Tagi: drošinātāju saules šūnas, 300w saules panelis, solor maksas kontrolieris, šķērveida, solor 100w panelis, saules paneļi, 5v 5w, saules sistēmas planētas, saules panelis 12v-5v, japna saules inverter, saules ģenerators tīra.

€69.19 €91.04
  • Pieejams
  • w188720


  • Izmērs: 1050*540*3mm
  • Veids: Saules Panelis
  • Sertifikācija: ROHS
  • Elastīga Saules Panelis: Jā
  • Zīmola Nosaukums: BOGUANG
  • Materiāls: Citi
  • Skaits Paneļi: 2
  • Nominālā Jauda: 100w , 200w
  • Maks. Jauda: 100 vatu , 200 watt
  • Salokāms Saules Paneļu: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Elementu skaits: 32pcs
  • Modeļa Numurs: Elastīga Saules Paneļi

Boguang 200W 100W Mono Elastīgu Saules Panelis, Saules Kontroliera Modulis Auto RV Laivu Mājas Jumta Mikroautobusiem Kempings 12V 24V Saules Bateriju

· [Lielisku sniegumu] Augstas efektivitātes monokristālu saules baterijas piedāvā labu sniegumu pat slikta apgaismojuma stāvoklī,tajā Skaitā arī apiet diode, ķēde ar ieejas pārstrāvas aizsardzību, reverse aizsardzības dizains

· [Elastīgu] Šis elastīgu saules panelis ir laba izvēle, lai izliektu virsmu RV, laivu,jahtu, jahtu,kravas automašīnu, automobiļu, autobusu, salona, camper , telšu , treileru, golfa grozam, vai jebkuru citu nelikumīgu virsmas.

· [Praktiskumu] Gaismas enerģiju pārvērš elektroenerģijā, Praktiska un piemērota lietošanai vietās, kur elektrība nav pieejama, un, ja pilsēta nevar sasniegt, piemēram, kalni, jūras, tuksnešiem, un attālos rajonos.

· [Viegla] Ultravieglajiem un Ultra-plānām ,Labāk piemērota, lai pārvadātājs ar vājāku gultņu, kas piestiprinātas pie virsmas, ne telpu,viegli uzstādīt,

· [Jauku Informācija] ūdens izturīgs daļēji elastīga saules panelis ir daudz izturīgāks nekā tradicionālās stikla un alumīnija modeļi, savienojumu kārba ir noslēgts un ūdensdrošs.

Iepakojums 1:100W saules pqnel

1 gab. saules panelis (izmērs 1050mm*540mm*2.5 mm)

Iepakojumā 2:100W saules pqnel komplekts

1. 1 gab. saules panelis (izmērs 1050mm*540mm*2,5 mm) 2. 10.A 12v/24v uzlādes kontrolieris 3. 1 komplekts 3m pagarinātāja vads ar PV savienotājs 4. 1 komplekts 3m kabelis ar aligators klipu (izveidotu savienojumu ar akumulatoru)

Package34: 200W panelis saules

1. 2 gab. saules panelis (izmērs 1050mm*540mm*2.5 mm)

Iepakojumā 4: 200W saules pqnel komplekts

1. 2 gab. saules panelis (izmērs 1050mm*540mm*2,5 mm) 2. 20.A 12v/24v uzlādes kontrolieris 3. 1 komplekts 3m pagarinātāja vads ar PV savienotājs 4. 1 komplekts 3m kabelis ar aligators klipu (izveidotu savienojumu ar akumulatoru) 5. 1 komplekts 2 in 1 PV savienotājs (paralēli saules paneļu)

Specifikācija

Maksimālā jauda(Pmax) 100W Izejas pielaidi 3% Maksimālais sistēmas spriegums 700V DC pārtrauktas ķēdes spriegums(Gos) 19.2 V īsslēguma strāva(Isc -) 6.87 Maksimālais strāvas spriegums(Vmp) 16V Maksimālais strāvas(Ijp) 6.25 Šūnu efektivitāti 19.5% Darba temperatūra(NOCT)45±2℃ Temperatūras diapazons no -20℃~+80℃ šūnu Skaits, 32pcs Svars 1.9 KG Izmērs 1050*540*3mm Standarta Testa Apstākļi : lrradiance 1000w/m2,Temperatūra 25 ºc,AM=1.5

Saules paneļi informāciju:

Elastīgs

ūdensizturīgs

vienkārša uzstādīšana

Piesardzības pasākumi, solar panels

a.Šo produktu nedrīkst būt saskarē ar ļoti kodīgas vielas, lai novērstu pārmērīgu saliekšanu un ilgtermiņa locīšana; b.Saules panelis ir jānovērš kraušanas un uz leju, saules panelis elastīgi nevar izjaukt, nav saduras ar cietu priekšmetu, izvairīties no trampling, un izvairītos no nesaskrāpē virsmas ar cietu objektu izmantošanas laikā; c.Liels skaits no skrāpējumiem vai netīrumi uz virsmas saules panelis, kas var izraisīt zemu efektivitāti saules panelis, kas nopietni var izraisīt izdegšanas; d.Piemērota apkārtējās vides temperatūru diapazonā no saules paneļi: -20 ℃-80 ºc, nepārsniedz šo diapazonu; e.Saules panelis ir jāuzstāda rajonā ar labu saules un nav ēnu.Saules panelis var strādāt iekrāsotie saules gaismas uz ilgu laiku un, iespējams, pastāv risks, no izdegšanas; f.Ja izmanto sērijas savienojums, ar "+" iepriekšējā elements ir savienots ar "-" nākamās sastāvdaļas.Pats panelis nevar būt tieši saistīti ar pozitīvajiem un negatīvajiem poliem.

Saules paneļu savienojuma uzstādīšanas metode

Kad jūs izmantot 12V bateriju, izmantot paralēlo savienojumu; kad jūs izmantot 24V akumulatoru, var izmantot divas sērijas savienojumi.Lūdzu, instalējiet saules paneļu uz gludas virsmas ar labu saules un bez ēnas, un nav mēģināt instalēt to uz nelīdzenām jomās.Saules paneļus iespējams piestiprināt ar līmi vai skrūvēm.

Piegādes Informācija

Eiropas Klients: Kuģis no Spānijas vai čehijas vai vācijas Noliktava, ieskaitot PVN, 3 - 10days ierašanās caur DHL, vai Correos.ASV Pasūtītājs: Kuģi no ASV, Noliktavas, ieskaitot PVN, 5-15 dienu laikā ierašanās, izmantojot FEDEX.Par Krieviju: Kuģis no Maskavas, Noliktavu, ieskaitot PVN, Ātri ierašanās caur Krieviju Pastu.Vairāk Aizjūras Noliktavas sāksies vēlāk.Spānija Salas un Francija Salas, tur var būt papildu tālvadības kravu pārvadājumu izmaksas, tāpēc, ja tur bija tālvadības izmaksas, tad mēs sazināsimies ar pircēju.ASV Klients: ir tālvadības jomā, kā arī, tātad, ja jūsu teritorija pieder poligons, mēs sazināsimies ar jums, kā arī.

Piesardzības pasākumi uzstādīšana saules sistēmas

a savienojot šo saules sistēmu, vispirms pievienojiet pārzinis akumulatoru, un pēc tam savienojiet to ar saules paneli.Nenoliedz savienojumu kārtībā.b Lūdzu, instalējiet kontrolieris, labi vēdināmās telpās, piemēram, telpās vai ēnā, lai izvairītos no iedarbības sastāvdaļām, un nepieļautu ūdens iekļūšanu kontrolieris.c kopējo jaudu, saules paneļu, un LĪDZSTRĀVAS slodzes nevar būt lielāka nekā nominālā jauda kontrolieris (spriegums x strāva), pretējā gadījumā var rasties aizdegšanās risks. pārzinis.d invertoru nevar pievienots kontrolieris, bet ir savienots ar akumulatoru.e Pēc uzstādīšanas, pārbaudiet, vai visas līnijas savienojumi ir saspringts, lai izvairītos no briesmām, siltuma uzkrāšanās dēļ virtuālo savienojumu.f pozitīvo un negatīvo polu saules panelis pašas sērijas savienojums nevar būt īssavienojums, lai novērstu kaitējumu saules panelis.g pozitīvo un negatīvo polu kontrolieris un akumulatoru jāpārbauda skaidri.Nepievienojiet pozitīvais un negatīvais pols atpakaļgaitā.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti