Tagi: skeneris x 431 pro, obd2 skeneris, obd2, launch x431 crp909x, diagbox, launch x431, autool obd2, diagnostikas profesionālais instruments, , sākt, crp909.

€268.97 €413.81
  • Pieejams
  • w189119


  • Īpašas Iezīmes:
  • Mājas Lapā Savienojumu Metodi:
  • Pievienojiet metodi: wifi un Bluetooth
  • Ekrāna izmērs:
  • Adapteri, Pievienojiet Metodi:
  • Sertifikācija: FCC
  • Aparatūras Versija: Ir 2021. Jaunākās
  • Atbalsta:
  • Zīmola Nosaukums: THINKCAR
  • Uzglabāšanas Telpa:
  • Īpašas Pazīmes: Wifi
  • Programmatūras Atjaunināšana: Jā
  • Vienuma Tips: Kods Lasītājiem & Scan Rīki
  • Valodas: Spāņu
  • Programmatūras Versija: Thinscan maks.
  • Darbojas Vieta:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

"Thinkscan Max, jo ir 2021. Augstākā līmeņa PILNA OBD II Diagnostikas Ierīces DIY lietotājiem atbalstītie Kodu Nolasīšanas/Klīringa datu plūsma,Aktivizācijas Testu ,Speciālām Funkcijām, utt 1.Bezmaksas sistēma-plata kodu nolasīšanas, kodu tīrvērtes, datu straumēšanas un jauninājumus visiem modeļiem. 2.Pilnu atiestatīšanas funkcija ir brīvi izmantot (pašlaik 16 un tiks palielināts līdz 26-28 vēlāk). 3.Pēc parakstoties uz programmatūru, visa sistēma var diagnosticēt ar pilnu funkcijas (darbības pārbaudes, īpašu funkciju, cding var veikt). 4.Android sistēma var tikt uzlaboti, internetā. 5.Visa sistēma diagnozes vairāk nekā 93 automobiļu zīmoliem. 6.Diagnoze attiecas uz visiem modeļiem, kas atbalsta OBD protokols pēc 1996. gada. 7.Aprīkots ar VIN kodu, intelligent identifikācijas modeļiem. 8.THINKCAR sērijas dizains, nepievelk putekļus, triecienizturīgs, viegli uzglabāt 9.5.99-collu displejs ir ērti, lai jūs, lai diagnosticētu auto reālajā laikā 10.2 G RAM/ 16.G ROM,Atbalsta Bluetooth un WiFi savienojumu 11.Samaksu par vienu Automašīnas modeli programmatūra var baudīt Bezmaksas Jauninājumu 1 gadspilnā sistēma ,Piemēram :ECU Kodēšana/ Darbības Pārbaudes un citu Speciālo Funkciju Izmaksas: $49.95/gadā (jūs varat iegādāties no ThinkCar Veikala tieši)"

Kāpēc Jums ir Nepieciešams, THINKSCAN MAX?

Produkta Mājas Lapa Funkcija

1. Saprātīga diagnozi, automātiskās identifikācijas vin, ievadiet diagnostikas sistēma 2. Tehniskās apkopes, tehniskās apkopes pakalpojumu lejupielādēt, ievadiet sistēma 3. THINKCAR mall, parakstīšanās programmatūra, programmatūras jaunināšanu, saprast, pilnfunkciju diagnozi 4. Tiešsaistes modernizācija , programmatūras versiju var atjaunināt 5. Transportlīdzekļa failus, saglabāt, datus par atklāto transportlīdzekļu, piemēram: pārskats 6. Uzstādījumi

Saprātīga diagnoze

"Ievietojiet savienotāju uz transportlīdzekļa OBD interfeisu, un saimnieks var pievienot savienotāju.Intelligent diagnozi režīmā, tas automātiski var lasīt transportlīdzekļa identifikācijas numurs transportlīdzekļa identifikācijas informāciju.Ja speciālo transportlīdzekli nav iespējams identificēt transportlīdzekli var arī manuāli izvēlēto atklāšanai.Pēc ieceļošanas sistēma, galvenās funkcijas, visu sistēmu kopumā transportlīdzekļa, var pārbaudīt (ne tai skaitā: darbības pārbaudes, īpašu funkciju, cding), kodu nolasīšanas, kodu tīrvērtes, reālā laika datu plūsmas diagrammas displejs, kombinēto displeju var veikt.Atbalsta obd pilna funkciju intelligent diagnozi.Iegādāties modeli programmatūras atsevišķi, kas var tikt uzlaboti, lai pilna sistēma, pilna funkciju.Cena: 49.95 asv Derīga 1 gadu bezmaksas upgrade laikā spēkā periodā"

Atbalstu ECU Kodēšana

Kodēšanas funkciju izmanto, lai atkārtoti flash transportlīdzekļa vadības moduļiem.Tas tiek izmantots, lai reprogram adaptīvās datu par transportlīdzekļa vadības moduļus, pēc tam, kad remonts vai nomaiņa transportlīdzekļa daļām;Sniegt risinājumus jautājumiem no braukšanas pieredzi, Degvielas patēriņa Efektivitātes, Jaudas Zudums, Defektu Kodus, Izturību Mehāniskās Detaļas utt.;Bremžu ierobežojumi un ierobežojumi; pilnībā izmantot automašīnas slēptās funkcijas, kā mainīt zvana uz auto, iestatiet, cik reizes ar vienu pieskārienu signālu uzplaiksnījumi par vienu pieskārienu, atcerieties, uzstādījumi, Start/Stop sistēmas, un vairāk.

Atbalsts Aktīvo Pārbaudi (Iedarbinot Tests)

"Izmanto ThinkDiag App, lai pārbaudītu, ja cilindrā ir normāli, bez lietojot transportlīdzekļa vadības ierīces, lai iegūtu ievērojami palielina efektivitāti: [ Ieslēdzas radiatora ventilators | Pamainīt droseles | Atvērt/aizvērt windows | Darbojas spoguļi | Ieslēgt/izslēgt gaismas | Ieslēgt/izslēgt skaņas ragu | Testa durvju slēdzeni ... ]"

Atbalstīt Visas Sistēmas Diagnostikas:

Uzturēšana programmatūra ir pilnīgi brīvi izmantot un bezmaksas jauninājums. 1.Naftas Reset :ļauj jums veikt reset lai veiktu jaunu aprēķinu, Dzinēja Eļļas Dzīvi sistēmas, kad mainīja eļļu. 2.EPB Reset :ir svarīga tehniskās apkopes elektronisko bremzēšanas sistēmas drošību un efektivitāti. 3.BMS Reset:ļauj skenēšanas rīks, lai novērtētu, akumulatora uzlādes līmeni valstī, uzrauga tuvu-circuit pašreizējo, reģistrēt bateriju nomaiņa, kā arī aktivizēt pārējo transportlīdzekļa stāvoklis. 4.DPF Reset:speciāli strādā ar Dīzeļdegvielas cieto Daļiņu Filtru sistēma ar DPF reģenerācijas, DPF detaļas nomaiņa mācīt un DPF mācīt-pēc nomainot motora vadības bloks. 5.SAS Reset:palīdz skaidrs, ka vainīgs stūres leņķa sensoru, atmiņu, un ir svarīga loma stūres leņķa sensoru kalibrēšana. 6.TPMS Reset :sniedz jēgu, parādot sensors Id transportlīdzekļa ECU, ievadot TPMS sensora nomaiņa Id un testēšanas sensori. 7.IMMO reset:tas ir galvenokārt izmanto, lai atspējotu zaudēja transportlīdzekļa atslēgas un programmujaunas rezerves atslēgu fob. 8.ABS Asiņošana:ABS bremzes asiņošana, lai iegūtu sabiedrības bremžu kluču pēc gaisa izsīkums. 9.Droseļvārsta reset: droseli iestāde ir caurule, kas satur šarnīra dzīvoklis vārsts (tauriņš), kas tiek izmantots, lai kontrolētu apjomu gaisa iekļūšanu motora."Ar izcilu visas sistēmas diagnostika, šī saliktas obd2 skeneris var izmantot, lai lasītu visus pieejamos sistēmas'ECU informāciju, lai atvieglotu transportlīdzekļu diagnozi.Pilnīga sistēmas atšķirties no dažādām automašīnām un tās parasti ietver dzinējs, pārnesumkārba, ABS, SRS, SAS, TPMS, EPB un šasijas / virsbūves / elektroiekārtas, sistēmas utt. * Examinate jūsu auto kā profesionālu mehāniskās tehniķis *Lasīt Dtc no transportlīdzekļa visiem elektronisko kontroles sistēmu, lai atrastu problēmu jomām, un piedāvāt risinājumus; *Izdzēstu kodus viegli pēc Dtc izguvei un dažu remonti ir veikti un izslēgt kļūdas Indikators; *Dzīvot dati liecina, katru sendor parametrs postenis parādīts analogo, teksta, viļņu grafika veidiem u.c.; *Aktīvā tests, ko izmanto, lai piekļūtu transportlīdzekļa-īpaši apakšsistēmas un komponenta testiem."



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti