Tagi: lg 2 dual akumulators, augu anti lido, balts mežģīņu baldahīns, svara pieaugums džinsi, sudraba gredzenu aizvērt, mērķi resetings, briest krēms sievietēm, volvo xc 90 kuģiem, sh 3 iesūkšanas šļūteni.

€3.54 €4.54
  • Pieejams
  • w184726


  • raksts: NAV
  • dropship: Jā
  • Materiāls: bambusa
  • Godu: Kāzas
  • Modeļa Numurs: Sapņu Ķērājs

Funkcijas: 1. Premium Materiāls: gobelēns funkcijas, kokvilnas, bambusa gredzenu.Ar gobelēns, piebilst sajūtu mieru uz jebkuru tukšu sienu telpā, kas prasa uzmanību.

2. Perfekta Apdare: Uz gobelēns būs izdaiļot jūsu sienas un padarīt mājas rotājumi, jūs varat pakārt uz dīvāna, galda vai virs gultas.

3. Karājas Dizains: Pakārt gobelēns, jo jebkur jums patīk, tas var būt hung, romantisku vietu, piem., kamīns, kalnu vai valsts, kas ir māja uz pludmali, un papildināt savu mīļoto mājas dekoru ar elegantu dizainu.

Dažādi signāli ir paredzēti, lai pievienot bohēmijas pieskarieties, lai jebkurā telpā.Ar gobelēns var pakārt pie sienas, par bērnu gultiņa vai meditācijā, telpas, lai uzturētu labas vibrācijas.

4. Liela Nozīme: Tā gobelēns dream catchers ir pazīstama ar savu spēcīgo garīgās īpašības.Tas ir teikt, ka tie būs lamatas to murgs sarežģītu tīklu, tāpēc, ka jūs varat mierīgi gulēt vairāk.

5. Praktisks Plānojums: Daudzi cilvēki, piemēram, šo stilu gobelēns.Tā ir dzīve neto var pakārt pie sienas gultu, vai mājās, to var filtrēt, sapņus un vēlmes, skaisti sapņi tiks notverti tīkla dzīves, un sapratu, murgi būs izplūdes vidū visā tīklā.

6. Plaša Pieteikums: gobelēns ir ideāli piemērots viesistabas, guļamistabas, bērnu istabas, utt.Šis gobelēns ir lieliska dāvana ideja par jūsu draugiem un ģimenes locekļiem.

Iepakojuma Saraksts:

1*gobelēns, lai sapņu ķērājs



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti