Tagi: amplifi bluetooth, alumīnija korpuss par pastiprinātājs, pastiprinātāju av, amp gadījumā, diy audio amp gadījumā, alumīnija pastiprinātājs gadījumā, diy amp gadījumā wa55, alumīnija pastiprinātājs gadījumā, WA37, pastiprinātājs kaolanhon.

€32.18
  • Pieejams
  • w177368


  • Maksimālā Jauda Vienam Kanālam: 10W
  • Iepakojums: Jā
  • Veids: Mājās Pastiprinātājs
  • Zīmola Nosaukums: kaolanhon
  • Kanāli: Citi

Dārgie draugi,Paldies, ka jūs apmeklējat mūsu veikala!!

1: nosaukums un daudzums: PHO-2895 amp šasijas /Apvienot Pastiprinātājs Šasijas 2: Stāvoklis: Jauns 3: Aksesuāri: Gumijas mašīna kājas *4, elektriski o utlet *1 , Rca *4 Ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzis *1 , Skaļuma regulēšanas poga * 1 4: Īpašās strukturālās izmēri: Ārējie izmēri: platums= 280mm Augstums= 95mm biezumā = 307mm Iekšējā izmēri: Platums= 270mm Augstums= 85mm Dziļums = 300mm Katru daļu materiāla biezums: priekšējā paneļa: Biezums = 7mm Citas daļas : 1.2 mm Auksti velmētas dzelzs tieši saistītas ar skrūvēm, nav alumīnija vai alumīnija leņķi, kvadrātveida un citas papildu montāžas, var nodrošināt precizitāti un maksimālo iekšējo telpu, kas ir pieejama. 5:Produkta Apraksts: 1: Izsmalcinātu meistarība , skaisti.Profesionālā audio izsmidzināšanas procesu kopumā klasē. 2: Priekšējais panelis: sudrabs . 3: vispārējā uzbūve, šasijas, kas ir samontēti , kas ir sešu sided kameras var būt noņemams , ļoti elastīga , bet arī par DIY DIY uzticīgs, lai nodrošinātu vairāk vietas. 6:Pircēji ir-izlasīt: 1: Lūdzam norādīt īpašas prasības, pretējā gadījumā mums nav atbildīgs par! 2: Produkts nes jaudas pastiprinātāju apvalka, nesatur iekšējās daļas. 3:Lai atvieglotu transporta, Izjaukt mašīnu, pircēji pašu iepakojums 4:vienotus svars 3.6 kg.Lai transportēšanas drošību, Pēc iepakojuma svars 4.5 kg 7: Produkta Attēli:

Pēcpārdošanas saistības:

1 , Mūsu apņemšanos nodrošināt preču pārdošanu 100% integritātes nodrošināšanas,ja jums ir kādi jautājumi par produktu ,lūdzu, sazinieties ar mums tieši, mūsu būtībā 24 stundu tiešsaistē klientu servisa pacietīgi, atbilde jums!

2, Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produkciju , jūs varat pieprasīt kompensāciju vai maiņas.Mēs aktīvi koordinēt un apstrādāt jūsu pieprasījumu.Ja izstrādājums nedarbojas , mēs par pilnu kompensāciju.Bet pieprasīt, lai pircējs atgrieztos produktu ar papildu kravas, mēs atmaksāsim kravas tu maksā pēc tam, kad kļūst, un, kas apliecina produkta statusu.

Pieteikšanās :

Lūdzu, veiktu pārbaudes, pirms jūs pierakstīties, lai pārbaudītu, cik daļu iztrūkumu vai neatbilstības , utt. ; Ja tā, lūdzu, sazinieties ar mums kontaktu informāciju par pasūtījumu express .



Artjom4679
2021-01-30
5/5
포장 꼼꼼하게 해서 잘 도착 했습니다.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti