Tagi: dienas zeķes, daysi akumulators, tamborēšanas daiwa, dice kausa meitene, gadījumā 5se rozā, croch adatas, champher rīks, dūkoņa dch 640, kauliņu spēle 1x2.

€12.86 €15.31
  • Pieejams
  • w180164


  • Cimdi Garums: Rokas
  • Zīmola Nosaukums: Manshini Luolan
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Materiāls: Poliestera
  • Stils: Modes
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Modelis Tips: Cietie
  • Modeļa Numurs: MLZ012

Vadītājs ieteicams

Par Kuģniecības:

1.Sagatavošanas Laiks: mums ir 3-7 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu, jo mūsu daudz pasūtījumus katru dienu.

2.Pārliecinieties, ka jums sniegt pareizo piegādes adrese un telefons.Visi vienumi tiks nosūtīti piegādes adresi, ko norādījāt.

3.Ja jums rodas nekontrolējama faktori, piemēram, brīvdienās, streikus, karu, dabas katastrofas utt., jūsu sūtījumu piegāde var kavēties, lūdzu, esiet pacietīgi.

Muitas politika katrā valstī ir atšķirīga.Ja jūsu sūtījums ir aizturēts ar muitas, lūdzu, sazinieties ar vietējām paražām, cik drīz vien iespējams, lai pabeigtu muitas procedūras.Tāpēc, ka jūs varat saņemt sūtījumu, cik drīz vien iespējams.

4.Mēs jums izvēlēties labāko kurjerpasta uzņēmums sniedz iepakojuma, lai jūs saskaņā ar sistēmas platformu, ieteikums, un dažreiz tas ir atšķirīgs no kurjerpasta kompānija, jūs, precizējiet.Neuztraucieties, jo katrs lēmums, ko mēs pieņemam, ir ideāls iepirkšanās pieredzi, lai mūsu klientiem.

5.Lūdzu, atstājiet ziņu ar mums,Ja jums ir īpašas prasības par pasūtījumu.

Par Atsauksmes:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes.

Jūsu pozitīvās atsauksmes un pārdevējs rāda, ir lielākais stimuls mūsu produktus un pakalpojumus.Mēs esam arī priecīgi, ja jūs varat dalīties mūsu preces par SKV un facebook.Paldies ļoti daudz!

2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Par Cenu:

Mums ir tikai viena cena,un mūsu produkti ir labi vērts cenu.

Par Fotogrāfijām:

Mēs visi posteņi ir par reālu fotografēšanas;tehnoloģiju, reklāmas,gaismas,vides aizsardzības apsvērumu dēļ varbūt nedaudz novirze parādība, lūdzu, natūrā virsroku.

Par Lielumu:

Lūdzu izvēlēties izmēru, kas ir piemērots jums rūpīgi.Mūsu drēbes nav piemērotas ikvienam,jo katra cilvēka organisms ir atšķirīgs.

Izmēri ir balstīta uz mērījumu vienība Ķīnā(1inch=2.54 cm).

Izmēri:griešanas tehnoloģiju un mērīšanas tehnikas ir dažādas,tur varētu būt 1cm-3cm kļūdas,izmēri ir tikai atsaucei natūrā virsroku.

Laimīgāki Iepirkšanās Labākus Dzīves!



Oliksons
2020-10-28
5/5
Excellent gloves, beautiful soft skin, respond well to the sensor of the phone. The seller replied to the letter quickly. For some reason there was the status of "sending canceled", but from the new mail came a message about the parcel, because I was just waiting. We came to the office. Delivery took 12 days.
Ixmitatively 74
2020-08-27
5/5
перчатки великолепны, xl на наш 8.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti