Tagi: auduma apakšveļu, stiept mežģīnes cilvēki, super cute apakšveļa, melns, zils, daudz elastīgas stiept mežģīnes apdari, stiept mežģīnes, zilā mežģīņu apdari, lenceria pārredzamu sieviete, stiept mežģīnes apdari, ierīču šūt.

€4.81 €5.46
  • Pieejams
  • w1881


  • Technics: Trikotāžas
  • Iestatīt Tipu: Jā
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Produkta Tips: Mežģīnes
  • Zīmola Nosaukums: HKNA
  • Iezīme: elastīgs
  • Apdare: Mežģīnes
  • Auduma Veids: Poliestera
  • Modeļa Numurs: 20070307.2.0
  • Platums: 22.50cm
  • Veids, Vairumtirdzniecība: Jā(>50 Gab.)

22.50 cm Zils Elastīga Mežģīņu Auduma DIY Amatniecības Šūšanas Piederumi Apdares Piederumi Apģērbi, Elastīgās Mežģīnes Apdari Bjd materiāls

Materiāls: Spandex un neilons Krāsa: Kā attēlā Platums: par 22.50 cm Iepakojums: 3 pagalmā/loti (273cm kopā) Veida uzmanību: Sakarā ar monitoru starpība, nedaudz krāsu atšķirība varētu būt noticis, paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

Prezentācija:

Maksājums:

Darījuma ir mūsu preferrable maksājumu metodi, mēs pieņemt arī citus maksājumus, piemēram, T/T, Western union, kredītkarti utt.

Piegāde:

Pēc noklusējuma, pasūtījums tiek piegādāts pa Pastu Ķīnas, kas, iespējams, aizņem 10-21 dienu laikā par piegādi.Mēs nebūsim atbildīgi ar neparedzētas aizkavēšanās, piemēram, muitas procesu, laika apstākļi utt.Ja pircēja pieprasījuma ātrāk express, piemēram, DHL, UPS, FEDEX, TNT utt (3-5 darba dienu laikā), pls sazinieties ar mums, lai papildu izmaksas, un, pamatojoties uz vienošanos ar pircēju, mēs mainīt pasūtījuma apjomu ar papildu vērtību jūsu maksājumu.Mēs parādīsim izsekošanas numuru uz www.ogredogs.lv pēc dzemdībām, jūs varat apmeklēt attiecīgo kurjera mājas lapā tiešsaistes sekošanas informāciju.Jebkuru ievedmuitas nodokli, ir pircēja pienākums.

Atgriešanās Politika:

Klientu centrēta iepirkšanās pieredzi, vienmēr ir bijis mūsu mērķis, un mēs ceram, ka jums ir pilnīgi apmierināti ar katru vienumu, kas jūs iegādāties tiešsaistē no asv.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, ka esat iegādājies no mums, jūs varat atgriezt preci 30 dienu laikā no pasūtījuma dienas, par pilnu kompensāciju no pirkuma cenas, mīnus kuģniecības un pārkraušanas maksu ( Jebkuru "Bezmaksas Piegāde" vienība atgriezās būs starptautisko kravas transportēšanas maksas atskaita no kopējās peļņas.

Atsauksmes:

Jūsu apmierinošu ir mūsu persuirt, mēs vienmēr novērtējam jūsu pozitīvās atsauksmes ļauj mums zināt, ka jums ir saņēmis jūsu pasūtījumu un jums ir apmierināti ar priekšmetiem.Mēs labprāt atgrieztos pozitīvas atsauksmes, lai jūs kā labi.Ja jūs neesat saņēmis iegādātām precēm, 14 dienu laikā vai, ja jūs dissatisfy ar vienumus, kas jums saņemta, pls sazinieties ar mums laiks, mēs esam priecīgi, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas jums.Mēs ceram uz ilgtermiņa sadarbību ar jums.Paldies tik daudz par jūsu iepirkšanās!



Maritagogitidze
2021-01-16
5/5
Nice colour
Volodina Szz
2020-10-27
5/5
The lace is gorgeous, the color is saturated and not transparent, just like I love. For the lace samples, special thanks.
Leo28rus
2020-09-15
5/5
Lace really very beautiful and the right consistency. Blisteringly fast delivery. Manufacturer recommended.
Mimozmbemba
2020-10-02
5/5
The quality is excellent! Delivery is very fast!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti