Tagi: 3 modelis, 3 tesla, Model3, auto stereo tesla, tesla model, modelis 3 tesla bagāžnieka, model3 tesla, paneļa tesla model 3, luckeasy modelis 3, tesla model x.

€7.45 €8.28
  • Pieejams
  • w176587


  • Vienuma Tips: Interjera Fasonēti Izstrādājumi
  • Materiāla Tips: ABS
  • Modeļa Nosaukums: Par modeli 3
  • Gads: 2019

Automašīnu Durvju Atbloķēšanas Pogas Apdare Segtu Aizsardzības Apdari Par Tesla Model 3 Interjera Aksesuāri

Funkcijas:

Izgatavotas no augstas kvalitātes ABS Plastmasas un izturīgs, kuras ir izolētas un anti-korozijas.Skaidrs un skaists līnijas,stingru tekstūru.Atsauces sākotnējā automašīnas datus, ražošanas, arc ir konsekventa, percision perfektu fit.Izdaiļot savu auto, lai padarītu to vairāk moderns.Viegli uzstādīt: Viegli uzstādīt ,tas izmanto, augstas kvalitātes 3M abpusējo līmlenti, un tas nebojā oriģinālo auto piederumi.Tikai asaru double-sided adhesive un stingri piespiediet.

Specifikācija:

Materiāls: ABS Plastmasa Krāsa: Sarkana Iepakojums Saraksts: 8pcs/set Īpašas Iezīmes:Apdares&Aizsardzību Īpaši veidots, lai Tesla Model 3

PIEZĪME:

1.Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta. 2.Tāpēc, ka ziemas temperatūras atšķirības, atpakaļ līmes saķeres salīdzinoši vāja, iesakām izmantot matu žāvētājs, lai siltuma lentes, pirms instalēt. 3. Nav pārvietotu vienumu, vai mazgāt savu auto, 48 stundu laikā pēc uzstādīšanas.

Fotogrāfijas:



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti