Tagi: litija jonu polimēru akumulators 3, 7 v 180mah, akumulatora le 2, 3 v litija pogas bateriju akumulatori, dūkoņa akumulators 3, 7 v 3, prizmas formas litija polimēru akumulators li po, ahdbt 401 akumulators, quadcopter akumulatora 7.4 v 2000mah, litija jonu polimēru bateriju 1200mah, akumulatoru piekūns, lto akumulators 1.

€8.05 €14.90
  • Pieejams
  • w178083


  • Iezīme: Uzlādējams Akumulators
  • Uzlādējams: Jā
  • stāvoklis: 100% Jauns
  • Aizsardzība: pcb
  • Iepakojums: Jā
  • izcelsmes vieta: Ķīna
  • Izmantošana: MP3 / MP4 Atskaņotājs
  • Modeļa Numurs: Polimēru baterija
  • Veids: Standarta Akumulators
  • Pakalpojums: Veikals garantija
  • Zīmola Nosaukums: yorwats
  • Spriegums: 3.7V
  • Daudzums: 1GB

Laipni lūgti Mūsu Veikalā, Ja jums ir nepieciešams p nomas kārtību,Paldies!Padomi: Sveiki,draugs,lūdzu, ņemiet vērā,Ja prāta nav nopirkt,ceru, ka jūs varat saprast,Paldies! 1. Pirms jūs pērkat lūdzu, apstipriniet savu mašīnu, vai atbalstīt šo batteryBattery modelis ir sizeas ilgi kā piemērota lieluma var. 2. Baterijas Spriegums 3,7 V-4,2 V ir normalBattery Izmērs un Spējas ir kļūda rangeBut mums var atrast piemērotu vienu jums. 3. Visvairāk veidu baterijas nav izsmidzināts Akumulatora ModelVoltageCapacityetc., NEVIENS Mazumtirdzniecības BoxPacked Droši Burbulis Soma. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. Ja šajā postenī ar kontaktdakšu lūdzu atcerēties, lai pastāstītu mums, kāda veida plug jūs wantotherwise mēs nosūtīsim postenis bez savienotājs, lai jūs.Funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu. 2. Augstas kvalitātes un lielas jaudas. 3. Iebūvēts aizsardzības ķēde PCM, lai novērstu pārmērīgas uzlādes vai vairāk, kas izvada. 4. Pakete ietver: 1 x PC, litija-polimēru Uzlādējams akumulators.Pieteikumi 1. Akumulators ir nodrošināti ar aizsardzības plāksni, kas ir funkcijas, novēršot vairāk nekā uzlāde, vairāk nekā izkraušana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, u.c.. 2. Šis produkts, galvenokārt, ir piemērojami MP3 MP4 MP5 Navigators GPS PSP Bluetooth Rotaļlietas DVR Mikrofons Ieraksti Mobilais Tālrunis Avārijas Elektroenerģijas Padeves Planšetdatoru, Mobilo Telefonu, PDA FOTOKAMERU Power Bank DVD EVD Smart Pulksteņi E-grāmatas Grāmatiņa Helikopteru, Elektronisko Cigarešu un citu elektronisko ierīču.

Modelis: 405085

Jauda: 1600MAH

Spriegums: 3.7 V

Izmērs: biezums 4MM, platums 50MM, garums 85MM

Viens, MP3 litija akumulatoru dzīves

Kā mobilo tālruni, litija akumulators, MP3 iebūvēto litija bateriju dzīvi ir dziļi maksas nodot par 300-500 reizes (GB), kas ir par vienu vai divus gadus pēc tam, kad spēles laiks tiks saīsināts, protams, daži pat pilnīgi nespēj boot, tad jums ir nomainīt jaunu bateriju.Un gandrīz visu zīmolu mašīna bez klientu apkalpošanas dienestu, lai samazinātu izmaksas, uzstādītas kas tiek izmantots, lai B bateriju produktu (rūpnīcas par produktiem ar trūkumiem, defektiem, pakāpe), vispārēju izmantošanu, trīs mēnešus pēc tam, kad akumulatora veiktspēju var atteikties, īsāks dzīves ilgums.

Divas, MP3 litija baterija atskaņošanas laiks

Mašīnas jaudu un spēles laiks un akumulatora enerģijas patēriņš ir saistīts ar izmēru lielāku ekrānu, vispārīgi jaudas akumulators ir arī lielākas.Litija akumulators 1.2 collu zem MP3 jaudu no 150--300mAh kopumā, pēc pilnas uzlādes spēles laiks 8 stundas vai arī tā, litija baterijas 1.5-1.8 collu ekrāns, MP3 jauda parasti ir 300--1000mAh, 2.5 collu ekrāns MP4 akumulatora jaudas par 1800mAh.Jo nav zīmolvārdu mašīnas ar klientu apkalpošanas dienestu, lai samazinātu izmaksas, tajā instalēta, ja ir B akumulators (rūpnīcas par produktiem ar trūkumiem, defektiem, pakāpe), vispārējās spējas precēm, kas ir par 20% mazāks, nekā, spēles laiks būs īsāks.

Trīs, kā tiesnesis, mana mašīna ir problēma ar baterijām?

Ja jūsu MP3 Bluetooth ierīci, kas ir šādu parādību, tā būs problēma ar baterijām, ir jānomaina:

1, kas lieto vairāk nekā gadu, spēlēt (gaidīšanas) laiks ir ievērojami saīsināts (aptuveni 3 stundas), kurā norādīts, ka akumulatora kapacitāte samazina kalpošanas laiku.

2, nevarat boot, vai power off: akumulators iekšējā īssavienojuma vai sliktas kvalitātes matu burbuļošana uz augšu vai lielāka izturība, akumulatora defekts.

3, spēlēt spēkā izmaiņas: baterijas iekšējā pretestība kļūst liela, izejas spriegums ir pārāk zems.

4, varat spēlēt: Akumulators gredzenu vai aizsardzības shēmas, akumulatora defekts.

Piezīme: MP3 normāli, ja sākumā ir vēlāk noskaidrots, ka tā ir vaina, ir vairāk nekā 90% no akumulatora ir citu iemeslu dēļ, elektroniskie komponenti, ir mazāk ticams, lai gredzenu, un baterijas palīgmateriāli, kvalitāte ir nevienmērīga, un sadales lādētāju parasti ir lielāks par izejas spriegumu, akumulatora īpašo ierobežots spiediens (4,2 V) funkciju.Pilnīgi paļauties uz šūnu līnijas aizsardzība, viegli sabojāt.Vērtība MP3 maziem šūnu iemeslu dēļ un nevar lietot ir ļoti neērti!

Četras, kā zināt, mašīnas akumulatoru?

1, atveriet mašīna: drosme, lai atvērtu mašīna, MP3, patiesībā ir ļoti vienkārša, nav jāuztraucas par kaitējumu mašīna.Rūpīgi pārbaudiet mašīna, lai redzētu, vai tur ir skrūves, ar nelielu skrūvgriezi var atvērt, vispārējā nav apvalks savienots vai tur ir poga uz kartes, ar nazi gar šuvi nedēļu pēc tam, kad tās var atvērt vai atvērt, uzmanīgi, vispārējā shell nesabojās, uzmanību taustiņu.

2 atveriet redzēsiet akumulatoru ja akumulators ir sudraba, polimēra litija akumulators ir ārpus plastmasas plēves paketi, ja citas krāsas ir tērauda vai alumīnija apvalks litija baterijas, āda ir PVC plastmasas apvalks, zils ir arī melns.

3, apskatīt akumulatora modelis: vispārējā akumulators tiek izsmidzināts, izmantojot modeli (patiesībā, ir baterija), vārdus var ierakstīt saskaņā ar iepriekš minēto, ja jums nav izmantot lineālu, lai izmērītu garumu un platumu, kas, ko reģistrē.

Pieci, kā nopirkt akumulatoru?

Vispirms atveriet mašīnu, lai redzētu, akumulators (jums nav atrast savu demontāžas, nojaukšanas, demontāžas, apkopes un tehniskā personāla) visvairāk baterijas, kas ir marķēts ar tipa baterijas modelis ir tiešām augsta (bieza), plats un garš, tips veikalā zem galda par modeli, ja nav, var sazināties ar veikalu, lai iet ar.Ja jūs joprojām nav pelnījuši, var izmantot līdzīgi modeļi, piemēram, ir līdzīgs mazam, un jums nav tabulā, 552030, pieejams 052030, tikai 0.5 nelielu augstumu (biezumu), ar biezumu 0,5 papīra gabalus, safasēti, un, lai novērstu sloshing mašīnā, piemēram, mašīna ir vieta, bet var atrast tuvu lielāka.Ja akumulators nav modelis, vai nevar redzēt, bet arī vienkārša, ar lineālu, lai izmērītu garumu, platumu, augstumu, un tad no galda, saskaņā ar iepriekš minēto metodi, lai atrastu līdzīgas, lielumu, jaudu, nav jāņem vērā, nevar saskaņot uz līnijas.Diezgan mazu, nav super, jo pēc tam, kad izvēles nav instalēta, kravu nekā akumulators pati ir arī dārga.Vēl viens punkts ir mašīna nav izmantotas litija baterijas spriegums ir ne 3.7 (3.6) V, var 1.2 V vai 2.4 V, sazināties ar īpašnieku.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti