Tagi: elektrodu electrostimulator, electrostimulator iekārtas, fitnesa electrostimulator, zīmuļu electrostimulator, maska electrostimulator, electrostimulator profesionālās, electrostimulator noteikums, electrostimulator tālruni, portatīvo electrostimulator, aplikatorus electrostimulator.

€19.32
  • Pieejams
  • w189155


  • Modeļa Numurs: 8CWN2505+4CWN2509
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: TENSPAD SUDRABA
  • Gadījumā Fitnesa Aprīkojums: electrostimulators

Saderība

Mūsu elektrodi ir saderīgs ar sekojošiem zīmoliem:

Universālā 2 mm PIN savienotājs

Atšķirībā no citiem zīmoliem, kas izmanto stingrās lieti female konektori, kam nav izmēru pielaides, mūsu shrinkable savienotājs atzīst, vīriešu tipa savienotāji no 1,8 mm 2,2 mm, tas garantē, ka jūs vienmēr varat viegli izveidot savienojumu ar elektrods ar ierīci.

Spēcīgs un ļoti izturīgs

Pateicoties ekskluzīvas konstrukcijas mūsu elektrods (vadītāj kabelis ar oglekļa un šķiedras stiegrojumu), jūs varat atvienot elektrodu no ādas, velkot kabeli !!!

Ādas Draudzīgi

Sastāvs mūsu hipoalerģiska želeja BEZ lateksa garantiju ideāls pielāgošanu jūsu ādu.

Kvalitātes Garantija

Pēdējos 12 gadus mēs esam bijuši, kas piegādā šos modeļus elektrodi slimnīcās un rehabilitācijas un fizioterapijas centros.Pārdod vairāk nekā vienu miljonu vienību ir labākais kvalitātes garantija par mūsu elektrodi.

Par Mums

Mūsu uzņēmums atrodas Spānijā tika dibināts 2000. gadā. Mūsu zīmolu TENSPAD SUDRABA pārdod anually vairāk nekā 300.000 elektrodi visā Eiropā.Šī ir labākā garantija par mūsu kvalitāti.Visi mūsu pasūtījumi, mēs nosūtīsim spānijas post - gandrīz 100% panākumus piegādi!!!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti