parasti aizņem apmēram 15~45 wroking dienas).Ja jūsu valsts nav sarakstā, www.ogredogs.lv Ķīnā Pēc Gaisa,pls sazinieties ar mums.Jums vajadzētu vietā, lai citas kuģniecības iespējas,piemēram, EMS,DHL,UPS,Fedex,mēs mainīt kuģniecības maksa jums !

2.Pircējs ir atbildīgs par jebkuru importēti no nodokļiem un maksājumiem, ko iekasē savu valsti.

Par mums

Mēs esam gatavi piedāvāt mūsu klientiem drošākais un vienkāršākais pērk pieredzi,jūsu apmierinātība ir mūsu mērķiem!Atgriešanās Politiku

kad esat saņēmis vienumus, kas jums lika, 24 stundas , lūdzu pārbaudiet rūpīgi, lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir kādas problēmas!lūdzu, rāda ar attēliem, mēs varam sniegt jums atlaidi , vai apmainīt preci(Atpakaļ postenī ir, ir jauns, ar birku un oriģinālā stāvoklī.) vai kompensācija jums !(Bet pircējs ir atbildīgs par papildu kuģniecības maksas.)

Atsauksmes

1.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs darām visu iespējamo, lai atrisinātu savu problēmu.

2.lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā, jebkurā, kur mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.

Uzmanību : lūdzu, pārbaudiet mūsu pogu vadu interfeisu, kas ir vai nav piemērots jūsu auto, pirms jūs iegādāties šo pogu.(2015. gads)

Paziņojums : Šī apsildes kabelis tikai palīdzēt jums, lai instalētu šo stūre pogas jūsu auto !jo šis kabelis saskarne atbilst jūsu pulkstenis pavasara 's interfeisu !Bet , šajā apkures interfeiss varbūt nevar atbalstīt jūsu automobiļa sildīšanas funkcija!!

Примечание. Этот нагревательный кабель позволяет устанавливать только кнопки на рулевом колесе и управлять кнопками на рулевом колесе! Поскольку интерфейс этого жгута соответствует интерфейсу автомобильной пружины, но функция обогрева не может быть достигнута!

Atsauksmes:

Klientam vienmēr NAV.1

Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmas, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs atradīsim risinājumu, lai atbilstu jūsu prasībām un vairotu apmierinātību.

Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem un saprotu bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un izmēģināt mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.Mēs cenšamies atbildēt uz visiem e-pastiem, kā ātri vien iespējams, bet sakarā ar augsto e-pasta apjoms, tas var aizņemt laiku, lai mēs varētu atbildēt.Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Jo daži ISP SUROGĀTPASTA filtru uzstādījumus, iespējams, nevarēs saņemt mūsu e-pasta atbildes.Ja jums ir problēmas saņemt mūsu e-pastu, jums var būt nepieciešams izmantot citu e-pasta kontu, sazinieties ar mums.

Darba Laiks:

Pirmdiena - sestdiena 9:00—18:30 PM

Laikā, darba laika, mēs varam sniegt jums ātri atbildēt.Ja mēs esam ārā no darba, lūdzu, lūdzu, esiet pacietīgi, un ievērojama, lai dotu mums mazliet vairāk laika, nevis tikai atstāt neitrālu vai negatīvu atsauksmi, bez komunikācijas.Paldies par jūsu atsaucību!!

Patiesi ceram, ka ikviens pircējs ir jauka pirkumu tiešsaistē pieredzi! :)



Rnrovillo
2020-12-04
5/5
It came quickly in Kemerovo, packed well, not yet put, I will put the photo
Murphy Deeyana
2020-09-05
5/5
Если следующие заказы будут так же быстро приходить ,буду заказывать и дальше у этого продавца
Gjauemva0 N0jnh0 Cuaanh Hp
2020-09-23
1/5
Ordered the parcel on August 3, it was 2 months, the parcel was not delivered. We have opened a dispute, we were written a refusal! Money is not returned. Some kind of fraud. We are very sorry that we contacted this company. I do not advise!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti