Tagi: ierīču motociklu yamaha, šokolādes ģitāra, acoust ģitāra, 700 marķieri, pacifica pickguard, capo elektriskā ģitāra yamaha, kmise yamaha pacifica, pickguard yamaha, akustisko ģitāru yamaha, yamaha pacifica japāna.

€12.70 €14.27
  • Pieejams
  • w182974


  • Veids: pickguard
  • Zīmola Nosaukums: KAISH

Brand new, nekad nav izmantots

Postenis 100%, kā parādīts attēlā

Krāsas: Balta Pērle 3 Kārtu

Postenis der YAMAHA PACIFICA 012 & 112 Elektriskā Ģitāra (1 Tilpuma un 1 Toņa)

Kvalitāte ir lieliska! 20 Bez Pickguard Skrūves ir iekļautas.Labākais aizstājot savu veco pickguards.

1 Yamaha PACIFICA White Pearl Pickguard

1 White Pearl Atpakaļ Plate

20 Chrome Pickguard Skrūves

Maksājumu jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles beigām.mēs nosūtīsim tas, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad esat samaksājis.

Mēs kuģis 2 darba dienu laikā .Lielākā daļa no mūsu preces tiek nosūtītas, izmantojot parasto ekonomiku Gaisa Pastu bez izsekošanas numurs, ja jūs vēlaties, lai pievienotu izsekošanas atsauci uz jūsu pakete, papildu $4.00 būs vajadzīga piegāde.Lūdzu, pievērsiet lielu uzmanību, lai šo terminu, pirms jūs iegādāties.

Mēs dont pieņemt apvienot piegāde.Ja jūs vēlaties, lai pieprasītu vairumtirdzniecības citāts, lūdzu, sazinieties ar mums, lai apstiprinātu piegādes maksa pirmais.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircējs ' s atbildība.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Mēs kuģis uz adresi ievadījāt norēķināšanās procesā, nevis jūsu PayPal piegādes adrese.

Tas ir starptautisks sūtījums no Ķīnas, lai visā Pasaulē.Parastā piegādes laiks ir aptuveni 10-20 darba dienu laikā, lai Vienoti, ir Sarežģītas un 15-25 darba dienas uz citām valstīm, lūdzu, dāsna saprast, ka.

Pārbaudīt jūsu pasūtījuma nekavējoties, tiklīdz jūs tos saņemsit.Visas prasības (bojāts, trūkstoši vai nepareizi vienumus) ir jāiesniedz 7 dienu laikā no dienas, kad jūs tos saņemsit.

Bojātu, Lai:

Ja pasūtījumu esat saņēmis, ir ražotāja defekts, lūdzu, rakstiet mums bildes nekvalitatīvu preci nekavējoties.Mums ir nepieciešams, lai jūs sūtīt atpakaļ bojāto daļu, pirms mēs kuģis jūs nomaiņa.Tiklīdz mēs saņemam bojāto un iepazīties ar to, mēs iegūtu nomaiņa uz savu ceļu pie jums.

Bojātas Tranzītā:

Pārbaudīt jūsu pakete(s), pirms jūs pieņemt.Ja jūs redzat kādu bojājumu un/vai pierādījumus par bojājumiem uz ārējā iepakojuma, jums IR pārliecināties, ka preces piegādes persona veic atzīmi par šo bojājumu uz kvīts.Kad esat pārliecinājies, ka piezīme par kaitējumu, ir kvīts, pateikt piegādes draiveri, kas jūs atteikties pieņemt bojāts iepakojums, tad nekavējoties sazinieties ar mums.Tiklīdz mēs apliecinām ar mūsu pārvadātājs, mēs iegūtu nomaiņa uz savu ceļu pie jums.

Trūkst Rīkojumus:

Ja esat saņēmis daļēju lai, nekavējoties sazinieties ar mums.Šajā gadījumā, lūdzu, rakstiet mums bildes daļēju lai jūs saņēmāt.Tiklīdz mēs apliecinām ar mūsu kuģniecības dept., mēs iegūtu nomaiņa uz savu ceļu pie jums.

Nepareizi Rīkojumi:

Ja saņemat posteni, kas jums nav, lai, nekavējoties sazinieties ar mums.Šajā gadījumā, lūdzu, rakstiet mums bildes objektu, jūs saņēmāt.Tiklīdz mēs apliecinām ar mūsu kuģniecības dept., mēs iegūtu nomaiņa uz savu ceļu pie jums.

Vārdu sakot, Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms!!mēs atrisinās jūsu problēmas, cik ātri vien iespējams.Lūdzu, neatveriet strīdu viegli, pirms sazināties ar mums, tas nepalīdz atrisināt problēmu.Paldies par jūsu sapratni!

Mēs novērtējam visus darījumus ar klientiem, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet pozitīvas atsauksmes, un dod mums 5 zvaigžņu vērtējumu.Ja jums ir problēmas, lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, vispirms, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums,Mēs jums atbildi jums 24 stundu laikā.Lūdzu, pārbaudiet mūsu noteikumiem un aprakstiem, kas ir uzmanīgi, pirms jūs cenu.



Kurtavya
2020-12-26
5/5
Excellent all fit in size thanks

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti