Tagi: xiaomi a1 5 ekrāns, lcd xiaomi mi a3, displeja mi9, a1 ekrāns, lcd mi 9, xiaomi mi 9 se displeja rāmis, xiaomi mi 9 se valdes, ekrāni xiaomi mi a1, mi 10 lite ekrāns, displeja mi 5x.

€30.66
  • Pieejams
  • w184057


  • Pieskarieties Ekrāna Tips: Kapacitīvais Ekrāns
  • LCD Komplekts: Jā
  • Izcelsme: ES(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: CE
  • Postenis Stāvoklis: Jauns

Paziņojums | Lietas, kas jāņem vērā montējot:

Par saderīgām ekrāni, spilgtuma nav identisks oriģinālam.

Ekrāna saskaņā ar ražotāja, iespējams, ir zilā, dzeltenā, rozā vai balto tinti.

Tas nedod montāžas instrukcijas, kā no tā izriet, ka tas ir postenis, par specializētajiem veikaliem.

Ja nepieciešams uzstādīšanai, mēs piedāvājam montāžas komplekts, līmes, kā arī.Ja ekrāns ir provizoriski piemēro līmi, šķidro līmi foto netiks sniegti, jo tas nav nepieciešams, un, ja tas ir piemērojams, tas var novest pie nepareizas montāžas.

Instrumentus, kas tiek piedāvātas, ir basicas, daži modeli, var būt nepieciešams kādu īpašu rīku, kas komplektā neietilpst.

PANTS TRAUSLO : Mēs iesakām, ka tie ir trausli priekšmeti, kurus būtu jārīkojas uzmanīgi, rediģējot, ja ne, galu galā salaužot.Kristāls ir ļoti vāja, un ar vienkāršu spiedienu, ja jums nav iet uzmanīgi, jūs varat pauze.Tas sāk būt grūts, kad tā ir uzstādīta un ir stingrs pamats aiz tā.Joprojām, saderīgu ekrāns vienmēr būs trauslākas, nekā oriģināls.

BIEZUMS : TFT displeju, kam ir noteikts nosaukums, vienmēr ir biezāka un ir zemāka izšķirtspēja, tāpēc ir svarīgi, lai ir tehniskas zināšanas par instalāciju, tas nav pietiekami, lai novilkt, tīrīt un ielīmējiet.Ja jums ir pacelšanās tīrīšanas un ielīmējot no mūsu viedokļa jums nav tehniķis, dažreiz starpnieks rāmis būtu jālikvidē, utt.Lai veiktu pareizu uzstādīšanu.

Mēs nepiedāvājam konsultācijas, vai montāža padomus.Ja jūs neesat pārliecināts par to, kā uzstādīt, jūs varat izmantot mūsu pick-up, remonta un piegādes pakalpojumu.Jūs vienmēr varat uzdot mums par cenām, bet par aplēse, tas var būt no 30 līdz 40 eiro.

Provizoriski piemēro līmes aizmugurē uz rāmja ekrāni

Lai gan līmi var parādīties fotogrāfijā, pirms piemērotas sloksnes, tas ir atkarīgs no tā daudz par daudz.Foto ir vispārējs viens un nevar būt, ka līme.

IZLIETNE GAISMAS

Par atbalstītajiem ekrānu, heatsink nav klāt, kaut gan foto rāda to.Tas padara pogas iedegas, nav vienādi.

Spiediena punkti | Ēnas

Ja pēc kāda montāžu, ekrāna parāda spiediena punktus, kas ir noteikti kā krāsu maiņa, tas ir saistīts ar sliktu uzstādīšana.Aiz nav tīra pareizi, vai tur ir skrūve, kas padara spiedienu, vai saliekt šasiju.Šasijas, mājokļu, kas ir izliekts, lai gan 1MM, par stingrās stikls ir pietiekami, lai radītu spiedienu punkts, kas maina krāsu uz balta fona dzeltena, un tad melns, ja lcd pārstāj darboties.Lūdzu, nejaukt šo ar mirušo pikseļu, kas ir rūpnīcas defekts, kas ir tik tikko manāms uz balta fona.

IZSKATS

Tie ir priekšmeti, kas veltīta tehnisko dienestu, un neveic īpašu lodziņā pārdošanai, piemēram, smaržas.Kad runa ir raksti, veltīti tehnikas pakalpojumi, tie nav gatavojas, lai izskatās tāpat kā rakstā, kas veltīts patēriņu, sabiedrībai.Lai gan tie, šķiet, izmanto detras, kā ekrānu, kas veic dažas vaļņa muguras, kur tas iederas korpusa, tas nenozīmē, ka tās ir lietotas preces.Jums nav jāmaksā uzmanību uz to daļu, jūs neredzat iekšā telefonu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti