Tagi: xiaomi mijia gaisa attīrītājs, a1 xiaomi, xiaomi mijia 2s gaisa attīrītājs, oficiālais xiaomi, gaisa purifi, gaisa attīrīt mājas, gaisa tower xiaomi, sas svaiga gaisa sistēmas, gaisa filtrs xiaomi, filter gaisa attīrītājs xiaomi mi.

€43.02
  • Pieejams
  • w179672


  • Zīmola Nosaukums: Xiaomi
  • Modeļa Numurs: 150A1-FL
  • Veids: Gaisa Attīrītājs Daļas

Apraksts

Produkta parametri Produkts modelis: 150A1-FL Produkta izmēri: 261 x 261 x 68 mm Piemērojamie modeļi: Mijia svaiga gaisa sistēma A1 150 gaisa apjoms (MJXFJ-150-A1) Iepakojuma saraksts: filtra elements × 1, lietošanas instrukcijas × 1

Piegādes Metodi:

Mēs izvēlēties Pārvadātāja uzņēmuma, kas ir piemērots jums, saskaņā ar jūsu valsti.Ja jums ir izraudzīta Pārvadātāja, lūdzu, norādiet, ņemiet vērā, vai sazinieties ar mums, Paldies ~

Mijia svaiga gaisa sistēma A1 kompozītu filtrs

Efektīva filtrācija un nepārtrauktu tīru gaisu.H13 klases HEPA filtru, papīra, spēcīgs sterilizācijas un pretbloķēšanas alergēnu, divslāņu kompozītu filtrēšanu.

Integrēta kompozītu filtrs, ilgtermiņa aizsardzību, rentablu.

Augstas efektivitātes filtrs elementu un vidēja efektivitāte filtra elements ir integrēti vienā, un priekšrocības no diviem savstarpēji papildina viens otru, tāpēc, ka viņu dzīve un filtrācijas raksturlielumus, ir sabalansēts, un ilgtermiņa aizsardzība ir vairāk ekonomisks un izturīgs.Faktiskā nomaiņas cikls ir nedaudz atšķirīgs atkarībā no tā izmantošanas.Lūdzu, skatiet filtra nomaiņa atgādinājums, ko izsniegusi svaiga gaisa sistēma.

H13 filtrs, papīra filtri PM0.3, kas ir par 1/300 diametra matu.

PP + PET kūst izpūstas ultra-fine šķiedras tiek izgatavotas ar termiskās kodolsintēzes sapīšanās, lai nejauši izveidotu trīsdimensiju microporous struktūru.Gaisa var iziet cauri, bet smalkas daļiņas nevar iziet cauri.Tas īpaši noņem dažādus cietā piesārņojošo vielu daļiņām gaisā .

Vidēja efektivitāte filtra ekrāna filtrs lielākām daļiņām gaisā.

Var filtrēt, PM10. Lielās daļiņas gaisā, piemēram, smalkās daļiņas un putekļi, kas efektīvi filtrē PM2.5 un uzlabot filtrēšanas efektivitāte augstas efektivitātes filtrs elementu.

Bloki ziedputekšņi, catkins un citiem alergēniem un novērš kaitīgo baktēriju.

Vidējā un augstas efektivitātes filtrs elementu, filtri, ziedputekšņi ar filtrēšanas efektivitāti par 99.6%.Augstas efektivitātes filtrs elementu, var efektīvi uzņemt baktērijas un ir antibakteriāls pārklājums efektīvu sterilizāciju.

RFID intelligent identifikācija, automātisko atgādinājumu, kad beidzies.

Iebūvēts RFID filtrs identifikācijas čipu, kas saistīti ar Mijia APP un LED touch ekrāns, gudri atgādina atlikušo lietošanas laiku, un saglabā informāciju par filtru izmantošanas statuss.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti