Tagi: abox masāža pistoli, masāža ieroci bronz, naftas therapie, fascial pistoli, apdullināt gunn, izmantot lielgabals, masāža ieroci band, electr lubu romāns, sejas ieroci, therapie gaismas.

€9.44 €13.12
  • Pieejams
  • w179687


  • Pieteikums: Iestāde
  • Featurer 4: muskuļu masāža pistoli
  • Vairumtirdzniecība: Atbalsts
  • Featurer 5: Fascijas Masāža pistoli
  • Featurer 3: terapijas ieroci masāža pistoli
  • Featurer 2: Masāža
  • Materiāls: ABS & TPR
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dropshipping: Atbalsts
  • Featurer 1: masāža pistoli
  • Featurer 6: masāža ieroci sitamie
  • Vienuma Tips: Masāža & Atpūta
  • Modeļa Numurs: Elektriskā Masāža Fascijas Pistoli
  • Featurer 7: lcd masāža pistoli
  • Zīmola Nosaukums: PAQIN

Fascijas pistoli dziļi fascijas terapijas instruments

Stipro

Oriģinalitāte dizaina,Kvalitātes nodrošināšanas Augstas frekvences dziļā masāža 6 zobrati, plus vai mīnus korekcijas Zems db trokšņa samazināšanas dizains Pogas darbība ir vienkārša 4 veidu profesionāla masāža galvas 8 stundas izturību Augstas veiktspējas brushless motors

Profesionāls masieris

Aktivizēt jaunu izaicinājumu Dziļu relaksāciju fascijas ieroci, mazina muskuļu stīvumu un sāpes, palielina asinsriti un kustību, un uzlabo mīksto audu veselību.

Atbrīvot nogurumu, noņem sāpes, un padarīt jūsu treniņu efektīvāku

Mazina muskuļu stīvumu un sāpes Palielināt asins cirkulāciju Uzlabo mīksto audu veselību Uzlabota kustības diapazons

Dziļa muskuļu masāža Maršrutu pienskābes

Ar dziļu un spēcīgu vibrāciju stimulācija, šķiedrām un stīvs, un saspringtiem muskuļiem ir atvieglinātas, saspringts mīksto audu ir atvieglinātas, asinsrite tiek paātrināta un pienskābi, kas ražota pēc slodzes, ir ātri sakauta un atjaunošanas laiku muskuļi ir greatty saīsināt.

Dziļāk vibrācijas Tūlītēju atbrīvošanu no noguruma

Dziļāk masāža, ātri rlief muskuļu tiffness un sāpes

Četras galvas masāža

Rūpēties par katru muskuļu grupu Atbrīvot nogurumu, noņem sāpes, un padarīt jūsu treniņu efektīvāku 1-Lodveida galvas:Piemērots masāžas rokas, mugura, dibens, ciskas, teļiem un citiem lielām muskuļu grupām 2-U vadītājs:Piemērots masāža no kakla un mugurkaula, Ahileja cīpslas 3-Cilindru galvas:Piemērots ietekmes dziļā audu, piemēram, meridian, palmu, plantāra, u.c. 4-Plakanu galvu:Piemērots atpūtai andplastity dažādu muskuļu daļas

Spēcīga brushless motoru

šoks penetratesdeep muskuļu grupām, Spēcīgs, augstu griezes momentu brushless motors, 12MM dziļu triecienu iekļūst dziļās muskuļu grupas, katrs gājiens ir tikai tiesības

Vairāku pārnesumu korekcija vienas puses, dažādas vajadzības

Vairāku pārnesumu korekcija vienas puses, dažādas vajadzības, Multi-ātruma regulēšana, 1800-3400 APGR. / min plašs zemestrīce ātrumu, lai atbilstu jūsu dažādas muskuļu relaksācija vajadzībām. 1-Zemas frekvences vibrācijas,Muskuļu modināt 2-Vidēja-zemas frekvences vibrācijas,Fascijas atpūsties 3-Vidējas frekvences vibrācijas,Sadalīšanās pienskābes 4-Vidējas-augstas frekvences vibrācijas,Dziļa masāža 5-Augstas frekvences vibrācijas,Profesionālu modeli Fascijas ieroci stingri ievēro principu, muskuļu un kaulu stresa, un modeļi, zinātniski muti-frekvences vibrācijas režīms, kas piemērotas dažādām vajadzībām, vai tas ir ikdienas relaksāciju, vai dziļas relaksācijas profesionālās sagatavotības speciālistu, var atrast savu vibrāciju biežumu.

Silent tehnoloģija trokšņa samazināšanas operāciju

Aerodinamiskā trokšņa samazināšana, shell, vairākas akustiskie materiāli, kas absorbē vibrācijas, lai gan ziedēšanas spēcīga jauda, liela trokšņa samazināšanu.

Skaista metāla apdare, Colorfast un pret nodilumu izturīgs

ABS ir izvēlēts, lai stiprinātu materiālu, kā arī dažādas augstas kvalitātes cepšanas krāsu apstrādi augstā temperatūrā, kas rada augstu qulity metāla tekstūru.

Augstas ietilpības augstas enerģijas litija akumulators Intelligent battery management system

2400MAH var uzlādēt ar ithium šūnu, 6 lielas enerģijas akumulatorus, augstas enerģijas piegādi, nodrošina ilgstošu enerģiju par akumulatora darbības laiku.

Multi-ventilācijas dzesēšanas sistēma

Efektīva gaisa dzesēšanas rievas samazina siltuma izmantošanas mašīna, uzlabot jaudas sniegumu, pagarina motora mūžu.

Maksa jūsu ķermeņa var Sākt dienu barošanās

Jo adtion dzīšana atpūsties, atpūsties stīvums muskuļos, veidojot Amerikas savienotās Valstis var arī viegli kontrolēt, pielāgoties, biroja stting uz ilgu laiku, ko izraisa muguras sāpes un muguras sāpes, var izvēlēties zemas kvalitātes masāžas, mosties muskuļu aktivitāti.

Profesionālā masāža standarta lietošana Dod ķermeņa intīmās kopšanas

Plecu muskuļus:155~205X3time Krūšu muskuļus:30 Aizmugurējo muskuļu grupu:305~1 MINX3time Gūžas muskuļus:305~1MINX4time Apakšējo ekstremitāšu muskuļu grupas:205~305X3time

Ieteicams lietotāji

1-birojs mazkustīgs,Efektīvi mazināt sāpes,izraisa stīvs stting un injicēt,jaunu vitalitāti uz darbu. 2-Sporta un fitnesa,iesildīties pirms treniņa, prom no traumas; Pēc izmantošanas, atpūsties muskuļus un mazināt sāpes. 3-Vecāki vecajiem Draga kanāli un nodrošinājums, beat atpakaļ un nospiediet viduklis, paātrināt asinsriti. 4-Pēcoperācijas rehabilitācija, Lūdzu, sekojiet ārsta norādījumiem, lai detaļas.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti