Tagi: qss, noritsu, uguns sieva, KANUO, pierobežas 550 570, fuji minilab, minilab, bremžu honda, epson sx410, brv honda.

€13.24
  • Pieejams
  • w189956


  • Modeļa Numurs: 138D966460/138D966460F
  • DAĻA IEDAĻA: VĀKS SADAĻĀ
  • daļas nosaukums: Filtrs
  • KATRA PAKETE IETVER: 1pc x Filtrs 138D966460F
  • DAĻA NR.: 138D966460F
  • PIEMĒROTS MAŠĪNAS MODELIS: Fuji Pierobežas 330/340
  • Zīmola Nosaukums: KANUO
  • Iepakojums: Jā

Filtra 138D966460F

138D966460/138D966460F Filtrs Fuji Pierobežas 330/340 Digitālo Minilab Mašīnas Daļa

Daļas/Piederumi : Filtrs Fuji Pierobežas 330/340

Daļa atrašanās vieta : SEGTU Daļu nē. : 138D966460F Specifikācija : Fuji Minilab Filtrs Daļa nosaukums : Filtrs Minilab Daļa : Mini Lab Daļa Iepakojums : Kartona Kastē vai Somā Uzticama Piegādātāja : vairumtirgotājs & ražotājs Pakete ietver : 1pc x Filtrs 138D966460F Daļas Tips : Ilgtermiņa Gaisa Filtrs Piegāde : visā pasaulē Foto Printeri Daļa : Minilab Piederumi Stāvoklis : 100% pavisam jaunu un gatavs uz kuģi

Izmantošana:

Fuji Pierobežas 330/ Fuji Pierobežas 340 Digitālo Minilab

(Lūdzu, lūdzu, pārbaudiet tā, ka jūs varat iegādāties pareizās rezerves detaļas.)

Par Mums: ● Kanuo tika izveidota 1999.gadā, kas atrodas shantou,guangdong,Ķīna.Mēs esam vairumtirgotājs visu veidu izmanto sākotnējo Noritsu & Fuji Minilab Iekārtas, kā arī to ražotāju, kas saistīti minilab spareparts.Mūsu uzņēmums var piedāvāt arī tehnisko atbalstu un iekārtas testēšanas, uzstādīšanas un remonta pakalpojumus.

Galvenais Produkts: ● Shimazu Sākotnējā& Brand-New Lāzeru Lielgabals, Lāzera Vienības,AOM, Grāmatu, Žurnālu,Tintes Lente, Filtri, Lentu Līmēšana, Apsilde, Zobrati, pāri Pār Plaukts, Gids, Rullīši, Tastatūras Pārklājums, Siksnas, Lukturi, Cirsulation Sūkņi, Replenisher Sūkņi, Negatīva Maska,Atsperes, Apvalks, Sprauslu, Lāzera, kas Atspoguļo Spoguļi, Plates, Ķīmisko, Tinti Rūtiņu, Papīra un tā tālāk.Piedāvā remonta pakalpojumu lāzera lielgabals, AOM un PHB, vērtēju jūsu sazināšanās.

Piegāde informāciju: ● Mēs kuģis uz pasaules (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) ● Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs nosūtīt priekšmetus, 1-2 darbadienu laikā. (Darba dienā, Ne brīvdienu sezonu) pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar platformu. ● Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. ● Ātrāk Kuģniecības Pakalpojumu: Mēs piedāvājam standarta piegāde pa Pastu Ķīnas/ePacket/ e-EMS/EMS/DHL/FEDEX ● Pakalpojumu Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var ļoti, it īpaši laikā brīvdienu sezonu. ● Saņemot vienumus, kas jums lika, 24 stundas, lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi.Lūdzu, sazinieties ar mums tieši, ja jums ir kādas problēmas. ● Ja jums nav ieguvuši to piegādes laiku, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.Mēs pārbaudīsim to, lai jūs ar pasta un muitas Starptautiskās pircējiem lūdzu, ņemiet vērā: ● Jūs esat respnsible visām muitas nodevām,nodokļiem un nodevām.Tās nav iekļautas preces cenu vai piegāde.Lūdzu, sazinieties ar savu vietējo muitas iestādē par visas maksas, pirms pirkšanas!Mums nav pienākuma, ja pircējam nebija skaidrs, pielāgošanas un preci mums atpakaļ. ● Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas būs pirms solīšanas vai iegādāties.Muitas nodevas, kas parasti jāmaksā par kuģniecības compant vai savākti, kad jums izvēlēties vienumu uz augšu.Šīs maksas nav papildu sūtīšanas maksa.

Maksājuma detaļas: ● Mēs pieņemam Alipay.West Union, T/T. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. ● Tūlītēju Samaksu nepieciešama. (Maksājums jāveic 24 stundu laikā no pasūtījuma. ● Ja nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājums, jāpabeidz 24 stundām



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti