Tagi: ūdens sistēmas vidē, viegli pilienveida apūdeņošanas, vienkārši aquaponic sistēma, Dārza smidzinātāju, pilienveida ūdens, pelēks laistīšanas sistēmas, lentes ekoloģiski, istabas augu plaukta, sprinkleru, miglas sistēma.

€9.44 €18.86
  • Pieejams
  • w179926


  • Veids: Laistīšanas Komplekti
  • Zīmola Nosaukums: RROHH
  • Materiāls: Kompozīta Materiālu
  • Modeļa Numurs: 998554
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Piesardzības pasākumi:

1. Iesūkšanas filtra galvu, jābūt pilnīgi nogrimis zem ūdens virsmas, citādi noplūde, gaiss nevarēs sūkāt līdz ūdens

2. Ievietojiet caurules cieši, un ūdens ieplūdes caurulei jābūt cieši ievietota apakšējā kopīgo.Ja ūdens ieplūdes caurule nav ievietota cieši, gaisa noplūdes pie ūdens ieplūdes radīs pašiesūcošos sūkni, lai izgāztos, lai sūkāt up ūdens.

3. Kad iekārta tiek palaista pirmo reizi, kontaktligzdas, caurules galvenā dzinēja nedrīkst būt savienots ar back-end cauruļvadu.Pēc burbuļi izplūdē, ūdens sūknis ir izsmeltas un ūdens noiets ir stabils, tad back-end cauruļvada būtu saistīts.

Lūdzu, ņemiet vērā, plug standarta iegādājoties, noklusējuma spraudnis ir Ķīniešu standarts

Ja jums ir citas vajadzības, lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu

maksājuma

www.ogredogs.lv piedāvā vairākas maksājumu metodes, piemēram, Alipay, kredīta kartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumu un Western Union).Jūs varat izvēlēties ērtāko apmaksas veidu.

Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Kyocera, un nebūs jāmaksā mums līdz jūs saņemsiet pasūtījuma un ir apmierināti.

transports

Mūsu preces ir ļoti pietiekams, esiet droši pirkt, mēs nosūtīt preces laiks.

1. Sakarā ar politiku saistītu iemeslu dēļ, ja jums ir no Krievijas, lūdzu, sniedziet mums savu vārdu, uzvārdu.Paldies par jūsu sadarbību.

2. Preces tiks nosūtītas robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

3. Ja darījumu veic svētku dienās Honkongā un Ķīnā, apstrādes laiku būs jāatliek.Lūdzu, saprotiet, ka.

4. Ja jums vēl nav saņemt kravu, 45 dienu laikā, lūdzu, ļauj mums, lai pārbaudītu nepiegādāts iepakojumā 3-5 darba dienas, un tad mums būs kompensācija.Paldies

kompensācijas politiku

Ja prece ir bojāta vai neapmierinoša, kad tie ir saņemti, lūdzu, nogādājiet tos 5 dienu laikā, vai atl.

Ja jums ir kādi citi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.Klientu apkalpošanas tiešsaistes laiks: 8:00~23:00 Pekinas laika

Ja klientu apkalpošana ir nevis internetā, lūdzu, atstājiet ziņu, un klientu apkalpošanas atbildēsim, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad darbu.Ja tev ir labi ieteikumi, jums var arī sniegt atsauksmes klientu apkalpošanas dienestam.Jūsu vērtīgajiem komentāriem ir mūsu virzītājspēks, un mūsu lielākais pamudinājums.Paldies par jūsu atbalstu un sapratni.



Atautkuyuzucu
2021-02-09
5/5
Fast. Works, shakes.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti