Tagi: kabeļu meklētājs sienas, detektors meli, nosēdināt sensors, xp metāla detektors metāla, metāla detektors, ilgi zvanīja zelta un metāla detektors, sienas stud detektors, atklāt vadu, meklēšanas metālu detektori, metālu meklētājs.

€14.73 €18.19
  • Pieejams
  • w1793


  • Barošanas Veids: Akumulators-Jaudīgā
  • Ar LCD Ekrāna Vai Ne: Jā
  • Zīmola Nosaukums: Hokerbat
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Modeļa Numurs: stud meklētāju sienas skeneris

5-in-1 STUD MEKLĒTĀJU : Homder stud meklētāju ir augstas jutības rokas sienas detektors mājās apdare,kas izmantotas, lai noteiktu centra pozīcijas no metāla vai koka stumbra sienas,un var arī noteikt, metāla stāvokli un dzīvot AC vadi, atrašanās vietu.Tā piedāvā 5 detektēšanas režīmi, lai apmierinātu visas vajadzības mājas sienas DIY projektu.

5-in-1 Sienas Skeneris:Šī stud meklētāju, sniedz 5 skenēšanas režīmi Ietver 1/2 gadā.stud skenēšana(līdz 13mm dziļi), 1.stud skenēšana(līdz 25mm dziļumā), 1.5.stud skenēšana(līdz 38mm dziļi), Metāla skenēt līdz 2.36 gadā. (60 mm) dziļi, AC skenēt līdz 2.. (51mm) dziļi.Labs koks, sijas, sijas, metāla, AC vadi, kā arī dziļas iegulti objekti aiz grīda, griesti un sienas.

LCD DISPLEJS UN SKAŅAS BRĪDINĀJUMS: Homder digitālo stud detektora funkcijas liels šķidro kristālu displejs kopā ar lielo skaņas brīdinājuma, lai noteiktu precīzu atrašanās vietu uz objektiem.Kad atrast materiālu, LCD displejs norādīs virzienu un intensitāti pulss stāsta vai jums ir tuvāk mērķa.Ātrās noteikšanas ietaupa lietotāju laiku, ļoti.

AUTO KALIBRĒŠANA :Nospiediet Scan pogu, lai sāktu kalibrēšanas, kas samazinās bāri pazudīs un svilpe būs signāls vienu reizi, un kalibrēšana ir pabeigta.Saglabāt rīku dzīvoklis pret sienu un nav akmens, tilt, vai nospiediet grūti, kad lēnām slīd pa virsmu, kas tiek skenēta.Kad malas stud ir palielinājies, stud meklētāju, būs signāls.Multi-funkciju stud meklētāju izmanto valsts-of-the-art sensora tehnoloģija, lai precīzi un ātri nostāju kniežu koka, metāla, AC vadi!

Plaši Izmanto un 100% Garantijas --- Homder stud meklētāju ne tikai dod jums augstākās kvalitātes un ļoti lielu precizitāti, bet arī sniedz muti funkcijas, lai palīdzētu jums ātri atrast metāla, koka AC vadi paslēpti sienām, grīdām un griestiem, mājā.Mēs piedāvājam 30 dienu naudu atpakaļ un 1 gadu garantija un ekspluatācijas tehnoloģiju atbalstu.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi!

Iepakojuma saraksts:

TH560 Rūpniecības Metālu Detektoru * 1

9V cinka-mangāna laminēta akumulators * 1

Manual (manuāli) * 1



Erkanat 1408
2020-09-18
5/5
5 stars to this amazing tool with super fast shipment! But you have to read the manual first, otherwise you'll be disappointed. First, you have to properly calibrate it. For example if you calibrate it on a metal surface then it will scan with the lowest sensitivity which allows to identify with high accuracy AC wires.
Jr Tiscareno
2020-09-28
5/5
Works really well , I'm very happy, shipping was incredibly fast .
Kratoxvil
2020-10-04
4/5
It works. Its use is very inconvenient. It is necessary to still calibrate it to accurately find the position of the object in the wall. When it finds the approximate position of the object it must be recalibrated. If the depth of the object changes you can start again.He takes everything around him and on the wall. No intelligence.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti