Tagi: sportage qle, turētājs, auto spogulis, foto spoguļi, spogulis video, suzuki sx 4, auto blāvs spogulis, salons spoguļi auto dimming, mini sx, dānijas lampas, anti glare auto spogulis.

€46.30 €57.88
  • Pieejams
  • w184569


  • Postenis Augstums: 4cm
  • Zīmola Nosaukums: AUTOWINGS
  • Modeļa Nosaukums: Auto Dimming M4
  • Objektu Platums: 7.5cm
  • Gads: VISU GADU
  • Vienuma Tips: Interjera Spoguļi
  • Jauda: DC 12V
  • Objekta Garumu: 27cm
  • Materiāla Tips: ABS, Metāla grupu
  • Īpašas Pazīmes: Auto dimming, Īpašu jums, Novērstu apžilbināšanu, Anti Glare
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ce
  • Postenis Svars: 0.8kg

Skaidrs viedoklis Īpašu Kronšteins Auto Elektroniskās Auto Dimming Anti Glare Interjera Atpakaļskata Spogulis Kia Sportage 407 K5 Suzuki SX4 SX

Saprātīga elektronu staru dimming princips + 1 sekundi, lai kļūst zils + skaidru priekšstatu + Pielāgošana universālo kronšteinu un spoguļiem = ideāli + drošība + mīlestība

Jauda: DC 12V, ≤ 2W.

Melnā krāsa Piezīme: Lūdzu, dodiet mums savu automašīnas modeli un oriģinālā stiprinājuma iekšā fotoattēlu, kad jūs iegādāties produktu, mēs jums varam palīdzēt, lai apstiprinātu pareizo jums, ja jūs nevēlaties mums sniegt skaidru informāciju, mēs nosūtīsim 1# leņķis jūs ar bāzes uz stikla

Nekustamā foto no mūsu klientiem:

Saraksts sastatņu paredzēti tikai uzziņai

Q: vai jūs pārbaudiet produktu, pirms piegāde?

A: Tie rūpnīcā tiks pārbaudītu to, kad ražo, un lai nodrošinātu mūsu klientiem iegūt darba ierīci, mēs pārbaudīt vēlreiz, pirms mēs kuģis to ārā.

Samaksāt par savu pasūtījumu uz www.ogredogs.lv, veiciet tālāk norādītās darbības:

1) Izvēlieties secību un noklikšķiniet uz "Pay Now" pogu.

2) Izvēlies savu vēlamo maksājumu metodi uz izrakstīšanās lapā .

Pašlaik var norēķināties, izmantojot Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi un bankas pārskaitījumu.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.ogredogs.lv nākotnē.

1. Parasti apstrādāt pasūtījumus, nākamo 24 stundas pēc tam, kad samaksāts, tas ir labāk jums būs pārbaudīt e-pastus šajā laikā, ja mums ir cita informācija, kas nepieciešama no jums.

2. Mēs nevaram piegādāt uz P. O Box & nevaram piegādāt bez saņēmēja tālruņa Numuru.

3. Lūdzu, pārliecinieties, piegādes adrese ir tāda pati, kā aizpildīt www.ogredogs.lv kārtībā.

4. Brazīlija klientiem, lūdzu, pasakiet savu nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs (CNPJ Nē.vai CPF Nr.) ja izvēlēties DHL vai FedEx vai UPS.

5. Krievijas klientiem, lūdzam norādīt saņēmēja VĀRDU un uzvārdu.

6. Vācijā un Eiropā klientiem, lūdzu, uzrādīt EORI nr.ja izvēlas "FedEx" Piegāde.

7. Poligons maksa izslēgts, pēc adresēm, kas uzskaitītas Attālos apgabalos, par DHL/Fedex mājas lapā, tiks iekasēta papildus US$35.

Mēs neesam atbildīgi par JEBKURU importa nodokli, pielāgotu atlīdzību vai muitas kavēšanās.Ja zemes gabals ir atgriezties atpakaļ pie mums, jo pircēja atteikumu izmaksāt iepriekš nodevas, kuras mēs nevaram nosūtīt sūtījumu līdz brīdim, kamēr pircējs pilnīgi šīs maksas un atlīdzina VISUS atgriezties un vēlreiz izmaksas.Pircējs nevar atteikties no pasūtījuma vai pieprasīt kompensāciju, pamatojoties uz iepriekš minēto iemeslu dēļ.

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu mūsu pircējiem, lai līdz minimumam samazinātu risku, kas maksā nodokļus.Kā mūsu pieredze, 90% var sasniegt līdz pircējam, nemaksājot nodokļus, piemēram, norādot objektu, kā paraugu vai dāvanu, bet jūs joprojām atrast, cena ir zemāka par standarta pat ir izvēlējies maksāt muitas!

Visas preces ir pavisam jaunu tieši no rūpnīcas.Gadījumā, ja jūs saņemsiet bojātu preci, lūdzu sazināties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad paraksta par saņemšanu.Mēs atmaksāsim vai aizstāt to.

Atpakaļ 7 dienu laikā pēc saņemšanas var atmaksas (izslēgt piegāde, kravu)

Atgriezties 20 dienu laikā pēc pieteikuma saņemšanas var aizstāt.

Atgriešanās 1 gads no iegādes brīža, var remontēt.

Tā ir klienta atbildība, lai samaksātu par atgriešanos pastmarkas un nosūtīt preci atpakaļ pie mums.Mēs nosūtīsim atpakaļ pie mūsu izmaksām.

Visu atdevi apstiprina mūsu pēc dienesta darbiniekiem, mēs neesam atbildīgi par jebkuru atgriešanās paketi bez iepriekšēja brīdinājuma.

Nav bojāts atgriežas, būs administratīvās piemērot maksu.

VIENU Gadu Rūpnīcas Garantija(papildaprīkojuma).

Garantija tiks anulēta no:

(1) Zaudējumus, kurus nodarījis: Liekas valkāt & asaru, netīrumiem, ļaunprātīgi, nepareizas uzstādīšanas vai darbību, nevērību, nelaimes gadījumu.

(2) zaudējumiem, kas radušies nepareiza iepakojuma kad pircēji atgriezto preci pie mums.

(3) Ja objekts tika izjauktas, vai arī remontēts, izmantojot neatļautas personas.

Klienta apmierinošu ir mūsu galvenais mērķis.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet us5 zvaigznes atsauksmes.

Ja jums ir problēma vai jautājums, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt strīdu vai atstājot jebkāda veida atsauksmes.

Visas ziņas, vai arī e-pastu tiks atbildēts vienas darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti sūtīt e-pasta ziņojumu vai sūdzību, lai mūsu menedžeri.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti