Tagi: manējā seksa rotaļlietas, pieaugušo rotaļlietas, reāli vīrietis maksts, seksa rotaļlieta, silikona seksa lelles valoda, dzimums, sexy vadītājs lelle, reborn, priekšsēdētāja lelles, 1 viltus krūts.

€136.34 €192.03
  • Pieejams
  • w176365


  • Materiāls: PVC
  • Līdzeklis 1: Reāli Seksa Lelle
  • Modeļa Numurs: 88B-Silikona krūšu
  • Vienības Veids: gabals
  • Funkcija 3: Blowjob Seksa Lelle
  • 4. funkciju: Sēdēt/Stāvēt Seksa Lelle
  • Iezīme 2: Piepūšamo Seksa Lelli
  • Funkcija 1: vīrieši masturbator
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Zīmola Nosaukums: diao shi
  • funkcija 3: Pieaugušo seksa rotaļlietas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Seksa Lelles
  • Funkcija 2: gumijas sievietes Seksa Lelle

Уважаемые покупатели из России: Здравствуйте, Есть два способа бесплатной доставки надувных кукол для отправки в Россию сейчас. Один из них-способ доставки продавца, но скорость будет немного медленнее, и нет бесплатного подарка. Другой вариант-это тяжелая линия посылок Cainiao, скорость тяжелой линии посылок Cainiao быстрее, и если вы выберете тяжелую линию посылок Cainiao, мы предоставим вам дополнительный случайный подарок, которые могут быть шелковые чулки или сексуальное нижнее белье. Кроме того, будет дешевле использовать мобильноеприложение

JA jūs vēlaties, lai izskatās vairāk produktu attēlus bez kodēšanas,lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas,un mēs nosūtīsim jums seksīgas bildes internetā.

Specifikācija Seksa Lelle:

Piezīme:krūšu daļu, šī Seksa Lelle ir izgatavota no Silikona, nevis PVC.Krūtis ir cietas un nevar injicēt vai piepumpētām。 Krūtīs, kas izgatavoti no Siliconell jūtas, elastīgs un ērts.Seksa lelle ir 1:1 izmēru, kad pilnībā piepūstas,apmēram 5 pēdas un 3 collas augstums.duable izturēt 300 lbs. 3D veidota galva, rokas, kājas un krūtis, vagīna ass deep throat triple enjoyments.Tērps un parūka nav iekļauti, viegli veidot, kāds stils jums patīk.Japāņu Izstrādāta Jaunas Paaudzes sievietēm reālu modeli, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem.Piederumi: Vibrators ar Vokālu Seksīgā Skaņas Ritmiski, gaisa sūknis, stiprinājuma komplekti.Šī ir lelle labāko kvalitāti.Absolūti vērts iztērēto naudu.Deep Throat Mutes funkcionāls, "eiropa 2020" Jaunākajā leļļu versija.Viņa ir Burvīgs krūtīm un seksīgo garas kājas.Elastīgas kājas var nedaudz atdalītas, lai apmierinātu tevi un vēlmi dažādas pozas.Jauki vibrācijas ierīces var laist iekšā savu privāto vietā.Ierīci var arī vērpjot, šūpoles maigi, radot nebeidzamu prieku.Viņa arī balss sexy skaņas ritmiski.Āda -tā ir ļoti mīksta un gluda, gluži kā Reālu cilvēku miesu, dod reālu sajūtu, Ūdensnecaurlaidīgs - JĀ Izturīga - jūs varat izmantot atkal un atkal uz ilgu laiku, nav viegli būt bojāts Spilgti - stingri saskaņā ar pareizu mēroga molded vērā Elastīgs - interfeiss ir plašs darbības reģionā Drošību - par cilvēka ķermenis ir pilnīgi drošs, netoksisks, bez savdabīga smarža Tehnisko --Reālu meiteni izmērs: augstums par 155cm, mērījumus(Krūšu, vidukļa, gurnu): 88cm 61cm 89cm, 3.5 kg; --Gultnis līdz 300 mārciņas; --Mīksta silikona gēla dzimumorgānu; --Lieli mīkstas krūtis; --Maksts un tūpļa, var anālo seksu; --nekustamā vokāls "padarīt seksīgu skaņu"; --Multi-ātruma regulēšana Mīlestība olu; komplektā ietilpst: 1*155cm Piepūšamo Seksa lelli 1*live vokālo aparāti austiņas 1*vibrācijas Patīk lēkt olu 1*gāzes sūkņa Tīrīšanas metode: 1, Mazgāt "rotaļlietas" pēc spēles. 2, Maigi berzes ar pirkstu, bet tīrīšana.Nelietojiet sukas vai skābes mazgāšanas līdzekli. 3, Noslaukiet ar sausu kokvilnas auduma gabaliņu vai papīra dvieli pēc mazgāšanas. 4, higiēnas nolūkiem, var izmantot atšķaidītu spirta (75%) sterilizē to. 5, Izņemiet baterijas, ja jums nav spēlē to uz ilgu laiku.Cienījamais Klients: Lūdzu, neuztraucieties, mēs aptvers visu paketi, lai nodrošinātu, ka jūsu privātumu netiks nopludināta.

Ideāls Reproducēt touch nekustamā krūts

Silikona materiālu izmanto krūts seksa lelles, ko sauc par "Vienība, Krūts'.Silikona Krūtis ir mīkstāka un elastīgāka, nekā parasto PVC materiāls, un to var perfekti imitētu reālu pieskārienu krūts!

Piezīme:

Sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, ja ir augstums no 1-5CM un svars kļūda 0.1-0.5 KG ir pieņemamā diapazonā Krāsa produkts var atšķirties no displeja krāsu, pateicoties gaismu.Lūdzu, izmantojiet faktiskajam produktam, kā galvenais produkts



Aleksandra Lazyuk
2021-01-15
5/5
Class can be taken
Inna Pozitivnaya
2021-01-11
5/5
Perfect doll. Can oral, have separated vagina and anus. The breasts is little a bit but not too little what i was worried first. But the feel through the bra or blouse is near like real breasts touch feel. Seller answer soon what i ask, and this item is good. No problem with the parcel also. I'm satisfied. Thank you, i'll buy again here.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti