Tagi: retro smart skatīties, pagani, guanqin vīriešiem skatīties, skatīties, pulkstenis retro, vīriešu punk retro skatīties, rokas pulkstenis vīriešiem, vīriešiem skatīties, guanqin skatīties, guanqin.

€23.18 €57.94
  • Pieejams
  • w181306


  • Dial Diametrs: 40,5 mm
  • Zīmola Nosaukums: guanqin
  • Stils: Mode Un Gadījuma
  • Ūdens Izturība Dziļums: 3Bar
  • Band Materiālu Veids: Ādas
  • Joslas Garums: 20inch
  • Dial Logu Materiāla Veids: Stikls Ar Pārklājumu
  • Modeļa Numurs: BJ001
  • Skavu Veids: Sprādzes
  • Gadījumā Biezums: 10mm
  • Kustība: KVARCA
  • Gadījumā, Ja Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Vienuma Tips: Kvarca Rokas Pulksteņi

"Eiropa 2020" Guanqin BJ001 skatīties retro biznesa jostas modes rokas pulkstenis jaunu publisku ūdensizturīgs, scratch pierādījumu un nepievelk putekļus kvarca wat

Descreption - Mēs, izmantojot starptautiskā modes dizaina filozofija,koncentrējoties uz ražošanas procesu,rūpīgi un izturīgs.nodrošinot klientus ar elegantu,pieejamu pulksteņi. - Jaunākās izrāvienu Tehnoloģiju creat mūsu augstas precizitātes kvarca kustība. - Triecienu Izturīgs un ūdens Izturīgs tehnoloģiju, lai paplašinātu pulksteņi dzīvi . - 30M vai 50M Ikdienas ūdens izturība (nav peldēšanai un duša). - Izturīgs materiāls,, 3 gadu garantija. - Rūpnīcas vietās, konkurētspējīgu cenu.Specifikācija - Zīmols nosaukums: GUANQIN - Līdzeklis:Ūdens Izturīgs /triecienizturīgs - Kustība: augstas precizitātes Automātiskā Self-Vēja Augstas kvalitātes polijas - Lieta materiāls: nerūsējošais tērauds - Dail diametrs:40,5 mm - Dail biezums:10mm - Band platums:20mm Pakete ietver:

1x skatīties + 1 kārba

Katrs mūsu produkts ir gatavs ūdensizturības testu , un pret skrāpējumiem paraugu ņemšanas stikla darīt ražošanas regulāri.

- GUAN QIN ir ražotājs, kuram ir sena vēsture, pulksteņu ražošanas un projektēšanas Ķīnā, ir profesionālu dizaineru pulksteņi , kas ir paredzēti, cēls un elegants un funkcionāls pulksteņi klientiem ,Ļaujiet laiku ieraksta savu dzīvi, atmiņas pavadīs jūsu ceļojuma laikā.

- GUAN QIN uzņēmums izmanto augsto tehnoloģiju ražošanas tehnoloģijas, uzlabot produktu kvalitāti, samazinātu ražošanas izmaksas, sniegtu pieejamu produktu pircējiem.vērtība-cenu pulksteņi, jums ir pelnījuši!

- Mēs ceram uz ilgu sadarbību ar jums , laipni vairumtirdzniecība ,mums ir konkurētspējīga cena un kvalitāte, ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, dont sazinieties ar mums, mēs sniegsim labāko apkalpošanas servisu.

Sertifikātu, licenču un patentu izskatu

Skatīties apkopes zināšanas

1.ŠOKU:

nejaušiem sitieniem būtu jāizvairās.

2.ĶĪMISKIE PRODUKTI:

izvairieties no tiešas saskares ar šķīdinātājiem, mazgāšanas līdzekļiem, smaržas, kosmētikas produktus u.c., jo tie var sabojāt rokassprādzi, lieta, vai blīves.

3.TĪRĪŠANA:

metāla rokassprādzes un visos gadījumos, izmantot zobu suka ar ziepains krāna ūdeni un mīkstu audumu žāvēšanai.

4.ĀDAS SIKSNA:

GUAN QIN iesaka jums sekot soļus, lai saglabātu stāvokli jūsu ādas siksna, cik ilgi vien iespējams:

(1)Izvairīties no saskares ar ūdeni un mitrumu, lai novērstu krāsas un deformācijas.

(2) Izvairīties no ilgstošas iedarbības, saules gaismas, lai novērstu krāsu no izbalēšanas.

(3)neaizmirstiet, ka āda ir caurlaidīga!Tāpēc izvairieties no saskares ar taukainu vielu un kosmētikas produktus.Tas nav ieteicams, lai attīrītu savu siksna ar ādas tīrīšanas līdzekļus.

Par kuģošanas

- Parasti mēs nosūtīsim zemes gabalu ar 3 dienām, tas ir par 15-30 dienas, lai sasniegtu Eiropas valstu un ziemeļamerikas kanāda, par 20-60 dienas, lai sasniegtu citās valstīs, piegādes laiks ir atkarīgs no muitas , ja tie ir buzy , tas varbūt nedaudz vēlu , especialy Dienvidamerikas valstīm, muitas ir ļoti stingri, un galā gabali lēnām, tāpēc dažus zemes gabalus, uz Dienvidamerikas valstīm, ir nepieciešams, apmēram 90 dienas, taču mēs varam darīt mūsu atbildība, ja tās no garantee piegādes laiku, mēs varam sniegt jums pilnu kompensāciju.

- Ja jums ir nepieciešams, ātra piegāde , jūs varat izvēlēties, DHL,FEDEX,EMS,parasti tas varētu ar jums sazināties par 6-10 dienas,bet tie nav bezmaksas, jo tie ir dārgāki nekā parasti piegāde.

- Nodokļiem, muitas netiek iekļautas šajā postenī cena un kuģniecības maksas.

Atsauksmes

- Mēs esam laipns un godīgs pārdevējs.Un ceru, ka jums baudīt jūsu iepirkšanās manā www.ogredogs.lv veikals.

- Ja jums patīk mūsu serviss un produkti, 5 zvaigžņu, vērtējums pozitīvi, būtu appreciated.

- Un, ja jums ir kādi jautājumi vai izpildīt kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jūs atstāt nekādu atgriezenisko saiti.

Klientu Serviss

- Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis.mēs pārbaudīt katru paku, pirms mēs nosūtīt to ārā

- Mēs vienmēr koncentrēties uz savu zemes gabalu visu laiku, kad tās ceļā uz jums, ja jūs aprunāt dziesmu ,lūdzu, sazinieties ar mums .

- Lūdzu, dont atstāt jebkuru negatīvu vai neitrālu atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu par www.ogredogs.lv bez komunikācijas, Mēs uzskatām, ka mēs varam atrisināt šo problēmu.Lūdzu, dont sazinieties ar mums.

Atgriešanās un kompensāciju

-Mēs sniegsim pilnu kompensāciju, ja prece aprunāt sasniegt tu garantee laikā.

-Jūs varat atgriezties objektus uz mums, ja jūs dont, piemēram, preces, bet mums nebūs jāmaksā par kuģniecības izmaksas ,Kompensācijas tiks piešķirts pēc tam, kad mēs saņēmām atpakaļ postenī kvalitātes naudas.

-Ja produkti, kas atbilst kvalitātes problēmas, mēs varam dot jums pilnu kompensāciju vai daļu kompensācijas.bet, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti