Tagi: uv bortu printera a2, printeri linx, smarža uv tintes, filtra printeri, stabilivolt elektromotoru, uv tintes tvertne, printeri uv plakanvirsmas, caurspīdīgs uv tintes, videojet, laivu degvielas līmeņa sensoru.

€24.00
  • Pieejams
  • w180139


  • Spriegums: 220V
  • Modeļa Numurs: AY - tank
  • Zīmola Nosaukums: anyinkjet

1L UV tvertnes ar šķidrumu sensors ar maisot ar mehānisko filtru UV printeri, baltas krāsas sub tintes tvertne UV taras tvertne 4 savienotājs

Produkta Apraksts:

Ietver:

1L UV sub tintes tvertne 1gab.

gaisa filtrs 1gab.

maisot mehānisko 1set. (izmantot DC/AC 24V)

šķidruma sensoru . 1pc.

metāla savienojumu ar tintes caurulīti apakšā 1gab.

Uzmanību: šis pasūtījums ir izmantot 4*3mm tintes tube.

ja jūs vēlaties, lai izmantotu 6*4mm tintes tube,lūdzu, pie

jūsu pasūtījums Piezīmi vai Atstājot ziņu ,tas

labi.cena ir tāda pati.mēs, kā jūsu Piezīme

iepakojums un piegāde.

Suiitable par:

UV tintes balto tinti un šķīdinātāju tintes ūdens bāzes tintes printeri Attēls fotogrāfijas:

Maksājums:

Pasūtījuma naudas darījumiem, tiek garantēta ar www.ogredogs.lv, jums var apstiprināt, lai pēc tam, kad esat saņēmis oder preces pacakge.lai to varētu nodrošināt, lai jūsu nauda ir drošībā.

Piegāde:

Uzmanību: Tagad Ķīna nevar izmantot DHL,FEDEX,TNT,UPS, shipp uz krievu,ja jūs izvēlaties, DHL,FEDEX,TNT,UPS ,mēs nosūtīsim EMS;Argentīna,Brazīlija,ja jūs izvēlaties, DHL,FEDEX,TNT,UPS, bet nav pateikt mums, Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs vai CPF VAI CNPJ un Uzņēmuma nosaukumu,mēs nosūtīsim EMS.

1) DHL,TNT, Fedex,UPS, parasti aizņem apmēram 5-7 dienas,vairāk vai mazāk.Ja attālā reģionā,tas būs nedaudz ilgāk, timen;Ja pircēja pasūtījuma iemesla dēļ,tas būs nedaudz ilgāk laika.

2) EMS parasti aizņem apmēram 6-13 dayas,vairāk vai mazāk.Ja attālā reģionā,tā būs nedaudz ilgāks laiks; Ja pircēja pasūtījuma iemesla dēļ,tas būs nedaudz ilgāk laika.

3) Ķīna/Honkonga ziņu gaisa pasts/Paka aizņem aptuveni 20-35days,vairāk vai mazāk.

* Mēs parasti kuģis pircēji preci kā DĀVANU zemāku vērtību,lai izvairītos no pircēja nodokli.Tomēr nodoklis ir deterdmined ar pircēja pasūtījuma nav ar mums,dažādās valstīs dažādu nodokļu likmes.tātad, ja kāds nodoklis, tad pircējam ir jāveic tā.

* Ja sakarā ar iemeslu, tostarp "atsakās parakstīt kompleksā" vai "atsakās maksāt nodokli" vai "pircēja valsts post iemesla dēļ", un tā tālāk.pircējam ir jāuzņemas visi zaudē.Mēs esam atbildīgi par atbildību sekot pārtikas produktu kreisi Ķīnas gludi, kad preces izved no Ķīnas, tad pircējs būs atbildīgs par visu atbildību.

Garantijas laiks:

1. Visi produkti ir pārbaudīti un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.

Klientu serviss:

1.Mēs garantējam, ka visas mūsu preces ir "kā atzīmēja" savu aprakstu.Mēs cenšamies 100% klientu apmierinātību par katru pārdošanu, mēs pabeigt.

2. Mūsu produkti ir tieši no rūpnīcas, nav tuvo cilvēku, nav augstas atzīmes,mēs varam nodrošināt kvalitātes lietas vēl ļoti konkurētspējīgu cenu.

3. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot īsziņas vai TradeManager, lielākā daļa ir atbildējusi ar 12 darba stundu laikā.



Pupskaya Tanya
2020-11-24
5/5
Perfecto

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti