Tagi: 1 iphone 7plus gadījumā, personas foto iphone gadījumā 7, iphone 12 mini oreja gadījumā, selfie iphone vāciņu, iphon xr, iphone 12 pro max gadījumā lentes, iphone 12 āda, iphoned x lieta, iphone gadījumā 6e, xs max segums dievs.

€13.22 €18.10
  • Pieejams
  • w183272


  • Izmērs: 5
  • Saderīgu iPhone Modelis: iPhone12 Pro Max
  • Ražotājs: Dongguan Huangjun Ādas co. sia
  • Iepakojums: ar Mazumtirdzniecības Kaste iekļauta dāvana
  • Drop Shipping / Mix Krāsa: Atbalsta Iphone 11
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dizains: Dzīvnieku
  • Oem: Laipni gaidīti iphone xs xsmax
  • Veids: Flip Case
  • Saderīgu Zīmols: Apple iphone
  • Funkcijas: Antidetonācijas
  • gadījumā, Iphone 11Pro max Materiāls: Īstas ādas pātagot
  • gadījumā, iphone 11 flip case: 2019 Jaunas Ielidošanas
  • flip case for Iphone x līdzeklis: magnētiskā flip case 3d
  • izcelsmes vieta: Dongguan, Ķīna (Mainland)
  • Zīmola Nosaukums: LANGSIDI

1.Materiāls:100% Īsta Āda 2.100% Roku Darbs Procesā 3.Amats: Lieliska aizsardzība pret netīrumiem, skrāpējumiem un bojājumiem.Turētājs, statīvs ,atmiņas kartes slots 4.Unikālo Izskatu,Praktisko un Modes vienīgi roku darbs vāciņš paredzēts iphone Augstas Izturības un kvalitātes 5.Ar Luksusa zīmolu kastē iepakojumu ,lieliska dāvana jūsu mīļāko vai sevi

Modes Dizainu

Telefonu gadījumā ar kartes slots dizains,tas ir ļoti ērti un praktiski

360 Drošības aizsardzība

Anti-Kritums Putekļu izturīgs Pret sviedriem

Dažādas krāsas, lai jūs

Vienmēr ir viens, kas ir jūsu izvēle ,tas ir ļoti lieliska dāvana jūsu vai jūsu mīļākais

Precīzu Cauruma Pozīciju

Pēc tam, kad precīzu mērījumu aprēķinu,caurumu stāvokli ir precīzi atrunāta,neietekmē darbību vispār

Kameras Aizsardzībai

Atpakaļ virs 2mm kamera ,Var efektīvi aizsargāt fotokameru

Triecienizturīgs Pilnībā Aizsargāt

All inclusive mīksta silikona maliņu, viegli uzstādīt un demontēt

Unikālo Pogu Dizainu

Sākotnējā pogu neietekmē darbību

Ļoti slim Dizains

Tikai 1.2 cm ļoti plānas,Jūtos ļoti labi

Magnētiskā Attracrion

Genuine Āda

Izvēli Augstas kvalitātes nekustamā pātagot,Augstu stiprību un Ērti

Statīvs Dizains

Izbaudiet filmas jebkurā laikā un jebkurā kur,Ideāli pie jebkura leņķa

Mūsu Uzņēmums

Dongguan Huangjun Ādas Co., Ltd.dibināta 2008. gadā,specializējas ražošanas un pārstrādes mobilo telefonu ādas gadījumā.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā, kas atrodas Dongguan pilsēta,un padarīt daudz OEM pasūtījumus uz mūsu klientu pieprasījumu.Mūsu produkti ir pārdošana ļoti labi, un arī esmu saņēmis labu reputāciju pašu mājās, gan ārvalstīs, par to augsto kvalitāti un konkurētspējīgas cenas.Produkcijas augsto kvalitāti un klienta apmierinātība ir tas, ko mēs vienmēr strādāt.

Par Kuģošanas

1. Vienumi parasti tiek izvesti ar 2 darba dienas pēc tam, kad jūsu maksājums ir noskaidroti (Sat. & Sun. & Svētku izslēgti.). 2. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai piegādes maksas.Šie tarifi ir par pircēji atbildību.Lūdzu, konsultējieties ar savu shiping.please muitas iestādi, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas. 3. Mēs parasti kuģi caur China Post Air mail, www.ogredogs.lv Standard Shipping,ePacket,www.ogredogs.lv Premium Kuģniecības www.ogredogs.lv,EMS, DHL un citu nosūtīšanas metodi .Mēs dont kuģis, uz sestdienu vai svētdienu, kā arī Ķīnas tradicionālās brīvdienas.

Par Maksājumu

1. www.ogredogs.lv pieņemt Darījuma/Kredīta Karti/Naudu Booker/Western Union. 2. Pilns maksājumu ir saņēmis 7 (septiņu) darba dienu laikā.Un, ja jums ir kādas problēmas, par maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.

Par Atsauksmes

1. Mēs cenšamies nopelnīt 5 zvaigžņu vērtējumu no katra pirkuma.Kad jūs saņemsiet savu pirkumu, lūdzu, veltiet laiku, lai mūs atstāt pozitīvu atsauksmi, ja jūsu apmierināta ar preci. 2.Ja tur bija kaut kas par neapmierinošu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu un nodrošinātu, ka jūsu apmierinātība.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: vai Ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.Q: Vai šis produkts nāk ar mazumtirdzniecības iepakojuma?A: Mums ir paziņojušas, iepakošanas detalizēti apraksta katru produktu, lūdzu, pārbaudiet tā, paldies!Q: es esmu pārdevējs, es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?A: Paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!



Rosygrafix
2020-12-30
4/5
5

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti