Tagi: kamera secur, metāla krekls, sprūdrats virvi, cctv is apgaismojums, valdes is led, infrasarkano led, is acu, infrasarkano staru lampa, lampa, 940nm is led, siltumu infrasarkano staru lampa.

€28.83 €36.96
  • Pieejams
  • w18657


  • Modeļa Numurs: SC-AC30BM4501
  • Sertifikācija: NAV
  • Posteņa Nosaukums: CCTV Piepildīta IS Led
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: SUSIKUM
  • led: 30Pcs Masīvs
  • LED Tipa: Infrasarkano
  • Skatīšanās diapazons: 30-70 Metru
  • Grāds: 45 Grādu leņķī vai 90 Grādiem
  • krāsa: melns
  • Strāvas Padeve: AC 220V

Izmantojiet izmantojot nakts redzamības novērošanas kameras LED kalpošanas laiks vairāk kā 10 000 stundas IS LED viļņa garums: 850nm Labāku efektu var panākt ar apgaismojuma intensitāti mazāk nekā 0.001 Lux Apgaismojuma diapazons: skata diapazons 30-100m (āra) Auto Power-On Sensors, tikai turn-on, kad apkārtne ir tumša Struktūra: Visiem laika apstākļiem alumīnija un pastiprināta ar stikla Izstrādājumu specifikācijas: 30 high power LED gaismas Izstarošanas: centrālās Montāžas balsteni: u-veida skava ūdensizturīgs: jā putekļu novēršana: (iekšējais)jā Aizsardzības pakāpe: IP66 ūdensizturīgs Barošanas avots: AC 220V strāvas vada garums: 30 cm Korpusa struktūra: uzbūve, metāla, stikla Vairogs lietie alumīnija korpusa panelis: stikls paneļa Svars: 0,9 KG Izmērs :22.4 CM*18.5 CM*12CM Gaismas Leņķis: noklusējuma 45 Grādu vai 90degree pielāgoties temperatūras: - 20 ° C līdz + 50 ° C ūdensizturīgs Alumīnija sakausējuma Korpusa komplektā Ietilpst :

1 x 30 LED IS Illuminatoring

Lielāko Pasūtījumu:

Ja jums ir nepieciešams iegādāties vairāk VIDEO BALUNS, lūdzu, sazinieties ar mums par ATLAIDES CENU .Sūtījumu: 1. Prece tiks piegādāts 3-5 darba dienu laikā. 2. Piegādes Laiks: ----Ar Express: Parasti 3-10 darba dienas. ----Pa Gaisa Pastu: Parasti 10-30 darbadienas. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskaņo savu piegādes adresi. 4.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku, jo atsevišķas valstis, bet mēs darīsim visu iespējamo, lai tos ievērot, līdz jūs saņemat iepakojuma veiksmīgi.Jums ir mūsu vārdiem. 6.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem. 7.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.Garantijas un Atmaksā: 1.Mēs piedāvājam arī 12 Mēnešu bezmaksas uzturēšanu.Vienkārši nosūtiet mums atpakaļ, mēs nosūtīt jums labu, vai jaunu !! 2.Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP. 3.Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.Klientu Serviss: 1. Mēs garantējam, ka visas mūsu preces ir "kā atzīmēja" savu aprakstu.Mēs cenšamies 100% klientu apmierinātību par katru pārdošanu, mēs pabeigt. 2. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi. 3. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.



Maxior2004
2020-11-12
5/5
The goods are delivered on time. The quality is excellent. Fully corresponds to the photos and description on the site.
Gtnhrepmvby
2020-10-07
5/5
Spotlights came in a couple of weeks in Samara. But with jambs. The first does not work 1 Diode (not critical, but unpleasant) the second did not work at all, I gave it to the service, fixed for 5 $ (here it's offensive) I wrote to the seller, he does not want to compensate, only promises a discount for the following purchases.
Littleslimmy
2020-10-08
5/5
Looks very good looking work also still well the practice still

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti